abartmıyorum değil mi

bellıkı ananem gibi densiz, bencil ve az bunamıs .
boşver gitsin evladın fazla yaşamaz niye dedı durduk yere? bunak da olsa bi konu gecmıs heralde aralarında?

Yok o kadar anormal davranışları yok.

Herkes kötü oldu.İyiki büyük oğlumun sınavı vardıda erken gitmişti masada o yoktu.Kardeşine oda çok düşkün.Ne hissederdi düşünmek bile istemiyorum.

Eşim 41 yaşında.
Hımmm demekki 45 yaşında doğurmuş.üzülmeyin gecmis gitmis insallah ailzheimer degildir de iyice ilerlemez.

bellıkı ananem gibi densiz, bencil ve az bunamıs .
boşver gitsin evladın fazla yaşamaz niye dedı durduk yere? bunak da olsa bi konu gecmıs heralde aralarında?

Annemin söylediğine göre bize yük olmasın erkenden ölsün çocukta bizde kurtulalım diyeymiş.Kadına bir şey diyen yok ahlayan vahlayan yok mutlu bir çocuk kendi kendine sorun etti taktı kafaya ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylüyor.

Üzülmekte haklısınız ama işte yaşlılık... takılmamaya çalışın hasta kabul edin. eltinize Allah yardım etsin psikiyatri servisine yatmış bide ya kıyamam; inşallah karşılığını ecrini kat kat alırsınız

Annemin söylediğine göre bize yük olmasın erkenden ölsün çocukta bizde kurtulalım diyeymiş.
annen anlamıs kafanın gidip geldiğini ondan susmuş
boşuna sinirini bozma. gerci böylelerı işine geldiği gibi kişisine göre de hareket eder
aklı o anda gelır bazılarına geldıgı zaman.
kısacası boş ver ! o dedi diye öyle mı olacak.

Bigün sende 85 yaşında bir kaynana olcaksın...umarım gelininde senin için böyle demez.kadın 85 yaşında farkındamısın.kafası gitgel yapıodur.zaten sende yaşamıyomuş neden dertlendin.

Insan yaşlılıktan cocugun insallah cok yasamaz der mi? ne dicemi bilemedim..acaba piskopat geline mi baglayip gozunumu korkutsaniz dicem hoff hepimiz yaslanicaz allahm sabir

Sanki tanıyormuş gibi konuştun gerçektende işine geldiği gibi davranıyor.Densiz ve bencil olduğuda doğru.Bazı konularda çok uyanık.

Kadın birde 85 yaşında bir ayağı çukurda Kimin erkenden gidip gitmeyeceğini Allah bilir..İnsan laf söylemeden önce bi kendine bakar.Mantık süzgecinden geçirmeden ilk ağzına geleni söylüyor.

bu tarz karakterlerı iyi bilirim
ananem de aynı çünkü. işine gelınce hayatta unutmaz bazı seylerı
ve kişiye göre davranır

Bigün sende 85 yaşında bir kaynana olcaksın...umarım gelininde senin için böyle demez.kadın 85 yaşında farkındamısın.kafası gitgel yapıodur.zaten sende yaşamıyomuş neden dertlendin.

Sizin evladınız varmı.Birisi yüzünüze bakarak çocuğunuz ölsün derse ne hissedersiniz.Biraz empati yapabilirsiniz.

Alzhmer baslangıcı bunama
Kendını bılmıyor suan soyledıklerıne lutfen takılmayın bılerek yapmıyor cunku
Rahmetlı anneannemde neler yapardı ılk baslangıcında komsuları darıldı sonra rahatsızlığı anlasıldı ama baxı kendını bılmezler hastalıktan anlamayanlar arkasından konusuyordu

Abartmıyorsunuz. Eşinizin ve kardeşlerinin mutlaka annelerini doktora götürmeleri gerekiyor. Bu zamana kadar nasıl götürmediler hayret ettim. Başka bir gelininin psikiyatri kliniğine yatmasına sebep olmuş. En azından o zaman annelerini doktora götürselerdi, siz bugün üzülmeyecektiniz. Çocuklarının hatası.

20 yıldır anlaşamıyorlar.Buna bağlayıp doktora götürmemiş olabilirler.Birde kadın ben evlenmeden öncede abuk sabuk konuşurmuş.

Eltim çok küçükken gelin gelmiş bu aileye.Kayınpeder ölene kadarda birlikte yaşamışlar.Kadın o kadar bıkmış hatta nefret etmiş ki tatillerde bile gidildiğinde kayınvalideyi istemiyordu .

Kayınpeder ölünce 5 yıl kadar bizimle kaldı birazda öbür eltimle kaldı en son onun anneside gelince ikisi birden ağır geldi o yüzden memlekete götürmüşlerdi..Kadının tahammülü bitmiş bu hale gelmiş.

Evladiniz engelli olduğu için mi bunu dedi sanki bir yerde yazinizi okudum yanlış hatirliyorsam kusura bakmayin? Insanlar da kadini savunmus ama ben oracikta onu oldurebilirdim. Allah kimsenin başına vermesin boyle birini.
Cok hak verdim size, ben dayanamazdim siz laf bile soylememissiniz, sabriniza helal olsun.

Bu nasil bir uslup yaa acayip rahatsiz oldummmmm.
Kayinvalideni sevmesende 85 yasinda kadin hakkinda soylediklerin cok acimasiZzzzz!!!!

Omrunde ne kalmis kadincagizin zaten. Genc olsa anlarim ama kac yasinda kadin onun akli senle birmi akli gidip geliyo olabilir.
Iki gun gelmis demedigini birakmamissin.
Ailenin uslubude cok yanlis onlarin sana saygi duy demesi lazim.
Yazikkkk o eltin ne yapsin sen iki gun dayanamadin.yazik yazik

Evet engelli olduğu için söyledi.Birde bu insan canın kanından olan biri.Boğazını sıkıp atamazsında diyor.

Hangi yaşlılık yada hastalık bunu söylettirir aklım almıyor.Ona öfkem hala geçmedi.Yüzünü görmek istemiyorum.

Benim babaannemde 87 yaşında 10 di içinde aynı şeyi 50 kere soruyor yaşdan kaynaklanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…