Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bozulduğumu belli edince empati yaptı şükür, haklısın siliyorum deyınce ben de içimdekileri söyledim. neden o kadar abartıyosun da sözlendiğimi bilmeden şaka yapmış olmasa ciddi ciddi bişey ima etse sana söylemeden bile silerim de vs vs dedi.. aldatılmak bu hayatta insanın basına gelebilecek kötü şeylerden biri, şuan aldatmasa da ileri de yapma düşüncesi bile soğutuyor beni. acık acık söyledim zaten o gibi şeylerin dönüşü olmaz kurtarmam hiçbir şekilde dedim, o yuzden kendine sahip cık vs.. napim söyletti isteAbartmamışsınız. Bir dönem flörte giden bir konuşma geçmiş aralarında. Sizin yanınızda veya değil, bu size saygısızlıktır. Farz ediyorum ki bir geçmişi yok o da olmamış. “Gel evlenelim, boşarsın ahahaha.”nedir ya? Bu mesajlara da gülüyor öyle mi? Ben açık açık rahatsız olduğumu söylerdim. Yeni bir ilişki varsa bu kadar samimiyet olmamalı. Empati yapmasını isteyin. Aynı rahatlıkta bir erkek arkadaşınız olsa? Sevgiliyken, sözlü ya da nişanlıyken bunun sınırını çizmezseniz evlenince çok zor.
esasında iki kelimeyi de sevmiyorum ama sözlüm diye konu başlığı açmak nişanlımdan daha absürd geldiği için ben o sekılde yazdım. aslında nişan tarzı bi söz yaptık her ikisi de oluyoruz sanırsam :sen nişanlım diyorsun o sözlüm diyor senden için neden?![]()
bana tum bunlardan ayrica, film bitince kendi telefonlarinizda takilmaniz sorunlu geldi, nisanlisin hani, en deli zamanlar, baska baska zaman gecirmek gerekmez miydi?
eger oyle olsaydi, gitmis biriyle sakalasmiz falan onemsemezdim.
ama bu durumda yani yaninda sen varken seninle sohbet muhabbet etmek yerine (veyahut baska ayipli seyler) cepten biriyle sohbet etmeyi tercih etmis olmasi, bu kisinin eski flortu olmasi falan bence sevgisizlige delalet...
ona ben de şaşırdım. taşınmayı ingilizce yazıyor evde kaldımı türkçe.. garipevde kalmak deyimini kulanabilecek kadar Türkçesi iyiye benziyor ha ne dersin?
Önemli olan silmesi değil ki bu tür muhabbetlerin içinde olması. Bu yüzü vermemeli ve net bir duruşu olmalı. Gereken cevabı vermişsiniz zatenbozulduğumu belli edince empati yaptı şükür, haklısın siliyorum deyınce ben de içimdekileri söyledim. neden o kadar abartıyosun da sözlendiğimi bilmeden şaka yapmış olmasa ciddi ciddi bişey ima etse sana söylemeden bile silerim de vs vs dedi.. aldatılmak bu hayatta insanın basına gelebilecek kötü şeylerden biri, şuan aldatmasa da ileri de yapma düşüncesi bile soğutuyor beni. acık acık söyledim zaten o gibi şeylerin dönüşü olmaz kurtarmam hiçbir şekilde dedim, o yuzden kendine sahip cık vs.. napim söyletti iste
nişanlının karşıdaki insana sözlüm diye senden bahsetmesi hoş değilesasında iki kelimeyi de sevmiyorum ama sözlüm diye konu başlığı açmak nişanlımdan daha absürd geldiği için ben o sekılde yazdım. aslında nişan tarzı bi söz yaptık her ikisi de oluyoruz sanırsam :