- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi madambovary
-
Sadece alışveriş yaptığınız site görünür. Fakat kabul edelim güzel alışveriş yapmışsınız ben de 2500 tl sipariş versem ben de yusuf yusuf olurum :)Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Ben de bilmiyorum maalesef ama bütçeniz varsa ve eşiniz sorun yapmıyorsa tabiki de alışveriş yapabilirsiniz istediğiniz kadar.Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Ciddi mısınız?sizin adınıza kayinvalidenize nasıl sinirlendim anlatamam allahım ya tam yolmalikAman al istedigini bu devirde oyleleri degerli oluyor esimden fazla maasim var aman borclar derken ( esimin bekarliktan kalan borclari) yemedim icmedim hergun calistim ev temizledim yemek yaptim yaranamadim... Bana evliligim suresince bi tek kiyafet alinmazken beyfendinin herseyini sifirladik anasi bana alisveris yapamazsin diye cemkirdi... o yuzeen al istedigini
ben ne istersem alırım söylemem ve sormam 40 yaşına gelmışım neyın hesabını verecegım kendi kazancımın bu kadar ezdırmesınler kadınlar kendılerini yaAman al istedigini bu devirde oyleleri degerli oluyor esimden fazla maasim var aman borclar derken ( esimin bekarliktan kalan borclari) yemedim icmedim hergun calistim ev temizledim yemek yaptim yaranamadim... Bana evliligim suresince bi tek kiyafet alinmazken beyfendinin herseyini sifirladik anasi bana alisveris yapamazsin diye cemkirdi... o yuzeen al istedigini
Bütün yorumları okumadım yalnız konu sahibi taksit yaptım dememiş ki parfüm satışında da taksit yapılamıyor zaten...Taksitlendirmiş. Yani olmayan para ile almiş.
Bir erkek bunu yapsa, kk'ü onu linç ederdi. Ama tersi olunca sefan olsun deniliyor...
Ben açikçasi yalniş buluyorum eşlerin birbirinden habersiz pahali şeyleri almasi. Kadin olsun erkek olsun.
ben ne istersem alırım söylemem ve sormam 40 yaşına gelmışım neyın hesabını verecegım kendi kazancımın bu kadar ezdırmesınler kadınlar kendılerini ya
Ciddi mısınız?sizin adınıza kayinvalidenize nasıl sinirlendim anlatamam allahım ya tam yolmalik
Bu sitede mağaza adı çıkmıyor . Site adına fatura kesiliyor, ödeme de siteden çıktı görünüyor bu sebeple extrede de sadece site adı yazıyorBahsettiğiniz sitede farklı mağazaların ürünleri satılıyor diye biliyorum. O yüzden ekstrede mağaza adı çıkar sitenin değil. Devamlı olarak o tür sitelerden alışveriş yaptığım için oradan biliyorum.
Hayırlısı olsun insallah sizin icinEx kv diyelim biz ona yakinda bosanicaz elimde avcumda birakmadilar bide ben para sakliyomusum oglunun kumar oynadigini gormuo tabi
Alışveriş yapılan sitedeki ürünün bağlı olduğu firma görülür ve ürünlerin sayısı tek tek çıkar, listelenir. Yani alt alta misal üç firma adı, miktar falan yazar. Eşiniz de tek bir ürün almadığınızı görür.Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
Bildigim kadariyla sirket ismi yani magazine ismi cikiyor urunun ismi cikmiyor. Eger kargo geldiginde esiniz evde olmazsa yada urunleri evde farketmezse kurtuldunuz :)Merhaba bayanlar sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Ben isim vermek istemediğim uğur böcekli bir alısveriş sitesinden kartımla yuklu bir alısveriş yaptım fotograf makinesi parfüm vb. Totaldr 2.500 tl tuttu eşime açıklama yapmadım makine almak istediğimi biliyordu ama parfümler ekstra ve biraz yüklü oldu eşim eksteleri kontrol eder her ay tatsızlık çıkarabilir size sorum o siteden alısveriş yapılınca kart ekstresinde ne aldığında cıkıyor mu yoksa sadece total miktar site adı ile birlikte mi çıkıyor.yani ornegin sitenin kozmetik dükkanı görünürmü ekstrede ne olur bilgisi olan arkadaslardan yardım beklıyorım.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?