Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan, yemin etti, göreve başladı

selo başkan çok sempatik oysa!

Duka sözlediklerinde haklısın , karşı cıkamam. İnsanların dış görünüşüyle dalga geçmekte hoş değil kabul.. Ama özürlü yada felçli değil agzı yüzü sonuçta ona laf etmiyorum haşa..
kadının bakışı duruşu vs hiçbirşeyi hoş gelmiyor gözüme.
Belki dayısı özellikle seçti, belki gercekten hiç istemiyor bılmıyorum. umarım dediğiniz gbi çıkar. bu genc kız hıc bır olaya karısmaz vs.. 550nin tamamı ahlaklı olur..

ha selo ya gelince oda gözümde terörist. ama adamda öyle bir duruş yok işte.Demekki Allah onu öyle yaratmamış diyebiliriz.. onun için neden demedim hiç böyle şeyler. ha yüzünün güleryüzlü olması aslını değiştiriyormu hayır , liderlere çatır çatır cevap veriyor diye hoşuma gidiyordu evet , ama yine onun aslını değiştirdimi hayır..

Evet maalesef bugünleri de gördük ve ben bazıları gibi polyanacı olamıycam maalesef...sadece görünüşüne yapılan çirkin v.b.. yorumları onaylamıyorum.Sipariş üzerine kaşımızı gözümüzü ya da genlerimizi seçmiyoruz ne yazık ki...
Atatürk'ün meclisinde baş örtülüsünüde, türkçeyi zor konuşanıda, terör örgütünün destekleyicilerinin de yer almış olduğunu gördük.
Yaptığı propagandalar için uğruna şehit olanların, nice evlere ateş düşürüp ana ve babalarının koca bir hiç uğruna evlatsız kaldıklarını görüyoruz..
Yemin Töreninin Türkçe ve İstiklal Marşımızın da isteksizce okumalarını da..

Önemli olan bundan sonra ki süreç...Sadece merak ettiğim Bakalım malum insanlar,Türkiye'nin Bağımsızlığını ve Bütünlüğünün koruyacaklarına dair NAMUS VE ŞEREF üzerine etttikleri yemini ne kadar yerine getirecekler??

Baş örtülüyle terörist dediklerini aynı kefeye koyan bir zihniyet. Size söyleyecek söz yok. Çok rahatsız edici bir düşünce yapınız var. Umarım düzelirsiniz.

Ben Dilek Öcalan'ı da savunmuyorum yanlış anlaşılma olmasın. Kadının üzerine gidilen argümanların elle tutulur tarafı yok onu söylüyorum, amcası ya da dış görünüşüyle alakalı vurmaya çalışmak yanlış. Yoksa çok kötü biri de çıkabilir tanımıyorum, tanımıyoruz hatta var mı adını daha önce duyan?

Atatürk'ün ilk meclis resimlerine tekrar bakmanı önereceğim.
başörtülüleri terörist gören zihniyetin için.
ayrıca savunduğumuz şehit analarının büyük çoğunluğu da başörtülü değil mi?

kimmiş bu insan ne iş yaparmış?
Apo'nun yiğeni olmasını da geçtim de ne olduğu belirsiz insanlar şu meclise girip bizi temsil ediyor ya.. Bir dünya maaş alıp, bir ton haklar ediniyorlar ya, üstüne bir de dokunulmazlık cilası sürülüyor ya.. bu kadar okuduğumuza mı yanalım, yoksa çalıştığımız koşullara mı?

pkk nın partisi altında olması yeterli sevmemek için!

Sevin demiyorum zaten dış görüntüsü ya da soyadı üzerinden eleştirmek yanlış diyorum. Okuduğumuzu anladık mı dersi ilkokul 3'te veriliyor, yapmayın.
ordaki varlığından rahatsız olan insanların yorumlarının nahoş olması doğal.
ben de sempatiyle ya da normal birisi gibi görülmesine karşı olduğumu belirtiyorum.

ordaki varlığından rahatsız olan insanların yorumlarının nahoş olması doğal.
ben de sempatiyle ya da normal birisi gibi görülmesine karşı olduğumu belirtiyorum.

Nahoşluğun da bir sınırı var değil mi? "Tipine bak, çirkin, içinin çirkinliği yüzüne vurmuş, amcası gibi katil suratlı" vs yanlış. Belki görünüş olarak kendisine benzeyen arkadaşlar var aramızda, okuyunca alınmazlar mı? Ayrıca amcası terörist ama biz kendisinin henüz bir suçunu görmedik veya ben bilmiyorum hiç duymamıştım adını daha önce. Size göre de Hdp'den milletvekili olması dışında bir falsosu yoksa niye üzerine gidiliyor bu kadar?

kişisel özelliklerinin eleştirilmesini uygun bulmamakla beraber yıllarca evlatlarımızın canını alan düşmanımızın yiğeni olması eleştiri de ileri seviyeye çıkmasına neden oldu diye düşünüyorum.
Ayrıca HDP'li olması da hakkındaki tahminleri pekiştirmeye yetiyor.

Güzellik yarışması yapılmadığının kati farkında olarak meclise tarafsız gözlerle bakmayı öneriyorum.
Dilek Öcalan'ın tıpkı lakeoftears dediği gibi 'öcalan' isminin lanse edilmesi için provokatör bir tavırla o mecliste olduğunu düşünüyorum ben de.
Hdp yi varolduğu gündem beri desteklemedim, fikirlerine de ta da ideolojisine zerre sempati de duymadım. Fakat artık meclisteler, tıpkı daha Öncesinde de hdp değil de başka kimliklerle oldukları gibi.
Şimdi düşünceletini terörizm ile değil de konuşarak söyleme zamanı.
Bakalım nasıl manzaralar ortaya çıkacak?
Nasıl ki, vakti zamanında Başörtülü Vatandaşlarımızın birtakım hakları ellerinden alındı ve dobra meclise girip kendilerini savundu iseler, aynı şekilde hdp nin De oy aldığı kitlenin haklarını demokratik şekilde arama zamanı.
ACIBADEMSEKERI bunu anlatmış, olayı Başörtülüler ile teröristleri aynı kefeye koymayın diye Başlayan sözcüklerde iyi niyetten çok mağdur Edebiyatı var.
Yapmayın...

mağdur edebiyatına ihtiyacımız yok.
mağdur değiliz çok şükür.
siz o kitleden olmadığınızdan teröristlerle aynı cümle içerisinde zikredilmesi normal gelmiş olabilir.
herkese gelmesini beklemeyin.
Ayrıca mağdur edebiyatı 10 küsür yıldır başkaları tarafından yapılmaya devam ederken....
Sözle mi,fille mi kendilerini gösterecekler bilemeyeceğim ama seçim sürecinde bile kandan dem vuran bir grubun masumiyetini tartışmıyoruz.

Ne zaman ki hak aradığımızda, yanlışlar dile getirildiğinde bazılarının ezberlediği tek bir cümle var. Mağdur edebiyatı... Mağdur edebiyatı kendini acındırarak yapılır. Kim kendini hangi cümlelerle acındırıyor söylerseniz elbette onun da cevabını veririz.

bu yazında hak verdim sana bu tarz kelimeler çok çirkinn..

birileri o benin alındığını söylesin bu kızaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…