Abartıyorsunuz, baş sağlığı dilemiş işte. Ayrıca 5 yıllık arkadaşlık kardeşim gibi demek için çok erken. Siz de anlamışsınızdır umarım.merhaba KK güzel kadınları dert demeyelimde benim ki biraz kırgınlık 5 yıllık bir arkadaşım var çok samimiyiz kız kardeşim gibi yada ben öyle düşünmüşüm gelelim mevzuya
bundan 1 ay önce dayım vefat etti genç yaşta 40 yasında kanserden kaybettik tam iyileşti derken bi anda fenalaşıp yoğun bakıma kaldırdılar ve aynı gün vefat etti bizim için çok zor oldu ailemizin en küçüğüydü
Dua için sosyal medyada dayımın vefatını paylaştım kardeşim dediğim arkadaşım sadece bir baş sağlığı diledi sosyal medyadan ondan sonra ne aradı ne sordu haliyle çok kırıldım
onun halası kuzeni vefat ettiğinde ben hergün aradım acısını paylaştım karşılık beklemeden yaptım doğum yaptı yanında oldum ev taşıdı yanında oldum herşeyindr yanındaydım ama arayıp sormaması sadece bir mesajla geçirmesine çok kırıldım
bu olaydan 2 hafta sonra gene sosyal medyadan videolar gönderdi komik şeyler cevap vermedim vermekte içimden gelmedi
ona karşı çok kırgınım sizce abartıyormuyum nasıl davranmalıyım kafam karışık
Bence abartmışsınız. Yakının olan birisi vefat ettiğinde nasıl davranacağını insan bilemez hale geliyor. Yanında mı olmalıyım güldürmeye mi çalışmalıyım yalnız mı bırakmalıyım sıkar mıyım darlar mıyım vs. vs. Nasıl davranacağını kestiremiyorda olabilir.merhaba KK güzel kadınları dert demeyelimde benim ki biraz kırgınlık 5 yıllık bir arkadaşım var çok samimiyiz kız kardeşim gibi yada ben öyle düşünmüşüm gelelim mevzuya
bundan 1 ay önce dayım vefat etti genç yaşta 40 yasında kanserden kaybettik tam iyileşti derken bi anda fenalaşıp yoğun bakıma kaldırdılar ve aynı gün vefat etti bizim için çok zor oldu ailemizin en küçüğüydü
Dua için sosyal medyada dayımın vefatını paylaştım kardeşim dediğim arkadaşım sadece bir baş sağlığı diledi sosyal medyadan ondan sonra ne aradı ne sordu haliyle çok kırıldım
onun halası kuzeni vefat ettiğinde ben hergün aradım acısını paylaştım karşılık beklemeden yaptım doğum yaptı yanında oldum ev taşıdı yanında oldum herşeyindr yanındaydım ama arayıp sormaması sadece bir mesajla geçirmesine çok kırıldım
bu olaydan 2 hafta sonra gene sosyal medyadan videolar gönderdi komik şeyler cevap vermedim vermekte içimden gelmedi
ona karşı çok kırgınım sizce abartıyormuyum nasıl davranmalıyım kafam karışık
Evet insan o an ne diyeceğini bilmiyor cümleler boş geliyor ama sonrasında nasılsın iyimisin diye bile sormamasıBence abartmışsınız. Yakının olan birisi vefat ettiğinde nasıl davranacağını insan bilemez hale geliyor. Yanında mı olmalıyım güldürmeye mi çalışmalıyım yalnız mı bırakmalıyım sıkar mıyım darlar mıyım vs. vs. Nasıl davranacağını kestiremiyorda olabilir.
Samimi olmadığım insanlarda baş sağlığı diledi sorun onun yanımda olduğunu bilmek isterdimAbartıyorsunuz, baş sağlığı dilemiş işte. Ayrıca 5 yıllık arkadaşlık kardeşim gibi demek için çok erken. Siz de anlamışsınızdır umarım.
Tam olarak bu alındığım nokta demek ki diyorum aynı değeri vermiyor muş bana teşekkür ederimBaşınız sağolsun.
3 yıl önce benimde dayım vefat etmişti, kalp krizinden, 43 yaşındaydı o da. Ne kadar büyük bir üzüntü olduğunu biliyorum.
Çok samimi dediğim arkadaşım sadece sosyal medya üzerinde baş sağlığı diliyor sonrasında birşey yokmuş gibi videolar atıyorsa, aslında sandığım gibi olmadığını anlar ona göre davranırdım.
Direk bana atıyor DM bölümünden hiç birşey olmamış gibi cevap vermiyorumabartmamışsınız
bende böyle şeylerde geçiştirilmesinden hoşlanmam
en azından telefon edebilirdi
o videoları size mi atıyor ortak gruba mı?
sosyal medyaya mı?
Hiç birşey olmamış gibi yapmasına umursamaz tavrına alındımBen sadece komik video atmasına şaşırdım insan bu kadar mı düşüncesiz olur? Arkadaşım iki haftalık düşük yaptı ben ortak bulunduğumuz whatsapp grubunda komik emoji atmaya bile çekiniyorum.
ben olsam sitem ederdim herhaldeDirek bana atıyor DM bölümünden hiç birşey olmamış gibi cevap vermiyorum
Sağolun sanırım samiyetimiz tek kişilikmiş bunu anlamış oldumbaşınız sağolsun
herkesin duygu durumu farklı siz içinizden geldiği gibi davranmışsınız onunda içinden bu gelmiş, arkadaşlığınızdaki samimiyet durumunu bilemiyorum ama arkadaşınızın tavrı aranızdaki samimiyete uymuyorsa mesafeli olursunuz.
Sistem etmek istemiyorum sessiz kalma taraftarıyım konuşmak isterse arar konuşurben olsam sitem ederdim herhalde
oda muhtemelen size amaaaan 2 hafta geçti vs vs der ona göre konuşurdum
ve bundan sonra samimi olmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?