Abartıyorsam gerçekten söyleyin bilmek istiyorum.

Sizce ?

• Haklısın

OY: 57 53,3%
  • Haksızsın

OY: 50 46,7%

• Ankete Katılan
    107
Kayinvalifeniz defalarca aramış. Deprem.bir size olmadı, onlarda o depremi yaşadı.

Belki onlarda çok korkmuslardir. Siz arasaydiniz, geçmiş olsun iyi misiniz diye ?

Konser konusunda ise davet etmek zorunda değiller. Bu sebepten kusecekseniz , küsün.

Tavırlı, tripli alıngan insanlarla uğraşmak çok zordur.

Nisanliniz ise gereksiz davranmış. Gitmeyeceği bir davete sizi davet etmesi abes olmuş.

Haksızsın. Birincisi depremi yaşayan sen değilsin. İkincisi de onlar kardeş ve seni her yere çağırmak zorunda değiller.

Bir adamı sevdik nişanlandık diye ailesiyle de iyi anlaşmak birbirimize ayılıp bayılmak zorunda değiliz. Ha, iyi anlaşırsak bu büyük bir şans olur ama aksi de kayıp olmaz diye düşünüyorum. Ben de çok korktum depremden. Kimse de beni aramadı vallahi. Ben burda kucağı bebekli bi görümcem var, eşi de yok yanında, onun için endişelenip aradım. Neden o beni aramıyor diye beklenti içine girmedim. Adet yerini bulsun diye de değil gerçekten endişelendiğim için aradım. Bunun dışında konsere, içmeye, dansa bilmem nereye giderken kimse kimseyi davet etmek zorunda değil. Dediğim gibi abileriyle nişanlıyım diye kimse bana bayılmak beni sevmek benle vakit geçirmek zorunda değil. Benim beklentiye girebileceğim tek insan nişanlımdır. Ailesini hiç takmam böyle konularda.

Ne kadarda abartmissin depremde kayinvaliden nişanlin aramis gorumcen arasa ne aramasa ne cokta fifi konsere nişanlin gitmiyo zaten sende gitme ben olsam gtmem ne işim var nişanlim yoksa zaten davet edilmemişin bu kdar buyutme olaylari

Deprem konusunda haklı değilsin bence.

Konser konusunda haklısın.Kabalık etmişler ya da gelmeni istemiyorlar.Ben olsam gitmezdim , bir de sanatçı kim çok merak ettim. :KK53::KK53:

Canım belki akıl edememişlerdir bazı insanlar öyle oluyor düşünmüyorlar .Aranızda bir kırgınlık soğukluk yoksa normal yan yana geldiğinizde gayet iyiyseniz düşünememişlerdir. Alinganlik yapmayın bence ..Sen nişanlına mesajı vermişsin zaten arayıp o diyecek çağırın diye daha da aramazlarsa zaten hiç gitmeyin bence...

Back
X