Abartıyor muyum

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Arkadaşlar öyle bunaldım ki... Eşimle acayip kavga ettim akşam üstü.. Akşam iş çıkışı bir avm ye uğramam lazımdı. İş çıkışı gittik avm ye girdik girişteki güvenlikçi Kıza kolay gelsin dedi geçti. Geçen yine demişti. Dikkatimi çekti. Tanıyor musun dedim sakince. Başladı bana küfürlü Konuşmaya tanımıyorum senin yüzünden birine insanca davranamayacakmıyım. Kolay gelsin demek de ne var vs. Dedim kibar davranmak istiyorsan önce karından başla elimi tut yürürken çünkü hiç tutmaz.. Hep bahanesi vardır yok çocuk kucağımda nasıl tutayım bilmem ne. Bu sefer çocuk da yoktu dedim.niye tutmadın çanta sağ elindeydi tutmadın sol eline alsaydın tutardım... Yok flört ederken sen elimi tutmuyordun ben de de bilinç altı etkilendi tutmuyorum. Flört ederken ufak bi şehir de yaşıyorduk herkes tanıyordu tutamazdım.eve geldik kıyamet koptu resmen dedim orası çok küçük yerdi tutamadım. Gezerken geziyordun niye tutmuyordun dedi. İyice sinirlerim bozuldu. Çileden çıktım. Dedim evde karınımda dışarda niye sahiplenip elimi tutmuyorsun..

Adam hakli kusura bakmayin da
Bir guvenlik gorevlisine selam vermek kolaylik dilemek icin tanidik olmasina gerek var mi? Insaniz insan, tanimadigimiz birileriyle is haninda karsilasinca bile selamlasiyoruz. Kesinlikle haksizsiniz. Biraz medeni olmak lazim

Haklısınız üzerine gitmeyin erkekler fazla sahiplenilmekten hoşlanmazlar. Beklentiler üzüyor ne yazık ki . Çocuğunuza anneliğinize ve kendinize motive olun.

El ele tutuşma konusunda haklı olabilirsiniz de tanımadığınız sizinle alakası olmayan güvenlikçi yüzünden de kavga etmeniz olmamış

Kibarsa küfretmesin Kibarsa elimi tutsun

Çalışan bir bayana kolay gelsın demek normal bır durum abartılacak bişey Yokeşinizin elini siz tutun zamanla alışır zaten:)

Düşündüm de bende guvenlik görevlilerine tesekkur ederim, iyi günler derim. Esimde söyler o an ki duruma göre. Ben hiç takmazdim yerinizde olsam.

Ayni avm ye gidiyorsaniz ve kiz da orada ise denk gelmis olabilir selam vermesi

Siz sanki baska seylere kizmissiniz. Cunki niye selam verdinden girmis elimi tutmuyorsun dan cikmissiniz.

Yalniz esinizin küfür etmesi olayin en kötü kismi.

Senin kocana hak vereceğim aklıma gelmezdi ahir zaman alameti bu resmen, evet abartmışsın, ben özellikle dikkat ederim güvenlik ve temizlik görevlilerine kolay gelsin iyi çalışmalar falan demeye

Kimin sahibi olur? Bu ne demek?
Adamları kaprisleriniz ve kıskançlıklarınız ile boğuyorsunuz ben burdan görebiliyorum
Kıskançlık mı kapris mi pek detaylı okumamışsınız sanırım elimi tutmuyor diyorum kıskançlık çıkarımını nasıl yaptınız bravo size

Yok artık,. Kusura bakmayın da birisi birisine kolay gelsin dedi diye kıskançlık yapıyorsa hastalıklı beyindir

Benimki de lutfedip tutar, baktım hoşlanmıyor ben de yanaşmıyorum aylardır. Sanırım bunu conconluk olarak görenlere çatmışız tepkiniz.. Gerçekten gereksiz olmuş.

Güvenlikçi bahane oldu tutmayınca ben tutuyorum ama üzülüyorum. Üç yıllık evliyim çevremde bir sürü evli var bunun gibisi yok

diger konularina söyle bi göz attim su an.
tanimadigi bir kisiyle yarim saat 40 dk konusmus, arkadasim konustu demis
yok gögsün kücük seninle sevismek istemiyorum demis... ne asagilayici bi cümle

esini seviyor musun, ona güveniyor musun?
bu sinirlenmelerinin ve kiskancliklarinin altinda yatan seyler mutsuzlugunun asil sebebi olabilir maalesef :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…