- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Baş örtülüsünü ayır canımm.. hani kelime yazıyorsun yazmak için değil bilgini aktarmak için yazzz..Evet maalesef bugünleri de gördük ve ben bazıları gibi polyanacı olamıycam maalesef...sadece görünüşüne yapılan çirkin v.b.. yorumları onaylamıyorum.Sipariş üzerine kaşımızı gözümüzü ya da genlerimizi seçmiyoruz ne yazık ki...
Atatürk'ün meclisinde baş örtülüsünüde, türkçeyi zor konuşanıda, terör örgütünün destekleyicilerinin de yer almış olduğunu gördük.
Yaptığı propagandalar için uğruna şehit olanların, nice evlere ateş düşürüp ana ve babalarının koca bir hiç uğruna evlatsız kaldıklarını görüyoruz..
Yemin Töreninin Türkçe ve İstiklal Marşımızın da isteksizce okumalarını da..
Önemli olan bundan sonra ki süreç...Sadece merak ettiğim Bakalım malum insanlar,Türkiye'nin Bağımsızlığını ve Bütünlüğünün koruyacaklarına dair NAMUS VE ŞEREF üzerine etttikleri yemini ne kadar yerine getirecekler??
Ne zaman ki hak aradığımızda, yanlışlar dile getirildiğinde bazılarının ezberlediği tek bir cümle var. Mağdur edebiyatı... Mağdur edebiyatı kendini acındırarak yapılır. Kim kendini hangi cümlelerle acındırıyor söylerseniz elbette onun da cevabını veririz.
Evet işte artık hepimizin belki hakları var. Bunu yapmayalım, her kendimiz ile alakalı bir kelime duyduğumuzda bundan eksi anlam çıkarmayalım diyorum.mağdur edebiyatına ihtiyacımız yok.
mağdur değiliz çok şükür.
siz o kitleden olmadığınızdan teröristlerle aynı cümle içerisinde zikredilmesi normal gelmiş olabilir.
herkese gelmesini beklemeyin.
Ayrıca mağdur edebiyatı 10 küsür yıldır başkaları tarafından yapılmaya devam ederken....
Sözle mi,fille mi kendilerini gösterecekler bilemeyeceğim ama seçim sürecinde bile kandan dem vuran bir grubun masumiyetini tartışmıyoruz.
Başörtülülere yapılan haksızlık demişim, yani sizi korumuşum.
Başörtü lafını görünce hemen savunmaya geçiyorsunuz. Durup dinlemeden hem de.
Merak etmeyin bu ülkede ezilmeyen hiçbir kitle yok.
Mesela Aleviler... Şimdi Kalkıp size neler yaşadığımızı anlatsam ne alaka dersiniz. Bu konuda ne alaka olur,
Şu anki çıkışınız da tam da bu anlattığım gibi işte...
"Atatürk'ün meclisinde baş örtülüsünüde, türkçeyi zor konuşanıda, terör örgütünün destekleyicilerinin de yer almış olduğunu gördük."
Bu cümleden sonrasını okumadım. Hem bu cümleyi kurup hem de savundum derseniz komik duruma düşersiniz.
Kusura bakmayın bu cümle müdahale istiyordu.
Ayrıca başörtüsüne de sonradan yazdığım yorumlarda ne alaka dedim. Alevilerin yaşadıklarının da bununla ilgisi yok. Tabi ki yaşadıklarınızı anlatabilirsiniz, oturur birlikte üzülürüz dertlerinize ama teröristleri de başörtülüleri de gördük mecliste derseniz orada sizin bir durup düşünmeniz lazım bizim durup dinlememiz değil.
Ben desem ki alevileri de gördük mecliste, teröristleri de... Böyle başlayan bir cümle kursam siz de bir dur orada demez misiniz?
Baş örtülüsünü ayır canımm.. hani kelime yazıyorsun yazmak için değil bilgini aktarmak için yazzz..
yazıyorsun yorum yapıyorsun eee güzell ama atatürkün meclisinde baş örtülüleride gördük ne demek olması gereken bir durumdu buu.. dediğim gibi yazmak için yazıyorsunn..
hani sende sırf yorum yapmış olamk için ya da kime neye muhalefet olsam derdini bırakıp, senin de fikirlerin olsaydı keşke...Fikrin yok ukalalık da etme bari...
Nasıl anlamak istiyorsan öyle anla sen..tek tek izah edemiycem..yazıyorsun yorum yapıyorsun eee güzell ama atatürkün meclisinde baş örtülüleride gördük ne demek olması gereken bir durumdu buu.. dediğim gibi yazmak için yazıyorsunn..
Pardon, sizi diğer arkadaşla karıştırmışım. Siz de farklı düşünmüyorsunuz gerçi ama benden ne neyse...Ben mi komik komik duruma düşmüşüm?
Hem de kendi söylemediğim kelimelerle bana siz gelirken?
Neyse neyse tamam üstü Kalsın.
Iyi günler...
Ben ne düşündüğümü yazmışım. Farklı mı değil mi o kısmı beni ilgilendirsin ve bunu da bana bırakın. Sağlıcakla.Pardon, sizi diğer arkadaşla karıştırmışım. Siz de farklı düşünmüyorsunuz gerçi ama benden ne neyse...
Size de iyi günler.
işte budurr bak şimdi yanlış anlaşılıyormuu..Konuyu işinize geldiği gibi anlayıp nasıl evirip çevirmişsiniz pes doğrusu.Burada kimse baş örtüsüne laf mı etti ya da laf mı sokuşturdu nasıl idrak etmişsiniz hayret...
Zamanında baş örtüsü için nasıl mücadele verip, halk destekleyip meclise girdiyse, HDP'de bize göre ama doğru ama yanlış kendisine göre mücadele verip onlarda destekçi halkın desteğiyle girmiş oldular ve asıl kimliklerini zaman gösterecek diyorum....
ne meraklısınız her şeye saldırmaya.baş örtüsünün adının geçtiği her yerde bir şey aramaya çalışıyorsunuz...
bende duydumm kaçsamda kurtulamamkii..Müdürün ayak seslerini duyar gibiyim
Bir kerede hissetme yahuMüdürün ayak seslerini duyar gibiyim
bende duydumm kaçsamda kurtulamamkii..
Bir kerede hissetme yahu
Sakin olun, üsluplara azami dikkat, polemik yok, müdürün beyni error vermeye başladı, iftarı yapıp çay ve ahanda bu'sunakavuşsun kendine geliri o ara cımbızı kaptı kaptı, o zaman vallahi kaçın, arkanıza bile bakmayın kaçın
Konuyu işinize geldiği gibi anlayıp nasıl evirip çevirmişsiniz pes doğrusu.Burada kimse baş örtüsüne laf mı etti ya da laf mı sokuşturdu nasıl idrak etmişsiniz hayret...
Zamanında baş örtüsü için nasıl mücadele verip, halk destekleyip meclise girdiyse, HDP'de bize göre ama doğru ama yanlış kendisine göre mücadele verip onlarda destekçi halkın desteğiyle girmiş oldular ve asıl kimliklerini zaman gösterecek diyorum....
ne meraklısınız her şeye saldırmaya.baş örtüsünün adının geçtiği her yerde bir şey aramaya çalışıyorsunuz...
gerçekten şimdi farkettimm müdür geliyor diyorsun bir 5 dakika sonra burada valla hatunum ödüllüksün gariiMüdürüm içime doğdu sanki geleceğinne zaman yazsam anında geliyorsun bu konuda ödül verin bana mesela onur üyeliği benim olmalı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?