abarttığım alışverişim,eşim ve ekstre sorunu

Ben kendi paramı kazandığım halde bütçemiz ortak olduğu için neye ne kadar harcadığımı eşime söylüyorum. Bence doğrusu bu

Sadece alışveriş yaptığınız site görünür. Fakat kabul edelim güzel alışveriş yapmışsınız ben de 2500 tl sipariş versem ben de yusuf yusuf olurum :)

Ben de bilmiyorum maalesef ama bütçeniz varsa ve eşiniz sorun yapmıyorsa tabiki de alışveriş yapabilirsiniz istediğiniz kadar.

Aman al istedigini bu devirde oyleleri degerli oluyor esimden fazla maasim var aman borclar derken ( esimin bekarliktan kalan borclari) yemedim icmedim hergun calistim ev temizledim yemek yaptim yaranamadim... Bana evliligim suresince bi tek kiyafet alinmazken beyfendinin herseyini sifirladik anasi bana alisveris yapamazsin diye cemkirdi... o yuzeen al istedigini

Ciddi mısınız?sizin adınıza kayinvalidenize nasıl sinirlendim anlatamam allahım ya tam yolmalik

ben ne istersem alırım söylemem ve sormam 40 yaşına gelmışım neyın hesabını verecegım kendi kazancımın bu kadar ezdırmesınler kadınlar kendılerini ya

Bütün yorumları okumadım yalnız konu sahibi taksit yaptım dememiş ki parfüm satışında da taksit yapılamıyor zaten...

Bu sitede mağaza adı çıkmıyor . Site adına fatura kesiliyor, ödeme de siteden çıktı görünüyor bu sebeple extrede de sadece site adı yazıyor

Alışveriş yapılan sitedeki ürünün bağlı olduğu firma görülür ve ürünlerin sayısı tek tek çıkar, listelenir. Yani alt alta misal üç firma adı, miktar falan yazar. Eşiniz de tek bir ürün almadığınızı görür.

Konu hakkında bilgim yok ama 'Ohh iyi yapmışsınız demeye geldim'..Bu durumda benim vereceğim cevap kişisel ihtiyaçlarımı alırken iznine mi başvuracağım derdim sanırım..

Bildigim kadariyla sirket ismi yani magazine ismi cikiyor urunun ismi cikmiyor. Eger kargo geldiginde esiniz evde olmazsa yada urunleri evde farketmezse kurtuldunuz :)

Nesi abartı acsba? Fotoğraf mak. 1tl, parfüm 2499 mu? Normal bir alışveriş, hayat standardı herkesin bir değil. Ben de iki yüz liraya parfüm almam ama alana da hööö bööö demem.

valla gule gule harcayın...hep erkeklermı alış verıs yapacak...burda yuzlerce bayan var...eslerı aılesıne akrabasına arkadaslarına keyfıne para harcıyor...coguda hesap vermıyor bile ama ıs kadın olunca hemen taslamaya geciliyor...bunu toplumca boyle kanıtsamısız...nice erkekler var valla hanımına tek lıra koklatmazken kendi keyfı ve kahyası ıcın dokuyor sacıyor..kımseye borc odetömedıkten sonra sızın paranız esınızın parası...kıme ne...sonu ıns tatlıya baglanır...bende cok defa alışverıs yaptım kartta gozukmuyor sadece kargoda gelen faturada yazıyor...

Ektrede çıkmaz kac parça ürün aldığınız.
Yıllardır kredi kartı kullanırım,hatta bazen firma isimleri ile fatura kestikleri isimler farklı oluyor,ekstreye bakıp "ben burdan ne aldım ki"diye düşündüğüm çok oluyor.
Güle güle kullanın aldıklarınızı.
Eşinize de indirim vardı,yanında birde parfüm aldım diyebilirsiniz ,gizlenecek bir durum yok ortada bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…