- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi realifeisgood
Deprem için arasalar hoş olur tabi ama şart değil aramadılar diye beklenti içinde olmanız biraz abartı. Konser için net aramaları lazım nişanlınız gelmeyecekmiş çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlı gitmiyor amaNisanlisi olan sensin abileri arar diye dusunmustur kizlar ben olsam giderdim valla inadina salinirdim orda nisanlimla![]()
Nişanlısı gelmiyormuş konsereNisanlisi olan sensin abileri arar diye dusunmustur kizlar ben olsam giderdim valla inadina salinirdim orda nisanlimla![]()
Eğer gidilecekse nişanlınla gitmelisin, onlar abileri gelmiyor diye sende gelmezsin diye düşünmüş olabilirler. Bi de peşinde yengoş diye dolaşan tipler degillerse muhtemelen kabullenememişlerdir durumu.Yani abartılacak bir durum mu bence değil. Deprem konusuna gelecek olursak arayıp sormamaları onların ayıbı yarın öbür gün onlar zor durumda kalırlarsa sende büyüklüğünü gösterirsin. İstersen kısasa kısas yaparsın istersen arar utandırırsın bu sana kalmış bir durum. Ben arayıp utandırmayı tercih ederim ama kısasa kısas yapmakta bazen gerekiyor. Konser konusuna gelecek olursak nişanlının sana söylemesi saçma o gitmiyor sonuçta dediğin gibi arayıp bende geliyorum demek de olmaz. Kardeşler toplanıp gidiyorlarsa belki baş başa olmak istemişlerdir alınacak bir durum yok. Gitmezsin olur biter ben burada yüze vurulacak bir şey göremedim açıkçası. Her yere davet etmek gibi bir zorunlulukları yok sonuçta kendi özel hayatları. Bence sen depreminde stresiyle ve yalnız olmanın verdiği korkuyla biraz fazla takmışsın konuları. Herkes aynı değil maalesef. Beş parmağın beşi bir değil gibi düşünmelisin olayı. Sende yarın öbür gün evlendiğinde baş başa bir şeyler yapmak istediğinde kimseye minnet borcunu ödemek için davet etmek zorunda kalmayacaksın böyle düşün olayları. İyi geceler diliyorum umarım daha büyük bir depremle karşılaşmayız