- 20 Mart 2008
- 141.932
- 213.857
- 1.423
- 60
gerçekten şimdi farkettimm müdür geliyor diyorsun bir 5 dakika sonra burada valla hatunum ödüllüksün garii
neneeeeeee onur uyeliğine kaynak yapma sıraya gir litfenMüdürüm içime doğdu sanki geleceğinne zaman yazsam anında geliyorsun bu konuda ödül verin bana mesela onur üyeliği benim olmalı değilmi
neneeeeeee onur uyeliğine kaynak yapma sıraya gir litfen
Mehmetciklere kıyan, bebek katili apo köpeğinin, aynı düşüncesini taşıyan, benimseyen, sevimsiz, ÇİRKİN yeğenidir benim için. Aponun yeğeni olmadıkça da kimse üstüne alınmaz merak etme.. Dilek öcalanı araştırmanı öneririm biraz..Nahoşluğun da bir sınırı var değil mi? "Tipine bak, çirkin, içinin çirkinliği yüzüne vurmuş, amcası gibi katil suratlı" vs yanlış. Belki görünüş olarak kendisine benzeyen arkadaşlar var aramızda, okuyunca alınmazlar mı? Ayrıca amcası terörist ama biz kendisinin henüz bir suçunu görmedik veya ben bilmiyorum hiç duymamıştım adını daha önce. Size göre de Hdp'den milletvekili olması dışında bir falsosu yoksa niye üzerine gidiliyor bu kadar?
Mehmetciklere kıyan, bebek katili apo köpeğinin, aynı düşüncesini taşıyan, benimseyen, sevimsiz, ÇİRKİN yeğenidir benim için. Aponun yeğeni olmadıkça da kimse üstüne alınmaz merak etme.. Dilek öcalanı araştırmanı öneririm biraz..
Bu kadın da parazit gibi yasayan topluluktan gelen,amaçlarının ne olduğunu bildigimiz,terörist başı dayısı gibi düşünen bir partiden aday olan biri.hangi milli iradeden bahsediyorsunuz silah bırakma emrini sadece abdullah öcalan verebilir diyor genel başkanları ne demek bu saygı duyulacak birşey mi?öcalan kim bu ülkede nasıl bir görevi var ki onun sözü geçiyorBu kadin da akp chp mhp ve hdpnin diger vekilleri gibi bir vekil. Milli irade istemis meclise sokmus. Kime ne ?
Bu kadın da parazit gibi yasayan topluluktan gelen,amaçlarının ne olduğunu bildigimiz,terörist başı dayısı gibi düşünen bir partiden aday olan biri.hangi milli iradeden bahsediyorsunuz silah bırakma emrini sadece abdullah öcalan verebilir diyor genel başkanları ne demek bu saygı duyulacak birşey mi?öcalan kim bu ülkede nasıl bir görevi var ki onun sözü geçiyor
Evet beğenmiyorum benim verdiğim verginin 1 kuruşu boğazlarından geciyorsa haram olsun.kaçak elektrikle ahırdaki hayvanlara bile elektrikli ısıtıcı yakan zarardan başka birşeyi olmayan bir milletin iradesinden ne olur ki.bu ülkeye nasıl bir yararı var bu insanların?neyi savunuyorlar?meclise hiç bir zaman ayak basmayacaklardi şimdi önünü alamıyorlar böyle işteBakin ister begenin ister begenmeyin genel secimlerde yuzde 13 oy aldi bu parti. Milletin yuzde 13u bu partiyi ve dolayisiyla bu kadini meclise sokmak istedi ve soktu. Bahsettigim milli irade budur.
Evet beğenmiyorum benim verdiğim verginin 1 kuruşu boğazlarından geciyorsa haram olsun.kaçak elektrikle ahırdaki hayvanlara bile elektrikli ısıtıcı yakan zarardan başka birşeyi olmayan bir milletin iradesinden ne olur ki.bu ülkeye nasıl bir yararı var bu insanların?neyi savunuyorlar?meclise hiç bir zaman ayak basmayacaklardi şimdi önünü alamıyorlar böyle işte
Teşekkür ederim ülkenin refahı için tek birşey yapmış olsalardı bende saygı duyardım ama yok yani.bu konular iyi gelmiyor bana en iyisi gideyim ben hayırlı akşamlarSizin gorusunuz tabiki saygi duyarim...
Teşekkür ederim ülkenin refahı için tek birşey yapmış olsalardı bende saygı duyardım ama yok yani.bu konular iyi gelmiyor bana en iyisi gideyim ben hayırlı akşamlar
Bence iki şeyi ayırt edebilmeliyiz. Suçlu olan Abdullah Öcalan'dır, Dilek Öcalan değil. Akraba diye, aynı soyadı taşıyor diye kendisine potansiyel suçlu muamelesi yapmak yanlış. Bence de amcasının fikirlerini benimsemiştir ve destekliyordur ama düşünce suç değil sonuçta.
Dimi ya hani canakkalede ,kurtulus savasinda orada burada "sirtsirta " savasmisiz ya!adamla istiklal marşımı okumadılar açılışta(demirtaş hariç.)..daha neyin kavgasını veriyorsunuzki
Normal şartlarda hukuk devletinde yargılanmaları gerekirken biz vekil yapıyoruz
( bu yorumum sadece dilek ö. için değil meclisin çoğu içindir)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?