Annemde kölesi yapti bu seni diyor ama oda ayni aman kızım aman torunum.cunku benim minik acayip tatli dilli..guzel yanaklim, seni sevmelere doyamam falab diyor bizee hoop yelknelr suyaaBence çok sinir bozucu5 yaşın daki çocuğum bana emrivaki yapıyorsa çay benim halime
Tüm arkadaslara tek tek tesekkur ediyorum.Kapi caldiginda bi cocuk geldiyse bugun olmaz desem bile kizim adeta yalvariyor ayaklarima yatiyor cocugun karsisinda bende hayir diyemiyorum yakin zamanda bi kac kez konustuk ama degisen bisey olmadi arkadaslarini gordugunde söz veren o dsgilmiş gibi nolur anne gelsin anne beni seviyorsan gelsin anne aksam caaralim anne
Aynen buna katiliyorumm..zayif bi kisilik olarak algilandim..Napsak kizmaz........ kizamazzçocuklar şunu yaptı zili çaldı muz istedi demeyi bırakın.
bütün çocuklar karşısında zayıf kişilik görseler bundan faydalanır.
çocuğunuzun disipline ihtiyacı var. ya psikoloğa ya da bir pedagoga gidin
Senin kız fenaaaaAnnemde kölesi yapti bu seni diyor ama oda ayni aman kızım aman torunum.cunku benim minik acayip tatli dilli..guzel yanaklim, seni sevmelere doyamam falab diyor bizee hoop yelknelr suyaa
Bej kardeşimden bile çekinirken çocuğumu gönderme noktasında iyi valla bize de lazım senin gibi biri. Çocukları gönderelim yemeklerine cislerine varana kadar ilgilensin. İnsan bir çekinir her gün her gün yollarken. Veya gelip size yardımcı olsunlar arada onlar evlerine alsinlarGercekten yavas yavas sinir hastasi olmaya basliyorum...Bir kizim var 5 yasini geciyor rabbim evlatlarimiza uzun ömür saglik versin insallah.
Konuya nasil girsem bilmiyorum kizim anasinifina gidiyor.Tüm yaz tatili boyunca mahallenin cocuklari bizim evdeydi.Evimizin kucuk bir bahcesi var salincak işte 3-5 oyuncak bisiklet scoter falan var yoldan uzak cocuklar geliyor oynamaya ama bir saat oynayip benim minik hepsini bizim eve doldurmayi adet haline getirdi..yani tüm yaz boyunca hemen hemen hergun evde en az 2 cocuk en fazla 5 cocuk vardi..Anne x acikti,anne y susadi,anne xin çişi geldi,anne bize yemek hazirla,anne bize makarna pişir..Bu durum annelerinde isine gelmeye basladi mesela"cocuk evin onune gelirken posete ilaclarini koyup bana msj atmalar ilacclarini icirirmisin,cocuk kurstan sizin oraya gececek karsilarmisin,carsidan donerken size ugramak istede yemekgim yok yapip aliriimlar" bahcede oynarken meyve soyuyorum bisküvi kraker falan yesinler yeterki bunda asla gözum yok daha hosuma gider toplanip yemeleri falan ama eve gelmedikleri gunde 30 kere kapiyi caliyorlar cesitli sebeplerle o bana vurdu oyunumuzu bozde kotu laf soyledisimdilerde yine okul cikisi bir iki cocuk yine bize ve benim tahammul sınırım bitti sanirim.
Kızım mutlu olsun diye ses cikarmamaya calissamda evin ortasina dikildigim anda balkon mutfak odalar kapinin önü her yer batmiş oluyor ve ben zaten pratik bir insan degilim yetisemiyorum gucum bitti gibi esime dedim biktim sinir krizi gecirecegim sanirim dedim abartma doyur cocuklari dedi bana.napacagim ne edecegim kizim hatirina susmaya devammi yani nedir bu isin oluru( kizim hatrina desemde sabrim bittigi icin surekli soyleniyorum bu nedir ben bakicimiyim diye ama degisen birsey yok).ev isi yapmaktan kendine zamanim kalmadi.evim zaten mirasli diye eskidi döküldü tadilat yaptirmiyoruz yap yap ayni yemek bulasik zaten tum gun topla topla topla topla topla............
Ayyy yaa sadece ben degilmisim resmen.telefon edip corban var mi x karnim acikti diyor yemekte yok isim var gondersem sıkınti olmaz dimi falanlar... insallah bende altindan kalkarim bu isin.Sosyalleşecekse sinifinda sosyalleşsim benimkide artik benimde insanliga karışmam gerek..Aynısı başıma geldi .Oğlum tek çocukken oynasın diye sokağa çıkarır ,başında durur işte bisiklete binmesine yardımcı olurdum.Benim beklemem diğer annelerin işine geldi .Aman vanityfair dikkat et caddeye çıkmasın,susarsa su verirmisin ,acıkmış yemeğin var mı lardan yüzüüm de yumuşak ses etmedim çocukttur dedim yedirdim,içirdim derken eve gelmeye başladılar havalar soğuyunca ..
Kapım sürekli çalınır,eve çocuklar dolaşır ben de anaokulu öğretmeniymışım gibi şikayetler,mızmızlanmalar derken bir gün fark ettim ki apartmadanki tüm anneler yeni bir komşuya gitmiş çocuklarını da kendileri rahat etsinler diye bana göndermişler ..Dedim yeter buraya kadar ve bir daha da kapıyı açmadım ..Zamanla ayakları kesildi ..Güzellikten anlamazlar ,kimsenn çocuğuna bakmak zorunda değiliz ..
kızın ile konuşmayı denesenGercekten yavas yavas sinir hastasi olmaya basliyorum...Bir kizim var 5 yasini geciyor rabbim evlatlarimiza uzun ömür saglik versin insallah.
Konuya nasil girsem bilmiyorum kizim anasinifina gidiyor.Tüm yaz tatili boyunca mahallenin cocuklari bizim evdeydi.Evimizin kucuk bir bahcesi var salincak işte 3-5 oyuncak bisiklet scoter falan var yoldan uzak cocuklar geliyor oynamaya ama bir saat oynayip benim minik hepsini bizim eve doldurmayi adet haline getirdi..yani tüm yaz boyunca hemen hemen hergun evde en az 2 cocuk en fazla 5 cocuk vardi..Anne x acikti,anne y susadi,anne xin çişi geldi,anne bize yemek hazirla,anne bize makarna pişir..Bu durum annelerinde isine gelmeye basladi mesela"cocuk evin onune gelirken posete ilaclarini koyup bana msj atmalar ilacclarini icirirmisin,cocuk kurstan sizin oraya gececek karsilarmisin,carsidan donerken size ugramak istede yemekgim yok yapip aliriimlar" bahcede oynarken meyve soyuyorum bisküvi kraker falan yesinler yeterki bunda asla gözum yok daha hosuma gider toplanip yemeleri falan ama eve gelmedikleri gunde 30 kere kapiyi caliyorlar cesitli sebeplerle o bana vurdu oyunumuzu bozde kotu laf soyledisimdilerde yine okul cikisi bir iki cocuk yine bize ve benim tahammul sınırım bitti sanirim.
Kızım mutlu olsun diye ses cikarmamaya calissamda evin ortasina dikildigim anda balkon mutfak odalar kapinin önü her yer batmiş oluyor ve ben zaten pratik bir insan degilim yetisemiyorum gucum bitti gibi esime dedim biktim sinir krizi gecirecegim sanirim dedim abartma doyur cocuklari dedi bana.napacagim ne edecegim kizim hatirina susmaya devammi yani nedir bu isin oluru( kizim hatrina desemde sabrim bittigi icin surekli soyleniyorum bu nedir ben bakicimiyim diye ama degisen birsey yok).ev isi yapmaktan kendine zamanim kalmadi.evim zaten mirasli diye eskidi döküldü tadilat yaptirmiyoruz yap yap ayni yemek bulasik zaten tum gun topla topla topla topla topla............
Yüz verme annelerine de doyurup yollasınlar her gün her gün olmazGercekten yavas yavas sinir hastasi olmaya basliyorum...Bir kizim var 5 yasini geciyor rabbim evlatlarimiza uzun ömür saglik versin insallah.
Bana buradan çok sempatik geldiniz...
Emin olun o çocukların herbirisi sizi gelecekte sevgiyle anacaklar.
Yalnız bu kadar iyi niyetli bir insan yıpratılmamalı.
Bence bu hafta kızınızla arkadaşlarına bir sürpriz yapın. Bir pasta yapın mesela.
Arkadaşlarıyla bir aradayken bundan sonra haftada bir gün bu şekilde bir araya gelirlerse onlara böyle güzel bir pasta yapacağınızı söyleyin.
O günün dışında evinize geldiklerinde bugün değil şu gün diyin. Alışırlar.
Kızmadan çözün olur mu? O kadar emek vermişsiniz boşa gitmesin.
Selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?