Böyle bir şeyi yapsa yapsa biz pkkyı lanetlerken bizi ırkçılıkla suçlayanlar yapmış olabilir.
Lütfen canım onlar çok sevimli çok pitircik humanist ol biraz cik cikTwitter'da terörist Turkiye diye tag açılmış.
Cicekler bocekler kuslar agaclar falan filan iste
Bende ırkçıyım değil miLütfen canım onlar çok sevimli çok pitircik humanist ol biraz cik cik
Kesinlikle. Hem de kafatasci olanindan, cok fena.Bende ırkçıyım değil mi
Ben kayboluyum o zaman buralardan pek rağbet görmüyor Türk milliyetçiliği bu zamandaKesinlikle. Hem de kafatasci olanindan, cok fena.
Kürt milliyetçiliği in Türk milliyetçiliği out
Aynı fikirdeyim, suç olan eylemdir ve bu kişi suç içerikli bir eyleme dahil olduğu takdirde onu tartışabiliriz.Bence iki şeyi ayırt edebilmeliyiz. Suçlu olan Abdullah Öcalan'dır, Dilek Öcalan değil. Akraba diye, aynı soyadı taşıyor diye kendisine potansiyel suçlu muamelesi yapmak yanlış. Bence de amcasının fikirlerini benimsemiştir ve destekliyordur ama düşünce suç değil sonuçta.
Abdullah Öcalan bizzat cinayet işlemese de azmettirendir yani cinayet işlettiren kişidir ve bu nedenle azmettirdiği suçlardan eylemi yapan kişi kadar ceza alır. Öte yandan Abdullah Öcalan'a sempati duymak ya da fikirlerini benimsemek, doğru bulmak suç değildir, yasa dışı bir eyleme dönüşmediği sürece. Dilek Öcalan da adını sanını daha önce duymadığımız bir insan muhtemelen amcası ile paralel düşünüyordur ama bu kanun önünde bir suç teşkil etmez. Yazdım zaten kendisini savunmuyorum belki suça da bulaşacak, amcasından daha manyak çıkacak kim bilir? Sırf soyadından dolayı makul şüpheli ilan etmek de yanlış bu kadar üstüne gidilmemeli diyorum. "Ben Hdp'lilerin hepsini aynı görüyorum" diyenleri yine bir nebze anlıyorum ama amcasına duyulan nefret yüzünden kadının çirkinliğinden dem vurmak falan yakışıksız geliyor bana.
tamda bu işteAman yaaa bu mu yani dert şimdi? Bir suçlu görünce ''zaten tipinde meymenet yokmuş, yüzünde nur yokmuş, içinin kötülügü yüzüne yansımış'' falan denmesi gibi bir şey bu. Yoksa aslında kimsenin umrunda degil kadının kaşı gözü güzel mi çirkin mi diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?