Abartıyormuyum

gulergulmez

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2020
15
4
1
37
Kızlar merhaba uzun süredir üye olmadan takip ediyordum şimdi sormak için üye oldum
Eşimle tartıştık daha doğrusu ben konuyu açtım o da karşılık verdi öncelikle 8 yıllık evliyim 2 de çocuğum var iki konu vardı tek tek anlatacağım biraz uzun olabilir ikisini birlikte açınca patladı gibi oldu
İlki cuma günü aileleyle yemek yiyorduk eşim bana bişey uzatırken mehtap yerine melek dedi bi an bozuldum kayınvalidem falan da aa yanlış söyledi falan dedi eşim ısrarla aaa yok melek dedim dil alışkanlığı falan dedi. Melek diye bi tanıdığı var daha doğrusu iş arkadaşı haftada 2 gün işe gidiyor ama her defasında melek varmı bilmiyorum nöbet usulu kızı da tanıyorum yani gördüm bi kaç kez normal bi kız nişanlı hatta düğünü yakın çok bozuldum ama o ortamda bişey diyemedim çünlümkızla 2 yıldır falan aynı yerde çalışıyor biz 10 yıldır birlikteyiz iamimi karıştırmasına bozuldum
İkinci konu ise gece tam yatağa geçerken gün içinde saçma bişey anlatmıştı bi tanıdığı çıplak ayaktan tiksiniyormuş falan tarzı bişey bende yatarken esprisine çıplak ayak sorun olmaz değil mi dedim güldük sonra dedi ki biliyor musun gerçi nereden bileceksin hayat kadınları çıplak ayakla seks yapmayı hakaret olarak algılıyorlar ben senin karınmıyım gibi falan saçma bişeyler söyledi sen nerden biliyorsun dedim bunu bütün erkekler bilir gibi bişeyler söyledi ama aşırı bozuldum. (Açıkcası hayat kadınıyla bi işi olduğunu düşünmüyorum çünkü sağlığına çok düşkündür temizlik hijyen açısından ) akşam bişey demedim ama hem sinirlendim hem bozuldum yüzüm düştü tabi salak gibi ne oldu falan diye sorup duruyo bi insan böyle güzel salağa yatar anca o an çok sinirliydim konuşsam bayğı bağrır çağırırdım sabah konuşayım dedim akşam sana sinirlendim dedim durdu ben o kadar sordum niye söylemedin diye söylenmeye başladı diğer konuyuda söyleyince ben ard niyetliliğim kötülüğüm kafamın başka çalışması dengesizliğim bisürü şey söyledi lafla tartıştık sonrada çık git gözüm görmesin dedi( Sonra durdu git arka odaya dedi) ki bilir çıkar giderim sonra kapıya yöneldim defolur giderim görmez gözün diye (en son böyle bi tartışmamızda tokat atmıştı 3 sene önce) enson bunu yaptığında hatırlamıyorsun herhalde ne olduğunu dedi bende tamamen attı şarteller kaldır o elinş bakıyım bidaha varmıyım burada bi tokat at geri eve Dönmem dinim imanım üzerine yemin ederim dedim hala böyle aptal saptal laflar ediyor kilitledim kendimi yatak odasına gelmiş gel çocuğun altını değiştir diyor bide utanmadan kızlar ben haksızmıyım suçlumuyum hakikaten bende mi sorun var

Tek rahatsız eden konu tokat olayı oldu.Zamanında affettiğiniz için şimdi utanmadan bununla tehdit edio.Kolay mı affetmiştiniz? Bence bunun affı zaten olmaz ama en azından süründürseydiniz keşke.Yoksa bu kadar normal bişi gibi bahsedemezdi.Yaptığının yanlış olduğunun bile farkında değil.Yazık.

Bu tip tartışmalarda bizlerin hatası kırıldığımız noktayı net anlatmamak, ertelemek

Erkeklerin hatası hemmen yok art niyetlisin yok kötü düşünüyosun kafan farklı çalışıyor vs gibi cümleler

Aranızdaki muhabbet gercekten basıt.
Ve sanırım daha once el kaldırmıs size.

Suclu ve haksız aramak yerine cozum yoluna giderseniz hayat daha yasanır daha huzurlu daha saygılı olur sizler ıcın.
Evet daha önce el kaldırması da çok saçma ve basit bi sebepten di arkadaşlarıyla dışarıya çıkmayı çok abartmıştı bende bi gün çok sinirlenip bunalıp bişeyler söyledim yine böyle saçma cevaplar verdi bende daha çok sinirlenince tokat atmıştı uzun süre konuşmadım sanırım 2 haftayı geçti ama içim çok soğumuştu ben kim tutamam aslında ama o zaman gözden çıkarmıştım ablam avukat bütün herşeyi anlatıyorum dava açacağım diye sonrasında bi şekilde gönlümü aldı ama normale dönmem 3-4 ayı geçmişti genel olarak anlaşıyoruz nadir tartışırız tartışırsak da küsmeyiz ama bazen öyle salak şeyler söylüyo

Ya yanlışlıkla demiş olabilir siz güzel canınızı sıkmayın. Gerçekten gitmemiş olsa dahi genelevlere erkekler arasında muhabbetten de bilebilir. Yada sizinle tanışmadan önce de gitmiş olabilir. Tabi ki kimse kocasını başkasıyla düşünmek istemez ama gözle görülür birşey olmamış. Ha konu şiddete gelince tabi ki izin vermeyin

Ben çıplak ayak olayına takmazdım bilebilir erkekler kendi aralarında her halti konuşuyor ama herkesin içinde adımı yanlış söylemesine bozulurdum belli ederdim içime atmam yani tokat olayı baştan yanlış

Evet daha önce el kaldırması da çok saçma ve basit bi sebepten di arkadaşlarıyla dışarıya çıkmayı çok abartmıştı bende bi gün çok sinirlenip bunalıp bişeyler söyledim yine böyle saçma cevaplar verdi bende daha çok sinirlenince tokat atmıştı uzun süre konuşmadım sanırım 2 haftayı geçti ama içim çok soğumuştu ben kim tutamam aslında ama o zaman gözden çıkarmıştım ablam avukat bütün herşeyi anlatıyorum dava açacağım diye sonrasında bi şekilde gönlümü aldı ama normale dönmem 3-4 ayı geçmişti genel olarak anlaşıyoruz nadir tartışırız tartışırsak da küsmeyiz ama bazen öyle salak şeyler söylüyo
El kaldırmasının sebebi hıcbır zaman gecerlı olamaz. Sebep saymanıza gerek yok bana.
Dunyada kı en kotu insanda olabilirsin, ozaman bosanır el kaldıramaz.

Kusup kusmemenız de onemlı degıl, kusmek kotu bisey degıl. Sacma sapan seyler yapıp kusmemek harıka bisey degıl.

Bır sekilde gene gonlunuzu alır oyleyse. Rutınınız belki de budur sızın.
Ablan avukatken daha cesur olman lazım bu arada.

Sizin oralarda korona yok mu nasıl ailelerle yemek falan yiyorsunuz ?
[/QUOTEşöyle bi durum var aile eşimin ailesi
Sizin oralarda korona yok mu nasıl ailelerle yemek falan yiyorsunuz ?
aile eşim ailesi 4 kişide onlar ailenin yarısı doktor bahçe evinde Yemekler evden pişip geliyor dışarı çıkanlar doktor onların da düzenli aralıklarla covid 19 testi yapılıyor. Kendi ailemle coronanın ilk vaka gününden beri hiç görüşmedim hatta başka kimseylede görüşmedim

Yani kavgayı siz çıkarmışsınız. Bence çokta büyük bir konu değilmiş. Bende eşime bazen "hocam" diye hitap ediyorum okulda herkese dediğim için.
Ikinci konu ise yani bazı şeyler bilinir, hayat kadinlariyla alakali şeyi bende duymuştum. Yani bunu saçma bi şekilde biliyorum diye eşim bana çıkışsa bende başta güler sonra üstelerse sinirlenirim.

Ha ne olursa olsun asla tokat atamaz. Ama sizde durduk yerde biraz fazla abartmışsınız sanki

Tek rahatsız eden konu tokat olayı oldu.Zamanında affettiğiniz için şimdi utanmadan bununla tehdit edio.Kolay mı affetmiştiniz? Bence bunun affı zaten olmaz ama en azından süründürseydiniz keşke.Yoksa bu kadar normal bişi gibi bahsedemezdi.Yaptığının yanlış olduğunun bile farkında değil.Yazık.
Yok zaten o an ablam avukat ablamı arıyorum gelsin vekalet verecem her şeyi anlatacağım dedim önce inanmadı telefonu elime alınca aldı fırlattı bende odaya kilitledim kendimi o zaman ilk çocuğum 1,5 yş civarındaydı astımım var çok sinirlenince nefesim kesiliyor ilaçlarda odada yoktu ilaç almak için kapıyı açtım ilaçlarla nefesimi toplayamadım iğne yapmıştı sonrasında da 2 hafta hiç yokmuş gibi yaşadım mesele onun dışarıya çıkıp benim çıkamamdı çok da bunalmıştım sonra bana araba alarak sorunu çözdü ama ben normale dönemedim sevgim de sevgisizliğim de çok belli olur dokununca bile rahatsız oluyordum bunu da hissediyordu aslında burnundan getirdim

Ben çıplak ayak olayına takmazdım bilebilir erkekler kendi aralarında her halti konuşuyor ama herkesin içinde adımı yanlış söylemesine bozulurdum belli ederdim içime atmam yani tokat olayı baştan yanlış
O ortam belli etmeye müsait bi ortam değildi onun üzerine anca bugün müsait zaman oldu. Bu arada çıplak ayak olayı biraz yakınlaşırken söyledi

Back
X