Abartıyor muyum

Kimin sahibi olur? Bu ne demek?
Adamları kaprisleriniz ve kıskançlıklarınız ile boğuyorsunuz ben burdan görebiliyorum

:işsiz: Baygınlık geçiricem artık şu yorumlardan. Evet sadece mal ın bir sahibi okur o yüzden sahiplensik demek kadınlara haksızlık, bunun da ötesinde mal demek okur. Hofff :kahve:

Ben konu sahibinin diğer konularını okumak zorunda değilim. Bu davranışlarının arkasından ane yatar, kocası nasıl bir kişiliktir tek tek analiz etmek zorunda da değilim. Buradaki konusuna göre sıralı lam sabahtan kıskançlık yapan insan gereksiz yere aşırı kıskançtir. bu durumda sağlıklı degildir

cok kucuk bir meseleyi gereksiz yere buyutup tartismissiniz.geneldede boyle olur zaten.bende bay bayan ayirt etmeden 10 kere gorsem her gordugumde kolay gelsun derim.bunu sormaniz belliki esinizi rahatsiz etmis.etmeside anormal degil bence mutlaka daha once buna benzer kucuk bir olay yasanmustir aranizda.oda guven olayina getirmis kafasinda.el tutmaya gelince ben bu konuda illaki tutmali diye dusunmuyorum.biz esimle birbirmizi cok severiz ama her yerde elele gezmeyiz mesela.bu bir sevgi gostergesi degil benim icin he cok istersem kendim girerim koluna bazende o benim koluma girer sakasina.yani bu iliskinizle alakali bir durum adam sevmiyordur belki.ilimli yaklasip sakince anlatirsaniz anlayacaktir bence..

Ben konu sahibinin diğer konularını okumak zorunda değilim. Bu davranışlarının arkasından ane yatar, kocası nasıl bir kişiliktir tek tek analiz etmek zorunda da değilim. Buradaki konusuna göre sıralı lam sabahtan kıskançlık yapan insan gereksiz yere aşırı kıskançtir. bu durumda sağlıklı degildir
Hanım efendi benim konularıma yorum yapmayın siz çünkü amacınız insanlara hakaret etmek kendinize saklayın yorumunuzu.

erkek güvenlikçilere de kolay gelsin vs diyorsa sorun yok.
bir yerden sonra bu el tutma mevzusu da eskiyor

Arkadaşlar öyle bunaldım ki... Eşimle acayip kavga ettim akşam üstü.. Akşam iş çıkışı bir avm ye uğramam lazımdı. İş çıkışı gittik avm ye girdik girişteki güvenlikçi Kıza kolay gelsin dedi geçti. Geçen yine demişti. Dikkatimi çekti. Tanıyor musun dedim sakince. Başladı bana küfürlü Konuşmaya tanımıyorum senin yüzünden birine insanca davranamayacakmıyım. Kolay gelsin demek de ne var vs. Dedim kibar davranmak istiyorsan önce karından başla elimi tut yürürken çünkü hiç tutmaz.. Hep bahanesi vardır yok çocuk kucağımda nasıl tutayım bilmem ne. Bu sefer çocuk da yoktu dedim.niye tutmadın çanta sağ elindeydi tutmadın sol eline alsaydın tutardım... Yok flört ederken sen elimi tutmuyordun ben de de bilinç altı etkilendi tutmuyorum. Flört ederken ufak bi şehir de yaşıyorduk herkes tanıyordu tutamazdım.eve geldik kıyamet koptu resmen dedim orası çok küçük yerdi tutamadım. Gezerken geziyordun niye tutmuyordun dedi. İyice sinirlerim bozuldu. Çileden çıktım. Dedim evde karınımda dışarda niye sahiplenip elimi tutmuyorsun..
Eşinizin küfürlü konuşmalarına mazeret olamaz ama sunu yazmam lazim, medeni insanlar kasiyer, güvenlik görevlisi, memur gibi çalışanlara Günaydin, iyi aksamlar, kolay gelsin derler. Ben şahsen demeyeni kiniyorum. Eğer bu konuyu çok gündeme getirdiyseniz bardak taşmış olabilir. Bu arada lütfen siz de Eşiniz gibi davranin çalisan insanlara. Hem belki siz ondan önce davranirsaniz sorun da cikmaz.

Elimi tutmadı diyorum takıldığım bu

Takıldığın buysa sadece bunu yaz, anlatımından olayın fitili kolay gelsin demesi gibi duruyo, bu kadar insan yanılıyor olamaz değil mi

El tutma meselesine gelince, tek sorunun o sanki,duyan çok sevgidolu bir kocan var zanneder, hala 4 saat uzaklıktaki yere futbola gidiyorsa sen altını deş mesela

Abartıyorsun evet. Diğer mevzu, bazı insanlar el ele tutuşmaktan sıkılabilir bırak icinden geliyorsa tutsun elini.bazen de sen koluna giriver kavga edilecek şey mi bunlar.

arkadaşım hiç tutmuyor hiç tutuncada ben tutuyorum zaten her insanın gruru var

tutmasın ne önemi var

çocuk gibi elinden tutup çekiştirsin mi

ben sevmem mesela

sevgili iken de tutmazdık biz el mel

birlikte yaşarken de evliyken de

bu sahiplenilmek vs değil ki

bu tarz şeyler alışkanlıktır bir nevi

bana bazen çok abartılı görünür hatta kadının kolunda çanta kucağında çocuk bir elinden de adam tutmuş sanki kaybolacak gibi

yalnız bunun için kavga çıkması garip sanki içinizde tutmuşsunuz ikiniz de yıllarca

çocuğunuz var en azından 1-1,5 yıllık evlisiniz sevgililik günlerini bile karıştırdığınıza göre eşiniz de çok içerlemiş

sakinleşince oturun güzelce hislerinizi ben dili ile anlatın birbirinize

Arkadaşlar öyle bunaldım ki... Eşimle acayip kavga ettim akşam üstü.. Akşam iş çıkışı bir avm ye uğramam lazımdı. İş çıkışı gittik avm ye girdik girişteki güvenlikçi Kıza kolay gelsin dedi geçti. Geçen yine demişti. Dikkatimi çekti. Tanıyor musun dedim sakince. Başladı bana küfürlü Konuşmaya tanımıyorum senin yüzünden birine insanca davranamayacakmıyım. Kolay gelsin demek de ne var vs. Dedim kibar davranmak istiyorsan önce karından başla elimi tut yürürken çünkü hiç tutmaz.. Hep bahanesi vardır yok çocuk kucağımda nasıl tutayım bilmem ne. Bu sefer çocuk da yoktu dedim.niye tutmadın çanta sağ elindeydi tutmadın sol eline alsaydın tutardım... Yok flört ederken sen elimi tutmuyordun ben de de bilinç altı etkilendi tutmuyorum. Flört ederken ufak bi şehir de yaşıyorduk herkes tanıyordu tutamazdım.eve geldik kıyamet koptu resmen dedim orası çok küçük yerdi tutamadım. Gezerken geziyordun niye tutmuyordun dedi. İyice sinirlerim bozuldu. Çileden çıktım. Dedim evde karınımda dışarda niye sahiplenip elimi tutmuyorsun..

Abartıyorsunuz. Normal bir evlilikte bile abartı ama sizin konularınızdan yola çıkınca şu tepkiniz dayak yiyen bir kadının eşim bana çiçek almıyor diye konu açması gibi.

Güvenlik görevlisine selam vermesini kıskanmışsınız olarak anladım ben de ama ilerleyen mesajlarda kıskanmadım demişsiniz. O zaman kadın olması farketmiyor. Dışardaki insanlarla kibar olurken size kaba olması sorun. Doğru mu anladım? Çünkü var böyle adamlar. Dışarda istanbul beyefendisi ama eşine avam bir kıro. Bu durumda da resti çekmekten başka çare yok. Ama çekebilecek misiniz? Çekemeyecekseniz bu tip şeylere takılıp daha fazla mutsuz etmeyin kendinizi.

Abartıyorsunuz. Normal bir evlilikte bile abartı ama sizin konularınızdan yola çıkınca şu tepkiniz dayak yiyen bir kadının eşim bana çiçek almıyor diye konu açması gibi.

Güvenlik görevlisine selam vermesini kıskanmışsınız olarak anladım ben de ama ilerleyen mesajlarda kıskanmadım demişsiniz. O zaman kadın olması farketmiyor. Dışardaki insanlarla kibar olurken size kaba olması sorun. Doğru mu anladım? Çünkü var böyle adamlar. Dışarda istanbul beyefendisi ama eşine avam bir kıro. Bu durumda da resti çekmekten başka çare yok. Ama çekebilecek misiniz? Çekemeyecekseniz bu tip şeylere takılıp daha fazla mutsuz etmeyin kendinizi.
Bir tek siz anladınız beni sanki dışarıdaki kibarlığı ben bana karşı göremiyorum. Yoksa ne kıskancam

Bir tek siz anladınız beni sanki dışarıdaki kibarlığı ben bana karşı göremiyorum. Yoksa ne kıskancam

Bakın biri konularınızdan özet de geçmiş. Eşiniz sizi sevmiyor olabilir mi?
Tek sorununuz el tutma olsa takmayın onu da böyle kabul edin derdim. Ama göğüslerin küçük seninle sevişmek istemiyorum ne demek? Daha bir sürü olay. Siz sevildiğinizi hissediyor musunuz?

Bizde hic el tutmuyoruz benim için önemli de değil. Güvenlik kız için tartışmanız saçma oldu ama eşin de abartılı davrandı. Belki çok kıskançsanız ve sık soruyorsanız bu tür soruları ondan patlamıştır

Back
X