• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

abartıyor olabilir miyim ?

bu erkeklerinde üstüne gidince hemen silmiyorum yok sana yaranilmaz diye hemen kendilerini hakli cikarmaya calismalari yokmu deli ediyorlar.

Bırakın şakalaşmayı konuşması bile hata bu nedir pardon da yanında siz adeta kadın kur yapıyor ve nişanlınız da buna gayet olağan yaklaşıyor

Abartmamışsınız. Bir dönem flörte giden bir konuşma geçmiş aralarında. Sizin yanınızda veya değil, bu size saygısızlıktır. Farz ediyorum ki bir geçmişi yok o da olmamış. “Gel evlenelim, boşarsın ahahaha.”nedir ya? Bu mesajlara da gülüyor öyle mi? Ben açık açık rahatsız olduğumu söylerdim. Yeni bir ilişki varsa bu kadar samimiyet olmamalı. Empati yapmasını isteyin. Aynı rahatlıkta bir erkek arkadaşınız olsa? Sevgiliyken, sözlü ya da nişanlıyken bunun sınırını çizmezseniz evlenince çok zor.

Nişanlımın yakın kız arkadaşı olabilir ama o kız arkadaş nişanlıma Boşarsın sorun yok puhaha şeklinde şaka yapamaz. Şakanın da bi sınırı var. Ayrıca evlilik arefesindesiniz bilginiz olsun. Boşanmanın şakası olmaz hem dini hem manevi anlamda.

Abartmamışsınız. Bir dönem flörte giden bir konuşma geçmiş aralarında. Sizin yanınızda veya değil, bu size saygısızlıktır. Farz ediyorum ki bir geçmişi yok o da olmamış. “Gel evlenelim, boşarsın ahahaha.”nedir ya? Bu mesajlara da gülüyor öyle mi? Ben açık açık rahatsız olduğumu söylerdim. Yeni bir ilişki varsa bu kadar samimiyet olmamalı. Empati yapmasını isteyin. Aynı rahatlıkta bir erkek arkadaşınız olsa? Sevgiliyken, sözlü ya da nişanlıyken bunun sınırını çizmezseniz evlenince çok zor.
bozulduğumu belli edince empati yaptı şükür, haklısın siliyorum deyınce ben de içimdekileri söyledim. neden o kadar abartıyosun da sözlendiğimi bilmeden şaka yapmış olmasa ciddi ciddi bişey ima etse sana söylemeden bile silerim de vs vs dedi.. aldatılmak bu hayatta insanın basına gelebilecek kötü şeylerden biri, şuan aldatmasa da ileri de yapma düşüncesi bile soğutuyor beni. acık acık söyledim zaten o gibi şeylerin dönüşü olmaz kurtarmam hiçbir şekilde dedim, o yuzden kendine sahip cık vs.. napim söyletti iste

Gereksiz takma kafana,kiz ta uzak doğudan gelip yuvanı mı yikacak.
erkek patavatsizligi

sen nişanlım diyorsun o sözlüm diyor senden için neden? :kahve:
esasında iki kelimeyi de sevmiyorum ama sözlüm diye konu başlığı açmak nişanlımdan daha absürd geldiği için ben o sekılde yazdım. aslında nişan tarzı bi söz yaptık her ikisi de oluyoruz sanırsam :

bana tum bunlardan ayrica, film bitince kendi telefonlarinizda takilmaniz sorunlu geldi, nisanlisin hani, en deli zamanlar, baska baska zaman gecirmek gerekmez miydi?
eger oyle olsaydi, gitmis biriyle sakalasmiz falan onemsemezdim.
ama bu durumda yani yaninda sen varken seninle sohbet muhabbet etmek yerine (veyahut baska ayipli seyler :dondurma:) cepten biriyle sohbet etmeyi tercih etmis olmasi, bu kisinin eski flortu olmasi falan bence sevgisizlige delalet...

evde kalmak deyimini kulanabilecek kadar Türkçesi iyiye benziyor ha ne dersin?

bana tum bunlardan ayrica, film bitince kendi telefonlarinizda takilmaniz sorunlu geldi, nisanlisin hani, en deli zamanlar, baska baska zaman gecirmek gerekmez miydi?
eger oyle olsaydi, gitmis biriyle sakalasmiz falan onemsemezdim.
ama bu durumda yani yaninda sen varken seninle sohbet muhabbet etmek yerine (veyahut baska ayipli seyler :dondurma:) cepten biriyle sohbet etmeyi tercih etmis olmasi, bu kisinin eski flortu olmasi falan bence sevgisizlige delalet...

aynı işyerinde calısıyoruz ve genelde beraberiz.
reptilianlardan güneş sistemine, ilk türk tarihinden çağdaş türk ve dünya tarihine uzanan derin sohbetlerimiz de var, aşkta romantizm de. ha keşke bakmasak ama her dakika telefonla uğrasacak kadar bağımlı da değiliz. derse ara verip biraz da teknolojiye yöneldik sadece. bana da şuan buna takılmanız tuhaf geldi. esas sorunum bu değil. konu başlığım da nişanlımın sürekli telefonda baskalarıyla yazısması değil zaten. o kadardır beraberiz daha once olmamıştı böyle bir durum, tuhaf karşıladım ki karşılamakta haklı oldugumu anladım yorumlar sayesınde. o da yanlıs oldugunu kabul etti yan cizse de..

Aslında kız yoklama çekmiş nişanlınıza :işsiz: o da hayatımda biri var deyince bozuntuya vermemek için şakaya vurmuş bence

bozulduğumu belli edince empati yaptı şükür, haklısın siliyorum deyınce ben de içimdekileri söyledim. neden o kadar abartıyosun da sözlendiğimi bilmeden şaka yapmış olmasa ciddi ciddi bişey ima etse sana söylemeden bile silerim de vs vs dedi.. aldatılmak bu hayatta insanın basına gelebilecek kötü şeylerden biri, şuan aldatmasa da ileri de yapma düşüncesi bile soğutuyor beni. acık acık söyledim zaten o gibi şeylerin dönüşü olmaz kurtarmam hiçbir şekilde dedim, o yuzden kendine sahip cık vs.. napim söyletti iste
Önemli olan silmesi değil ki bu tür muhabbetlerin içinde olması. Bu yüzü vermemeli ve net bir duruşu olmalı. Gereken cevabı vermişsiniz zaten

esasında iki kelimeyi de sevmiyorum ama sözlüm diye konu başlığı açmak nişanlımdan daha absürd geldiği için ben o sekılde yazdım. aslında nişan tarzı bi söz yaptık her ikisi de oluyoruz sanırsam :
nişanlının karşıdaki insana sözlüm diye senden bahsetmesi hoş değil
nişanlım dese karşıdaki ciddiyetinizi daha iyi anlar :kahve:

Back
X