Abartıyorsam gerçekten söyleyin bilmek istiyorum.

Sizce ?

• Haklısın

OY: 57 53,3%
  • Haksızsın

OY: 50 46,7%

• Ankete Katılan
    107

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Merhaba herkese gerçekten merak ettiğim bir durum var kızlar eğer abartıyorsam söyleyin lütfen.
Şimdi benim ailem yaşadığım yere uzakta yani yaklaşık 1000 km falan.Ben istanbulda yaşıyorum.Nişanlımın aileside burada.Dün biliyorsunuz çok büyük bir deprem oldu burda.Allah birdaha yaşatmasın.

Konu şu kızlar sadede geliyorum.Dün ben depremden çok etkilendim.Saatlerce kendime gelemedim.Nişanlımın annesi saolsun 1000 kere aradı beni sakın yalnız kalma.Nişanlının yanına git vs. diye.
Bunun yanında nişanlımın erkek kardeşi akşam beni aradı nasıl oldun diye.Gelin görün ki nişanlımın 3 kız kardeşinden hiçbiri aramadı.Ben burda yalnızım ailem yok yanımda tek yaşıyorum.Gerçekten bir iyi misin yazmalarını veya aramalarını bekledim.Çok içime oturdu.
Bugün bir konsere gidiceklerdi nişanlımın ailesi sanatçı aile dostları yakından tanıyorlar.Onları geçen hafta konserine davet etmiş yani geçen haftadan beri bu muhabbet var.Dün akşam nişanlım beni arıyor sen konsere gitmiyor musun diye? Bende beni çağıran olmadı canım nereye gidiyorum dedim.İşte ben çağırıyorum yetmiyor mu dedi.Sen konsere gidecek misin diyorum yok sen kızlarla gideceksin diyor.
Tamam da beni arayıp reallife gelmek ister misin diye soran olmadı ki ben gideyim? Yani haksız mıyım bir haftadır bu muhabbet var.Tüm ailecek gidiyorlarmış insan arayıp bir sormaz mı?
Bu defa nişanlım bana diyor ki özel davet mi bekliyorsun ben aradım işte.Yani sizce görümcelerimin arayıp beni davet etmesi gerekmez miydi? Çünkü nişanlım gitmiyor konsere.Ben kız kardeşlerini arayıp abiniz bana dedi bende geliyorum konsere mi diyeceğim kendi kendime? Ayıp denen birşey var.Benim erkek kardeşimin nişanlısı olsa yemin ederim ben arayıp gerçekten sorardım canım bak biz gidiyoruz hepimiz gelmek ister misin diye.Çünkü hepsi gidiyor.
Bu iki olaydan dolayı gerçekten çok bozuldum.Ve yüzlerine söylemek istiyorum.Gerçekten haksızsam söyleyin ben kabullenicem.

Nisanlisi olan sensin abileri arar diye dusunmustur kizlar ben olsam giderdim valla inadina salinirdim orda nisanlimla :KK76:

Merhaba herkese gerçekten merak ettiğim bir durum var kızlar eğer abartıyorsam söyleyin lütfen.
Şimdi benim ailem yaşadığım yere uzakta yani yaklaşık 1000 km falan.Ben istanbulda yaşıyorum.Nişanlımın aileside burada.Dün biliyorsunuz çok büyük bir deprem oldu burda.Allah birdaha yaşatmasın.

Konu şu kızlar sadede geliyorum.Dün ben depremden çok etkilendim.Saatlerce kendime gelemedim.Nişanlımın annesi saolsun 1000 kere aradı beni sakın yalnız kalma.Nişanlının yanına git vs. diye.
Bunun yanında nişanlımın erkek kardeşi akşam beni aradı nasıl oldun diye.Gelin görün ki nişanlımın 3 kız kardeşinden hiçbiri aramadı.Ben burda yalnızım ailem yok yanımda tek yaşıyorum.Gerçekten bir iyi misin yazmalarını veya aramalarını bekledim.Çok içime oturdu.
Bugün bir konsere gidiceklerdi nişanlımın ailesi sanatçı aile dostları yakından tanıyorlar.Onları geçen hafta konserine davet etmiş yani geçen haftadan beri bu muhabbet var.Dün akşam nişanlım beni arıyor sen konsere gitmiyor musun diye? Bende beni çağıran olmadı canım nereye gidiyorum dedim.İşte ben çağırıyorum yetmiyor mu dedi.Sen konsere gidecek misin diyorum yok sen kızlarla gideceksin diyor.
Tamam da beni arayıp reallife gelmek ister misin diye soran olmadı ki ben gideyim? Yani haksız mıyım bir haftadır bu muhabbet var.Tüm ailecek gidiyorlarmış insan arayıp bir sormaz mı?
Bu defa nişanlım bana diyor ki özel davet mi bekliyorsun ben aradım işte.Yani sizce görümcelerimin arayıp beni davet etmesi gerekmez miydi? Çünkü nişanlım gitmiyor konsere.Ben kız kardeşlerini arayıp abiniz bana dedi bende geliyorum konsere mi diyeceğim kendi kendime? Ayıp denen birşey var.Benim erkek kardeşimin nişanlısı olsa yemin ederim ben arayıp gerçekten sorardım canım bak biz gidiyoruz hepimiz gelmek ister misin diye.Çünkü hepsi gidiyor.
Bu iki olaydan dolayı gerçekten çok bozuldum.Ve yüzlerine söylemek istiyorum.Gerçekten haksızsam söyleyin ben kabullenicem.

Kesinlikle haklısınız. Erkekler çok düz baktıkları için nişanlınız öyle demiş ama bende telefon beklerdim ve aramadılarsa gitmezdim

Yani abartılacak bir durum mu bence değil. Deprem konusuna gelecek olursak arayıp sormamaları onların ayıbı yarın öbür gün onlar zor durumda kalırlarsa sende büyüklüğünü gösterirsin. İstersen kısasa kısas yaparsın istersen arar utandırırsın bu sana kalmış bir durum. Ben arayıp utandırmayı tercih ederim ama kısasa kısas yapmakta bazen gerekiyor. Konser konusuna gelecek olursak nişanlının sana söylemesi saçma o gitmiyor sonuçta dediğin gibi arayıp bende geliyorum demek de olmaz. Kardeşler toplanıp gidiyorlarsa belki baş başa olmak istemişlerdir alınacak bir durum yok. Gitmezsin olur biter ben burada yüze vurulacak bir şey göremedim açıkçası. Her yere davet etmek gibi bir zorunlulukları yok sonuçta kendi özel hayatları. Bence sen depreminde stresiyle ve yalnız olmanın verdiği korkuyla biraz fazla takmışsın konuları. Herkes aynı değil maalesef. Beş parmağın beşi bir değil gibi düşünmelisin olayı. Sende yarın öbür gün evlendiğinde baş başa bir şeyler yapmak istediğinde kimseye minnet borcunu ödemek için davet etmek zorunda kalmayacaksın böyle düşün olayları. İyi geceler diliyorum umarım daha büyük bir depremle karşılaşmayız

Ben kardesimden once esini aradim. Annem de direkt gelini ara dedi..
Ama hatlarda sıkıntı vardi diye normal arama ile ulasamadim, whatsapptan ulastim..Onlarin da arayip ulasamamis olma ihtimalleri var mi?

Kadinlar daha hassas oluyor bu tarz durumlarda. Erkekler daha sogukkanli. Oyuzden bugune kadarki tum depremlerde erkek kardeslerimi degil eslerini aradim 😂
Bu konuda sizi hakli buldum.

Konser konusunda da haklisiniz. Cagirmak zorunda degiller ama gitmeniz icin bizzat onlarin davet etmesi gerekir. Hadi nisanliniz da gitse neyse. Ama o gitmiyor ve asil gidecek olanlar da arayip davet etmiyor. Ben olsam gitmem.

Acaba sizinle mesafeli bir bir iliski icerisinde olmak mi istiyorlar ki bu sekilde davraniyorlar 🤔

Fazla beklenti sizi üzer.
Belki de abilerine sordular iyi olup olmadığınızı.

Ben eşimin ailesinden kimseyi aramadım kimse de beni aramadı. Ama eşime ulaştığım an "Ailenden haber aldıkça whatsapptan bana yaz." dedim. Ailesi de ona beni sormuş. Bence yeterli.

Sizde deprem olduysa onlarda da oldu. Aynı yerde yaşamıyor musunuz zaten, ben mi yanlış anladım?
Eğer öyleyse siz de onları aramamışsınız. Sorun ne burada? Nişanlınıza, annelerine ya da diğer erkek kardeşlerine sorup öğrenmişlerdir halinizi, iyi olup olmadığınızı.
Siz kimseye "kızlar nasıl" diye sordunuz mu?

Konsere de çağırmak zorunda değiller. Bunda bozulacak bir şey yok.
Yalnız nişanlınızın tavrı çok garip. Davet edilmediğiniz yere neden gidesiniz? Görümcelerden önce bu garip tavrı sorgulayın bence.

Deprem sadece size herkes depremi yaşadı. Siz de arayabilirdiniz. Kardeşleri veya annelerinden iyi olduğunuzu zaten öğrenmişlerdir. Tekrar aramalarına dair beklentide olmanız bana saçma geldi. Konser konusuna gelince asla çağırmak zorunda değiller kendi aralarında gitmeyi kararlaştırdılar belki ama nişanlınızın kendisinin bile gelmediği bir etkinlik için hadi ara bende geliyorum de şeklinde dayatması aşırı saçma

bana abartı geldı acıkcası
aranızda samımıyetın olusabılmesı ıcın o aradı ben aradım aramadı muhabbetını gecmenız gerek once
deprem dolayısıyla kımseyı aramak aklıma gelmedı cogu akrabam ıstanbulda suan yanlıs mı yaptım dıye dusunuyorum

Back
X