- 28 Mart 2017
- 16.595
- 68.043
- 598
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
-
Benimle ilgili konuşuyorsan niye direkt bana yazmıyorsun gitmis ona yakıniyor seri like falan atıyortakmıs fotografa ...en son kac ay once resım paylastıgımı bıle hatırlamıyorum tek derdı resım paylasanların lıke sayısı olmus arkadasın sanırım
bana dedıkı ''al bır orta sınıf delısı daha zaten eltıne kuzenıne hava atmak ıcın paylasmıyorsundur kesın ''dedi
zihinler pırıl pırıl şöyle bır baktım da ıh goz ardı ettım :)
evet istenmemesi gerekiyor bana göre söz nisan kiyafetimi masrafimi kendim yapmistim ne munasebet onceden onlar mi vardi. daha nisan yaniii bi durulmasi gerekirDemin bir konu okudum konu sahibi nişanlıymış ve nışanlısının ailesine neler istediğini dile getirmiş takı olarak. Yorumlara bir baktım resmen linç ötesi öyle böyle değil yok utanmıyor musun, bu para konularını nasıl konusabiliyosunuz vb gibi bir ton yorum. Yani birinin evlenirken bir set istemesi çok mu anormal? İstenmemesi falan mı gerekiyor ben anlamadımsadece bu olsa gene iyi her konuda yorumlara bakarım çoğu kitle de yazılan şeyi anlamadan direk linçe başlıyor bence coğu kişi sinirlenip sinirlenip buraya geliyor
AhahahaEneee Cheryl Allahın emri Peygamberin kavliyle seni kendime istiyorum
İstemek iyiymiş ya alışalım bir yerden
Mesaj ağzıma tükürdüDüzenlemekten içim şişti Allahın sopası işte
En iyisi masrafsız evlenmek.Hele şu dönemde yazık günah valla. Bin bir tane borcun altına sokarak evlendiği adam için yarın konu açacak eşim gezdirmiyor yediriyor içirmiyor diye. El insaf sadece doğalgaz geliyor 300 lira fatura, asgari ücret 2500 olsa ne yazar. Yazık değil mi sevdiğin adam sırf sosyal medyada beğeni kasman için 35 yıl borç ödesin.
"Makyajsız gelin olur. Çalgısız düğün olur. Bol gelinlik olur. Sade ev olur. Güzel ahlak ve kalbe şifa kitaplar çeyiz olur. “ İnsanlar ne der ? ” diye kahrolası bir put vardır diyor ya İsmet Özel, eğer o putu baltayla yıkarsak her şey olur."
Evlenmeden önce bana da ayıp gelirdi hiçbir şey istemedim altın eşya gücünüz neye yetiyorsa onu yapın dedim. Bana da paramız yok diye ağlıyorlar.Eşim yaptı düğünü. Abovvv kv benden önce gitti koltuk takımı aldı yatak odası aldı kendine geçen sene mal sattılar yine kv bilezik set takımı yaptı kendine. O yüzden isteyin bebeklerim istemeyenlerin kıymeti yok.
Canım benim borç gırtlakta evlendik. Borçların hepsi bekarlıktan kalma ve bilmiyordum. Düğün takılarımla düğün borcumu kapadım toplam 15 bindi. Ama hala bekarlık borcu ödüyorum. Kaynanam kendi evine parke, cam, saten alçı, mutfak dolapları vb yaptırırken iyiymiş ama gelin borç içinde yaşarken hemde onun hevesi için şimdi kolunda altın boynunda set takımı ile gezmesi normal mi? Benim kirasını ödediğim evde bile parke yok özelden foto atabilirim. Ayrıca çocuk olunca işten çıktım çünkü bakmadı hemde yakınımda. Oğullarını okutmayıp aman oğlum çalış borç var (görümcemşn düğün borcu, kp nin nereye neden nasıl yaptığı belli olmayan borçlar) deyip maaşını elinden alınması nasıl normalse benimde destek beklemem normal.O degil de kv kpin mallarinda hakkiniz oldugunu nasil dusunuyorsunuz ben o kismi anlamiyorum. Kac yasinda insanlar, onlar mallarini alirken, calisirken siz yardimci mi oldunuz ki sattiklarina, kvnin aldiklarina kendinize pay gorebiliyorsunuz ve takip ediyorsunuz?
Ogluyla evlisiniz diye kimse size varini yogunu vermek zorunda degil, sanki kendiniz calisip kazandiniz, havadan parayi ne cok seviyorsunuz. İlla altin istiyorsaniz esinize aldirin kvye degil.
O degil de kv kpin mallarinda hakkiniz oldugunu nasil dusunuyorsunuz ben o kismi anlamiyorum. Kac yasinda insanlar, onlar mallarini alirken, calisirken siz yardimci mi oldunuz ki sattiklarina, kvnin aldiklarina kendinize pay gorebiliyorsunuz ve takip ediyorsunuz?
Ogluyla evlisiniz diye kimse size varini yogunu vermek zorunda degil, sanki kendiniz calisip kazandiniz, havadan parayi ne cok seviyorsunuz. İlla altin istiyorsaniz esinize aldirin kvye degil.
Bir şey okumuştum belki aynı kişidir biz kiradayız oğlunu düşünmüyor yazlığı var kendi evi var yanı bunlar çalışmış almış emek vermişler alın teri dökmüşler kim bilşr kaç sene çalışıp aldılar ama gelin hanıma vermediler diye kötü oldular hayır yani kiminin aılesı evlendiğinde evi arabası vardı çalışıp el ele verilip alınır bi zahmet emek verıp alsınlar kayınvalide ev araba vermedı demek o kadar itici ki ne haddıne aılesının malına göz dikmek sanane yahu dımjO degil de kv kpin mallarinda hakkiniz oldugunu nasil dusunuyorsunuz ben o kismi anlamiyorum. Kac yasinda insanlar, onlar mallarini alirken, calisirken siz yardimci mi oldunuz ki sattiklarina, kvnin aldiklarina kendinize pay gorebiliyorsunuz ve takip ediyorsunuz?
Yukarıda açıkladım o kişi değilim.Bir şey okumuştum belki aynı kişidir biz kiradayız oğlunu düşünmüyor yazlığı var kendi evi var yanı bunlar çalışmış almış emek vermişler alın teri dökmüşler kim bilşr kaç sene çalışıp aldılar ama gelin hanıma vermediler diye kötü oldular hayır yani kiminin aılesı evlendiğinde evi arabası vardı çalışıp el ele verilip alınır bi zahmet emek verıp alsınlar kayınvalide ev araba vermedı demek o kadar itici ki ne haddıne aılesının malına göz dikmek sanane yahu dımj
Canım benim borç gırtlakta evlendik. Borçların hepsi bekarlıktan kalma ve bilmiyordum. Düğün takılarımla düğün borcumu kapadım toplam 15 bindi. Ama hala bekarlık borcu ödüyorum. Kaynanam kendi evine parke, cam, saten alçı, mutfak dolapları vb yaptırırken iyiymiş ama gelin borç içinde yaşarken hemde onun hevesi için şimdi kolunda altın boynunda set takımı ile gezmesi normal mi? Benim kirasını ödediğim evde bile parke yok özelden foto atabilirim. Ayrıca çocuk olunca işten çıktım çünkü bakmadı hemde yakınımda. Oğullarını okutmayıp aman oğlum çalış borç var (görümcemşn düğün borcu, kp nin nereye neden nasıl yaptığı belli olmayan borçlar) deyip maaşını elinden alınması nasıl normalse benimde destek beklemem normal.
Ben size yazmadım kiMesaj tekrarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?