Abartmamaliyim diyorum ama abartiyorum galiba sizce

Bu sıcakta ben yapsın allah aşkına konu sahibi.
Hem adam işe gidecek sıcak olmasa san duş alış öyle çıkacak koksun mu bütün gün🤷‍♀️

Ben de anlamadim. Bunlar seks yaptiginin sabahi disinda hic dus almiyorlar heralde. Ben sacimla ugrasmakla usendigimden neredeyse her gun bazen 2 gune 1 alırım ama kocam ise gidiyor diye gunde 2 kere dus alıyor Ben sinirden ölim o zaman 😄
Ben de kim bilir kaç sefer duşumu alıp saçlarım tam kupkuru olmadan işe gittim, ofistekıler hakkımda ne düşündü acaba?

Hayır cidden masturbasyon yapmış olsa ne olacak.
Gözünün üstünde kaş var diye de dertleniyor musunuz bu kadar?

Duş aldı diye mi bunca tantana?
Siz nerede yaşıyorsunuz, yaz mevsimindeyiz biz, duş almak için pek çok sebebimiz var?

Ayrıca böyle her şeyi dert ederseniz çabuk yaşlanırsınız. Bu gece uyumayıverin, saat kurun madem, çuvala mı girdi günler?

abartmayın yahu
bende sabah 6 da kalkıp işe gitmeden duş alırım
hiç aklıma gelmez yani sabah kalkmış ben uyurken duş almış falan takıntılı olmayın bu kadar.

Sanırım ben anladım sabah duş aldığı için masturbasyon yaptığını düşünüyor konu sahibi.
Ben bu konuyu merak ediyorum: burda okuyup çok şaşırıyorum sabah duş almak için birlikte mi olmak gerek? Yani ben işe gitmeden duş alırım, güne başlarken duş alırım, niye bu sabah duşu sekse indirgeniyor? Bende mi var tuhaflık?
Bence de yani herkes canını istedigi zaman duş alabilir ben bazen sabah kalkıyorum üstümde Bi yorgunluk başımda sanki hastaymış gibi Bi his oluyor rahatlamak kendime gelmek için duşa giriyorum eşim de girer hatta bazen uykuda yaşanan boşalma durumu vs oluyor o zaman da girer sıkıntı etmem yani ki mastürbasyon yapmış bile olsa ne olacak adam kaldırsa bu defa da çok yorgunum beni düşünmüyor kendi derdinde denilir sizi ve ilişkinizi ihmal etmiyorsa mastürbasyon da yapabilir fazla abartılıyor bana göre

🤣🤣🤣🤣 adam aldatsa kızarız, kendi isini kendi görmüş ne guzel, afra tafra yapmamis 🤣🤣🤣 Dime tatlim, anlamadim ben bu kadin neye darlanmis diye bakıyorum, aklima bile gelmedi sanırsam cidden safım 🤣🤣🤣

Aynen canim erkeklerin bu gibi durumlarda cok afra tafra yaptığı zaten görülmemiştir olaylari biz buyutuyoruz dert ediyoruz hem ne var ki bunda herkesin zaman zaman tercih edebilecegi bi yontem 😂

Back
X