Abartıyor muyum?

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İftara bir arkadaşına gitti. Arkadaşı evli. Ben gitmesini istemedim. İzin de almadı gerçi. Gidiyorum Dedi ve gitti. Benim gitmesini istemediğimi bildiği halde. Bugün akşam da benim arkadaşlarım eşleri ve sevgilileriyle iftara gitti. Ben gitmedim. Biliyorum çünkü gitmemi istemeyecek. Zaten sonra ne işin vardı falan Dedi. Ben çok mu taviz veriyorum. Kendi yapıyor ve ben yapmıyorum!!!
Dipnot eş durumu tayini açıklanmadı henüz o yüzden ayrı şehirdeyiz. düğünümüzde olmadı. Nikahımız oldu. Birakaç ay sonra düğünümüz.

Son düzenleme:
Kendi nasil gitmesini biliyorsa size de izin vermeli. Kotu birsey degil ki hem. Iftar yapmaya gidiyorsunuz. Guvenmiyorsa sizinle gelsin veya birakip alsin. Biraz kendinize sayginiz olsun lutfen.

Birincisi niye ayrı şehirlerdesiniz çok mu uzaksınız?
İkincisi o izin almadan gidebiliyorsa,siz niçin gidemiyormuşsunuz?

O gidiyorsa izin almadan sizde gidin.
Kızarsa da sen bana soruyor musun ki?deyip geçin.
O gezerken siz evde oturacak değilsiniz ki

Nişanlılik gibi dusunebilirsiniz yani.
Evet bence fazla taviz veriyorsunuz o sizi dinlemiyorsa siz de biraz ozgurlesin

Iftara gitmesinde sıkıntı ne

Insanlar yalnız diye çağırmış gitmiş

Eşi olmayan kişileri ben normal akşamda da çağırırım

Hatta ileri boyuta geçeyim görümcem şehir dışında iken eşi bize geldi o arada karşı bloktaki arkadaş da onu görüp gelmiş

Benim eşim daha gelmemişti eve

Koydum iki tabak doldurdum yemeği yediler yani çay yaptık içtik vs vs

Siz de gidin o da gitsin göbekler birlikte kesilmedi ya

Bir de iftar yemeği bu eşin olmayınca yanında ne olabilir ki neden gitmenizi istemesin söyleyin siz de daha söylemeden istemez demişsiniz zira

İftara evli arkadasına gtmesinde ne sakınca var ?
Siz de gidebilirsiniz o da

Aslinda tavizle ilgili degil sanirim. Es olmak bütün olmak.. icinizdeki bir yariniz huzursuz olacaksa yapmzsiniz.
Izin alinmasini dogru bulmuyorum sahsim adina.. haber verilir veya istisare edilir. zaman gerekiyordur asmak icin ancak..
bizde de ilk baslarda benzer bir sey yasanmisti. Aidiyet veya surumu kabullenisle ilgili.. biz sekiz yillik iliskimizde cok rahattim haber vermez etnez sık bohaz etmezdik birbirimiz. Ancak istemeden sonra baktim bi gariolik var gidecegimiz yerleri haber verdik, dikkat ediyoruz birbirimiz hosalnmayacagi ortamlarda olmamaya gayret ediyoruz her ikimizde. ancak zamanla oturdu bu durum.

eşin bekar evınde mı kalyor eger oyleyse gıtmesın neden ıstemedın kı yemege davet edılmıs gitmesın de ne sakınca var hem arkadası da evlıymıs hadı bekar olsa anlrım bır nevi... ama neden gıderken o sormuyor da sen onun kızacagını ya da ızın vereyecegını dusunerekten gıtmıuosun yemege onu anlamadım... sende gıtseydın ya madem. olay tavız vermek degıl bence ama esınle bu konuyu konus sana mı guvemıyor ?

Bu tarz konularda kadın erkek ayrımını saçma buluyorum madem o gidiyor sizde gidin nasıl izin almadan gidebiliyorsa sizde aynını yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…