- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Sorun orda işte nişanlım gelmiyor.Kız kardeşleri,eltim falan gidiyorlarmış.Yani giden kişiler beni davet etmiyor ona bozuldumNisanlisi olan sensin abileri arar diye dusunmustur kizlar ben olsam giderdim valla inadina salinirdim orda nisanlimla
Ozaman gitme ben nisanlinda gelicek sandimSorun orda işte nişanlım gelmiyor.Kız kardeşleri,eltim falan gidiyorlarmış.Yani giden kişiler beni davet etmiyor ona bozuldum
Merhaba herkese gerçekten merak ettiğim bir durum var kızlar eğer abartıyorsam söyleyin lütfen.
Şimdi benim ailem yaşadığım yere uzakta yani yaklaşık 1000 km falan.Ben istanbulda yaşıyorum.Nişanlımın aileside burada.Dün biliyorsunuz çok büyük bir deprem oldu burda.Allah birdaha yaşatmasın.
Konu şu kızlar sadede geliyorum.Dün ben depremden çok etkilendim.Saatlerce kendime gelemedim.Nişanlımın annesi saolsun 1000 kere aradı beni sakın yalnız kalma.Nişanlının yanına git vs. diye.
Bunun yanında nişanlımın erkek kardeşi akşam beni aradı nasıl oldun diye.Gelin görün ki nişanlımın 3 kız kardeşinden hiçbiri aramadı.Ben burda yalnızım ailem yok yanımda tek yaşıyorum.Gerçekten bir iyi misin yazmalarını veya aramalarını bekledim.Çok içime oturdu.
Bugün bir konsere gidiceklerdi nişanlımın ailesi sanatçı aile dostları yakından tanıyorlar.Onları geçen hafta konserine davet etmiş yani geçen haftadan beri bu muhabbet var.Dün akşam nişanlım beni arıyor sen konsere gitmiyor musun diye? Bende beni çağıran olmadı canım nereye gidiyorum dedim.İşte ben çağırıyorum yetmiyor mu dedi.Sen konsere gidecek misin diyorum yok sen kızlarla gideceksin diyor.
Tamam da beni arayıp reallife gelmek ister misin diye soran olmadı ki ben gideyim? Yani haksız mıyım bir haftadır bu muhabbet var.Tüm ailecek gidiyorlarmış insan arayıp bir sormaz mı?
Bu defa nişanlım bana diyor ki özel davet mi bekliyorsun ben aradım işte.Yani sizce görümcelerimin arayıp beni davet etmesi gerekmez miydi? Çünkü nişanlım gitmiyor konsere.Ben kız kardeşlerini arayıp abiniz bana dedi bende geliyorum konsere mi diyeceğim kendi kendime? Ayıp denen birşey var.Benim erkek kardeşimin nişanlısı olsa yemin ederim ben arayıp gerçekten sorardım canım bak biz gidiyoruz hepimiz gelmek ister misin diye.Çünkü hepsi gidiyor.
Bu iki olaydan dolayı gerçekten çok bozuldum.Ve yüzlerine söylemek istiyorum.Gerçekten haksızsam söyleyin ben kabullenicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?