İyi yapmışın arkadaşım. Dediğin gibi sonra önünü alamıyosun. Ben gibi salaklık edip de düşme tuzaklara dişli ol..
Valla duracağı yeri bilmeli. Benim bh konuda düşüncelerimi biliyor dün de erken git dedi bugün de 1 buçuk saat önceden arıyor ne gerek var :)))Sert çıkmışsın sanki adama Jameyaİlla erken git diye değil öylesine sormuştur eşin.Olsun,allahtan hormonlar var.Kızarsa hormon silahını kullanırsın
Bizdede bu sorun var iste..zamani ve yeri gelir agzimizi acmayiz,Hic geregi yokken atar yapmaya kalkariz.)
Esiniz sadece gittinmi diye sormus niye gitmedin dememis..o yuzden gereksiz bir cikis yapmissiniz.
Ama o kayinvalideden uzak durmakta hsklisiniz.
Adam sadece sormus gittin mi diye? Kaynanan saga sola seni kotulemekte hakli galiba birazcik. Adam elini verip kolunu kaptirmis resmem size.
İyi yapmışın arkadaşım. Dediğin gibi sonra önünü alamıyosun. Ben gibi salaklık edip de düşme tuzaklara dişli ol..
Ne garip yorumlar var ya. Kadın kötü bilmekte haklı olsa dahi sağa sola anlatmakta nasıl haklı olabilir ki? Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz.Adam sadece sormus gittin mi diye? Kaynanan saga sola seni kotulemekte hakli galiba birazcik. Adam elini verip kolunu kaptirmis resmem size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?