- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 34
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Mesleğimizden dolayı ayrı şehirlerdeyiz evet çok uzağızBirincisi niye ayrı şehirlerdesiniz çok mu uzaksınız?
İkincisi o izin almadan gidebiliyorsa,siz niçin gidemiyormuşsunuz?
İftara evli arkadasına gtmesinde ne sakınca var ?Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İftara bir arkadaşına gitti. Arkadaşı evli. Ben gitmesini istemedim. İzin de almadı gerçi. Gidiyorum Dedi ve gitti. Benim gitmesini istemediğimi bildiği halde. Bugün akşam da benim arkadaşlarım eşleri ve sevgilileriyle iftara gitti. Ben gitmedim. Biliyorum çünkü gitmemi istemeyecek. Zaten sonra ne işin vardı falan Dedi. Ben çok mu taviz veriyorum. Kendi yapıyor ve ben yapmıyorum!!!
Dipnoteş durumu tayini açıklanmadı henüz o yüzden ayrı şehirdeyiz. düğünümüzde olmadı. Nikahımız oldu. Birakaç ay sonra düğünümüz.
Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. İftara bir arkadaşına gitti. Arkadaşı evli. Ben gitmesini istemedim. İzin de almadı gerçi. Gidiyorum Dedi ve gitti. Benim gitmesini istemediğimi bildiği halde. Bugün akşam da benim arkadaşlarım eşleri ve sevgilileriyle iftara gitti. Ben gitmedim. Biliyorum çünkü gitmemi istemeyecek. Zaten sonra ne işin vardı falan Dedi. Ben çok mu taviz veriyorum. Kendi yapıyor ve ben yapmıyorum!!!
Dipnoteş durumu tayini açıklanmadı henüz o yüzden ayrı şehirdeyiz. düğünümüzde olmadı. Nikahımız oldu. Birakaç ay sonra düğünümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?