abartmıyorum değil mi

Haklısın Taylor.Zaten şeker hastalığından dolayı dahiliyeye gidiyordu.Bunun içinde doktora gitsin.Alzemer çıkarsa ben şimdi vicdanda yaparım.

Eltiniz insan değil di zaten iki gün dayanamamışsınız ama sürekli eltinizde kalıyor siz bana dokunmayan bin yıl yaşasın diyen bir gelinsiniz bence.. Tebrikler

Eltiniz insan değil di zaten iki gün dayanamamışsınız ama sürekli eltinizde kalıyor siz bana dokunmayan bin yıl yaşasın diyen bir gelinsiniz bence.. Tebrikler

Benim derdim bana yetiyor fazlasına tahammülüm yok.Normal bir şekilde konuşsa yine bu kadar kızmazdım.Cevap vermedim zaten.Bahsettiği kişi bir canlı hatta evladı .Neyi boğazlıyorsun.Aklıma geldikçe sinir oluyorum.İçinde bi canilik yatıyormuş demekki..Hiçkimse benim evlatlarımdan daha kıymetli değil.

Bir zaman eşinizde Kayinvalidenizin degerlisiydi bende sevmem kv deyi ama birazcık sakin düşünsen canım Rabbim evladına şifa versin canım

Kadın bir ayağı çukurda zaten.( tabi orasını Allah bilir) İyi davranın yine de konuşmalarını ve davranışlarını göz ardı edin.
Arkadaşlara katılıyorum sağlıklı düşünemiyordur sağlıklı düşünen insan zaten düşmanının yüzüne bile oğlun-Kızın ölsün diyemez..

Birde annemin dediğine göre o lafı söyledikten sonra kıvırmaya çalışmış.Yok ben onu torunuma söylemedimde ölsün diye büyük geline söyledim demiş..Aklı sıra bizi kandıracak.Onada dememeli de ne dediğini biz kulaklarımızla duyduk.Lafım var diye konuşuyor.

Bunamış.

Huzur evi düşünmüyor mu evlatları?

Eltin nasıl çekiyor bu durumu.

Çok zor Allah sabır versin.

İnsan beyniyle yaşar.
Beyin az çalışınca demek ki.

Allahım korusun.

Bunamış.

Huzur evi düşünmüyor mu evlatları?

Eltin nasıl çekiyor bu durumu.

Çok zor Allah sabır versin.

İnsan beyniyle yaşar.
Beyin az çalışınca demek ki.

Allahım korusun.

Huzur evinin lafı geçmez onlarda.Hakaret algılarlar.Eltimde peygamber sabrı vardır.4 kardeşi daha olduğu halde babası kanser oldu o baktı.Annesi felç geçirdi o baktı.Sonra düzeldi.Anneside kolay bir kadın değildir .Ona bile bir kere bile ağzını açmamıştır.Ama işte içine attığından tansiyon hastası oldu.Anneside bir kızı daha olduğu halde gitmek bilmiyordu.En son istemeye istemeye gitti.Bu seferde kayınvalide geldi.

Sen sanslısın iki günde psikolojin bozulmuş eltin napsin ona haksizlik oluyor kabul etmemesi herkesin eşit bakması lazim

Sen sanslısın iki günde psikolojin bozulmuş eltin napsin ona haksizlik oluyor kabul etmemesi herkesin eşit bakması lazim

3 eltiyiz.Büyük elti memlekette.O zaten yaklaşık 20 sene beraber yaşamış.Kadın hastanelik oldu en son.

Bendede 5 sene durdu.Bende kaldığında da küçük bir çocukmuş gibi onu gözetlemek zorunda kalıyordum.Hiç düşünmeden aklına eseni yapıyordu.Bacağım kırılırmı v.s düşünmeden yüksek yerlerden 2-3 metre yukarıdan atlamaya çalışıyordu.Birinde yetişemedim atlamıştı.2.ye müsaade etmedim..Evimizin terasının korumalığı yoktu.Uyarmama rağmen en kenara giderdi.Uçurumdan düşecek.Yaşlısın dengeni kaybedebilirsin diyordum.Kendi gittiği gibi oğlumuda götürüyordu.En son ona güvenemeyeceğimi anlayıp tel çekmiştim.

Uzun bir sürede ortanca eltimizde durdu.Bir onda bir bunda dolaştı durdu.Kimse bakmamazlık yapmadı yani.Benim hasta bir oğlum var.Küçük bir bebek gibi.Açıkcası birde kayınvalide ile uğraşacak durumum yok.

Bende de fazla kalmıyor.Karı koca işe gidiyoruz.Büyük oğlum okula gidiyor.Oda konuşmayı ve gezmeyi sevdiğinden sıkılıyor.Aşağıyada istediği gibi inip çıkamıyor.Balkonları dolaşıyor bağırıyor komşulara oradan konuşmaya çalışıyor.Bir kere indi ikinciye gözü kesmedi.Öbürlerinin evi düz.İstediği gibi gezebiliyor.Şimdilik ortanca eltide o da bir şey demiyor.

Son düzenleme:
Boşuna canınızı sıkıyorsunuz, seksen beş yaşında insanın söylediği kötü söz çok ciddiye alınmaz.
Kim bilir o esnada ne düşünüyordu kafasında.

Bu yaslardaki insanlar da genelde olan seyler bunlar. Benim babaannemde ayni boyle soyler bir seyler iyi ya da kotu sonra inkar eder, dedikodu yapar.
Tek bir kisinin basina kalmamasi gerekir herkes sirasi gelince bakmali bahane kabul etmez bu tarz seyler cunku karsi tarafta insan..

Bu saatten sonra umrumda değil .Şu an durduğu yerde memnun gözüküyor .

Çocuğunuz kaç yaşında? Hadi şimdi küçük olduğunu varsayıyorum,söylediklerini anlamadığını ama anlamaya başladığında bu lafları duyunca çok üzülmez mi? Yani tamam yaşlılık zor ama biraz kendini bilmeli,ne demek ölsün,ne demek boğazını sıkıp atamazsında? Bilemedim bende olsam bozulurdum. Çocuğada iyi davranmaz ki içinden gelmez yani böyle düşünüyorsa. Neyse ki gitmiş. Bende olsam hassas noktam,zaafımdan vurulmak istemem,evladıma tek kötü kelime edilsin istemem ki cidden ağır konuşuyor kadın hatta haddini aşıyor.
Boşvermeye unutmaya çalışın. Eltinizede Allah sabır versin. Ne denir başka bilemedim.
Yorumlara baktımda size fazla yüklenildiğini düşünüyorum,zaten evinizde özel bir çocuğunuz var bakıma muhtaç,tabiki önce evladınızı düşüneceksiniz. Sonuçta özel bir durumunuz var,eltinizede üzüldüm ama ortaklaşa bakılsın diyemeyeceğim ben. Bakıci tutulsun,hepinizin bir gözü üzerinde olur,bir şekilde bakılır gayet.

Son düzenleme:
Yazık kadın bunamis artık, hiçbirimizin garantisi yok o yasta ne halde olacağımıza. Bence he he deyip geçmelisiniz.

Bunamis ama ben bu lafa sessizce aglamazdim gercekten patlardim orda eltinizede yazik valla ayy allah sabir versin

Peki bi zarar veriyormu bence bir an önce yolla kalkip cocuga zarar verir allah korusun cocugunda kücük kendini koruyamaz sakin birakma yaninda benim kaynana sinir hastasi hapini almayinca bicaklarla oynuyormus ona bakici bakiyo ben korktum kabul etmedim bakimini cocuklarim kücük allah korusun bise yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…