Abdullah Öcalan'ın yeğeni Dilek Öcalan, yemin etti, göreve başladı

valla herkes çirkin diyorda bi ara tv de dışarda böyle yüzüne güneş vuruyordu baya da gideri vardı yani güzeldi oha nolmuş buna dediydim

Mehmetciklere kıyan, bebek katili apo köpeğinin, aynı düşüncesini taşıyan, benimseyen, sevimsiz, ÇİRKİN yeğenidir benim için. Aponun yeğeni olmadıkça da kimse üstüne alınmaz merak etme.. Dilek öcalanı araştırmanı öneririm biraz..

Aman ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya...Anlatmayacağım daha fazla sıkıldım, he çok çirkin ıyy öğğk he.

Bu kadin da akp chp mhp ve hdpnin diger vekilleri gibi bir vekil. Milli irade istemis meclise sokmus. Kime ne ?
Bu kadın da parazit gibi yasayan topluluktan gelen,amaçlarının ne olduğunu bildigimiz,terörist başı dayısı gibi düşünen bir partiden aday olan biri.hangi milli iradeden bahsediyorsunuz silah bırakma emrini sadece abdullah öcalan verebilir diyor genel başkanları ne demek bu saygı duyulacak birşey mi?öcalan kim bu ülkede nasıl bir görevi var ki onun sözü geçiyor

Bakin ister begenin ister begenmeyin genel secimlerde yuzde 13 oy aldi bu parti. Milletin yuzde 13u bu partiyi ve dolayisiyla bu kadini meclise sokmak istedi ve soktu. Bahsettigim milli irade budur.

Bakin ister begenin ister begenmeyin genel secimlerde yuzde 13 oy aldi bu parti. Milletin yuzde 13u bu partiyi ve dolayisiyla bu kadini meclise sokmak istedi ve soktu. Bahsettigim milli irade budur.
Evet beğenmiyorum benim verdiğim verginin 1 kuruşu boğazlarından geciyorsa haram olsun.kaçak elektrikle ahırdaki hayvanlara bile elektrikli ısıtıcı yakan zarardan başka birşeyi olmayan bir milletin iradesinden ne olur ki.bu ülkeye nasıl bir yararı var bu insanların?neyi savunuyorlar?meclise hiç bir zaman ayak basmayacaklardi şimdi önünü alamıyorlar böyle işte

Sizin gorusunuz tabiki saygi duyarim...

Teşekkür ederim ülkenin refahı için tek birşey yapmış olsalardı bende saygı duyardım ama yok yani.bu konular iyi gelmiyor bana en iyisi gideyim ben hayırlı akşamlar

Zamanla gorecegiz belli sozler verildi bakalim tutulacak mi... ama siyaset de bir nevi yalan soyleme sanati sonucta kimseye guven olmaz :) iyi aksamlar...

Abdullah Öcalan da bir kurşun sıkmamıştır ona bakarsan; ne yaptıysa düşünceleriyle, laflarıyla yaptı. Aynı düşünceleri benimsediyse onun da gidişatı oraya dogru olacaktır. Henüz suçlu degil ama o düşünceyle mevcut rejime karşı mecburen suç işleyecek.

adamla istiklal marşımı okumadılar açılışta(demirtaş hariç.)..daha neyin kavgasını veriyorsunuzki
Dimi ya hani canakkalede ,kurtulus savasinda orada burada "sirtsirta " savasmisiz ya!
Hadi Andimizda Turk olmaktan rahatsızlık duyuyorlardi, Istiklal Marsi nerelerine batti acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…