Arkadaşlar öyle bunaldım ki... Eşimle acayip kavga ettim akşam üstü.. Akşam iş çıkışı bir avm ye uğramam lazımdı. İş çıkışı gittik avm ye girdik girişteki güvenlikçi Kıza kolay gelsin dedi geçti. Geçen yine demişti. Dikkatimi çekti. Tanıyor musun dedim sakince. Başladı bana küfürlü Konuşmaya tanımıyorum senin yüzünden birine insanca davranamayacakmıyım. Kolay gelsin demek de ne var vs. Dedim kibar davranmak istiyorsan önce karından başla elimi tut yürürken çünkü hiç tutmaz.. Hep bahanesi vardır yok çocuk kucağımda nasıl tutayım bilmem ne. Bu sefer çocuk da yoktu dedim.niye tutmadın çanta sağ elindeydi tutmadın sol eline alsaydın tutardım... Yok flört ederken sen elimi tutmuyordun ben de de bilinç altı etkilendi tutmuyorum. Flört ederken ufak bi şehir de yaşıyorduk herkes tanıyordu tutamazdım.eve geldik kıyamet koptu resmen dedim orası çok küçük yerdi tutamadım. Gezerken geziyordun niye tutmuyordun dedi. İyice sinirlerim bozuldu. Çileden çıktım. Dedim evde karınımda dışarda niye sahiplenip elimi tutmuyorsun..