- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Mesela ben kimse kızımın cişini yaptirsin istemem.Gonderemem baskasinin evine..Ay iyi valla, anaları bi zahmet çocuklarına sahip çıksın. Hani arada sırada olur tatlış bile gelir birlikte kızınızla oynasınlar yesinler ama her gün her gün pesss! Eşiniz de çok anlayışlıymış...
En iyisi annelerle konuşup yorulduğunuzu söyleyin ille bi evde toplanılcaksa dönüşümlü olsun her kadın bunu tatsın bidaha çocuklarını yollamasınlar bu nedir ya
Bizim evin yöneticisi kızım gibi.Onuda bu hale biz getirdik sanirim calisiyordum 1 seneden az oldu birakali işi calistgim icin vicdan yaptim ne isterse evet dedim psikolojisi bozulmasin aman dedim evet dedim cevremdekilerede evet demelerini tembihledim anneme kardeslerime esime.simdi onun emriyle baska cocuklarin hizmetcisi gibiyim.
Bizim evin yöneticisi kızım gibi.Onuda bu hale biz getirdik sanirim calisiyordum 1 seneden az oldu birakali işi calistgim icin vicdan yaptim ne isterse evet dedim psikolojisi bozulmasin aman dedim evet dedim cevremdekilerede evet demelerini tembihledim anneme kardeslerime esime.simdi onun emriyle baska cocuklarin hizmetcisi gibiyim.
Bahçede oyun fasli kapandi evet ama ev ne gune duruyor.Aksam ustu cocuklarini almaya gelen annelere birde kahve ikrami yapiyorum 85 yasindaki çocuğunuz kreş açmış sizi de hizmetiçisi yapmış şaka gibi. Kızınız zaten okula başlayacak anasinifina başlaması gerekmiyor mu? Tüm gün arkadaşları ile olacak söyleyin ancak haftasonu gelebilirler diye. Siz hem evin kurallarını uygulamiyorsunuz hem de sizlaniyorsunuz. Ayrıca kış geldi bahçe de falan oyun faslı kapandı.
Yok artık daha nelerBizim evin yöneticisi kızım gibi.Onuda bu hale biz getirdik sanirim calisiyordum 1 seneden az oldu birakali işi calistgim icin vicdan yaptim ne isterse evet dedim psikolojisi bozulmasin aman dedim evet dedim cevremdekilerede evet demelerini tembihledim anneme kardeslerime esime.simdi onun emriyle baska cocuklarin hizmetcisi gibiyim.
Normal olan da bu, insanlar ne kadar rahat valla şaşırdım... başkasının çocuğunun totosuna neden dokunayım ya da o benim çocuğuma neden dokunsun. Biraz hassasiyet gerek bu millete biraz..Mesela ben kimse kızımın cişini yaptirsin istemem.Gonderemem baskasinin evine..
Ciddi yaa sinir hastasi olmama ramak kaldi.adimimi attim yani.farkindayim hatamin işi biraktigim zamab dahada farkina vardim.Kardesi olsun dedim ama esim maddi durumlari one surdu falan.Kardesi olsa belki bu kadar olmaz..Aslina bakarsan arkadaslariylayken sorunlu bi cocuk degil paylasimcidir..Vurmaz kirmaz yalan soylemez ne bileyim bi her istedigini yaptirmak icin aglar miz mizlanir falan bende aglamsin diye hep tamam diyen taraf oldumPsikologların pedagogların dediği ne varsa tam tersini yapmışsınız. Ne kadar hatalı davranmışsınız. Bu yaptıklarınız çocuk için o kadar zararlı ki aktif üye olmasanız yazdıklarınızın fake olduğunu düşünürdüm.
Bence çok sinir bozucuGerçekten eviniz kreşe dönmüş insan anca kendi çocuğunun nazını çekebilir valla sabriniza hayran kaldım...bu arada çocuğunuzun da anne bu şunu istiyor bunun çişi geldi diye söylemesi pek sevimli geldi gözüme...
Bahçede oyun fasli kapandi evet ama ev ne gune duruyor.Aksam ustu cocuklarini almaya gelen annelere birde kahve ikrami yapiyorum 8kizim anasinifina gidiyor zaten ogleden sonra bende kursa gidiyorum yeni basladin kendime zaman ayirmak adina.Okul cikislari kurs bitmedigi icin 1 saat falan kizimida yanima getiriyorum kiyametler kopuyor o arkadaslariyla oynayacakti niye yanimda duruyor diye..Cevremden insanlar tepki gostermeye baslayacak sanirim kurs tecrubemde bitecek.
Tam kendime kahve yaptim oturdum ve 5 kere kapi caldi inanabiliyormusun 5 kere su ver cubuk ver ciş bilmem ne en son doktum kahveyi musluktan ohh misssGerçekten eviniz kreşe dönmüş insan anca kendi çocuğunun nazını çekebilir valla sabriniza hayran kaldım...bu arada çocuğunuzun da anne bu şunu istiyor bunun çişi geldi diye söylemesi pek sevimli geldi gözüme...
Evet yapacagi bir sey yok.Adam eve geliyor aksam yemeginde baska cocuklar ustunu cikarip kapri giyip oturamiyor falan.Eşine niye dert yandın ki
Eşin napabilir sen yüz vermişsin yine kendin mesafe koyup çöz bu işi
Herşeyi kocanıza söylemeyin dert yanmayın
Sonunda böyle ters cevap alırsınız işte
bence siz annelere saati su kadar diyin.bakin bi daha gonderen oluyor mu.Birde cisi geleni evine gonderin.Ciddi yaa sinir hastasi olmama ramak kaldi.adimimi attim yani.farkindayim hatamin işi biraktigim zamab dahada farkina vardim.Kardesi olsun dedim ama esim maddi durumlari one surdu falan.Kardesi olsa belki bu kadar olmaz..Aslina bakarsan arkadaslariylayken sorunlu bi cocuk degil paylasimcidir..Vurmaz kirmaz yalan soylemez ne bileyim bi her istedigini yaptirmak icin aglar miz mizlanir falan bende aglamsin diye hep tamam diyen taraf oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?