- 28 Aralık 2016
- 1.079
- 2.064
- 48
- 42
Saklayamam kendime saklayacak olsam burada ne işim var değil mi?Hastalıklı beyin öyle mi teşekkür ederim. Siz yorumlarınızı kendinize saklayıb
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saklayamam kendime saklayacak olsam burada ne işim var değil mi?Hastalıklı beyin öyle mi teşekkür ederim. Siz yorumlarınızı kendinize saklayıb
Kimin sahibi olur? Bu ne demek?
Adamları kaprisleriniz ve kıskançlıklarınız ile boğuyorsunuz ben burdan görebiliyorum
Benim konularıma yorum yapmayın o zaman çünkü hakaret içeren cümle kuruyorsunuzSaklayamam kendime saklayacak olsam burada ne işim var değil mi?
Ukalalığın lüzumu yok, hiçbir üyeye hiçbir yorumundan dolayı hastalıklı beyin sahibi diyemezsiniz.Saklayamam kendime saklayacak olsam burada ne işim var değil mi?
Hastalıklı beyin öyle mi teşekkür ederim. Siz yorumlarınızı kendinize saklayıb
Dedim bileUkalalığın lüzumu yok, hiçbir üyeye hiçbir yorumundan dolayı hastalıklı beyin sahibi diyemezsiniz.
Dedim bile
Hanım efendi benim konularıma yorum yapmayın siz çünkü amacınız insanlara hakaret etmek kendinize saklayın yorumunuzu.Ben konu sahibinin diğer konularını okumak zorunda değilim. Bu davranışlarının arkasından ane yatar, kocası nasıl bir kişiliktir tek tek analiz etmek zorunda da değilim. Buradaki konusuna göre sıralı lam sabahtan kıskançlık yapan insan gereksiz yere aşırı kıskançtir. bu durumda sağlıklı degildir
Eşinizin küfürlü konuşmalarına mazeret olamaz ama sunu yazmam lazim, medeni insanlar kasiyer, güvenlik görevlisi, memur gibi çalışanlara Günaydin, iyi aksamlar, kolay gelsin derler. Ben şahsen demeyeni kiniyorum. Eğer bu konuyu çok gündeme getirdiyseniz bardak taşmış olabilir. Bu arada lütfen siz de Eşiniz gibi davranin çalisan insanlara. Hem belki siz ondan önce davranirsaniz sorun da cikmaz.Arkadaşlar öyle bunaldım ki... Eşimle acayip kavga ettim akşam üstü.. Akşam iş çıkışı bir avm ye uğramam lazımdı. İş çıkışı gittik avm ye girdik girişteki güvenlikçi Kıza kolay gelsin dedi geçti. Geçen yine demişti. Dikkatimi çekti. Tanıyor musun dedim sakince. Başladı bana küfürlü Konuşmaya tanımıyorum senin yüzünden birine insanca davranamayacakmıyım. Kolay gelsin demek de ne var vs. Dedim kibar davranmak istiyorsan önce karından başla elimi tut yürürken çünkü hiç tutmaz.. Hep bahanesi vardır yok çocuk kucağımda nasıl tutayım bilmem ne. Bu sefer çocuk da yoktu dedim.niye tutmadın çanta sağ elindeydi tutmadın sol eline alsaydın tutardım... Yok flört ederken sen elimi tutmuyordun ben de de bilinç altı etkilendi tutmuyorum. Flört ederken ufak bi şehir de yaşıyorduk herkes tanıyordu tutamazdım.eve geldik kıyamet koptu resmen dedim orası çok küçük yerdi tutamadım. Gezerken geziyordun niye tutmuyordun dedi. İyice sinirlerim bozuldu. Çileden çıktım. Dedim evde karınımda dışarda niye sahiplenip elimi tutmuyorsun..
Elimi tutmadı diyorum takıldığım bu
arkadaşım hiç tutmuyor hiç tutuncada ben tutuyorum zaten her insanın gruru var
Kibarsa küfretmesin Kibarsa elimi tutsun
Arkadaşlar öyle bunaldım ki... Eşimle acayip kavga ettim akşam üstü.. Akşam iş çıkışı bir avm ye uğramam lazımdı. İş çıkışı gittik avm ye girdik girişteki güvenlikçi Kıza kolay gelsin dedi geçti. Geçen yine demişti. Dikkatimi çekti. Tanıyor musun dedim sakince. Başladı bana küfürlü Konuşmaya tanımıyorum senin yüzünden birine insanca davranamayacakmıyım. Kolay gelsin demek de ne var vs. Dedim kibar davranmak istiyorsan önce karından başla elimi tut yürürken çünkü hiç tutmaz.. Hep bahanesi vardır yok çocuk kucağımda nasıl tutayım bilmem ne. Bu sefer çocuk da yoktu dedim.niye tutmadın çanta sağ elindeydi tutmadın sol eline alsaydın tutardım... Yok flört ederken sen elimi tutmuyordun ben de de bilinç altı etkilendi tutmuyorum. Flört ederken ufak bi şehir de yaşıyorduk herkes tanıyordu tutamazdım.eve geldik kıyamet koptu resmen dedim orası çok küçük yerdi tutamadım. Gezerken geziyordun niye tutmuyordun dedi. İyice sinirlerim bozuldu. Çileden çıktım. Dedim evde karınımda dışarda niye sahiplenip elimi tutmuyorsun..
Bir tek siz anladınız beni sanki dışarıdaki kibarlığı ben bana karşı göremiyorum. Yoksa ne kıskancamAbartıyorsunuz. Normal bir evlilikte bile abartı ama sizin konularınızdan yola çıkınca şu tepkiniz dayak yiyen bir kadının eşim bana çiçek almıyor diye konu açması gibi.
Güvenlik görevlisine selam vermesini kıskanmışsınız olarak anladım ben de ama ilerleyen mesajlarda kıskanmadım demişsiniz. O zaman kadın olması farketmiyor. Dışardaki insanlarla kibar olurken size kaba olması sorun. Doğru mu anladım? Çünkü var böyle adamlar. Dışarda istanbul beyefendisi ama eşine avam bir kıro. Bu durumda da resti çekmekten başka çare yok. Ama çekebilecek misiniz? Çekemeyecekseniz bu tip şeylere takılıp daha fazla mutsuz etmeyin kendinizi.
Bir tek siz anladınız beni sanki dışarıdaki kibarlığı ben bana karşı göremiyorum. Yoksa ne kıskancam