- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.903
- 168
Olsun onlar senin arabanı da taşlasa hatta pazarda ya da yolda vurup öldürse bile cici mazlum iyi insanlar. Sen ise aponun yeğenine çirkin dedin diye ırkçısın.
Böyle böyle delirttiler milleti.
Asıl sen teröristleri övüp, en basit çirkin eleştrisini bile sayfalarca eleştirip sonra da her iki tarafa da söylüyorumlarla gelme. Asıl sorun çıkaran sensin. Bayılıyorsun di mi biri pkkya ya da hdpye laf söylesin de ben de onlara yükleniyim diye beklemeye. Süper çözüm üretiyorsun gerçekten.Yok artık çirkin dedin diye ırkçısın mı? Ne kadar çarpıtıyorsun ya pes. Çirkin demek ayıptır, konuyla alakasızdır dedim, "Bu millet böyle pislik bir tane faydaları yok" dediği için ırkçı olduğunu söyledim ki evet ırkçı bir söylem ne kadar çarpıtmaya çalışırsan çalış. Şikayetçi olmaktan, geçmişin kinini tutmaktan, sorun çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz; çözüm değil problem üretiyorsunuz. İki tarafın ırkçıları için de yazıyorum bunu "onlar çok cici değil mi onlar süper zaten değil mi" söylemleriyle gelme.
Böyle böyle delirtiyorsunuz evet.
ne diyosun sömürüyorlar o zaman bunlar bizii eee peki neden böyle medeni değiller niye giyinişleri öyle niye eğitim düzeyleri sıfır bilerekmi yapıyorlarr..Ha bu arada her ay hepsi ptt kuyrugunda olurlar cocuk başı paralarını alırlar neye istinaden veriliyor bu paralar.ihtiyaç varsa dugunlerdeki altınları nasıl takıyorlar.hakkaride gördüğüm lüks arabaları başka yerde görmedim ben.bir yerde çalışmıyorlar tarla bağ bahçe fabrika yok nerden geliyor bu gelir bir gün olsun ne vergisi vermiş bu insanlar bunu da açıklar mısınız bu ülkeye ne verdiler gerçekten çok merak ediyorum
Teeee.. şimdi mune geliyorrr...uyarayımdaa hep keleşli hatunmu hissedecek teee işte bende hissettim
Asıl sen teröristleri övüp, en basit çirkin eleştrisini bile sayfalarca eleştirip sonra da her iki tarafa da söylüyorumlarla gelme. Asıl sorun çıkaran sensin. Bayılıyorsun di mi biri pkkya ya da hdpye laf söylesin de ben de onlara yükleniyim diye beklemeye. Süper çözüm üretiyorsun gerçekten.
Yani biri kürdistanı kuracaz hepinizi defedecez burdan dese ona böyle sinirlenmem ağzının payını veririm tabii ki ama sinirlenmem böyle. Ama sen ve senin gibi birkaç kişinin yaptığı terörizmi övüp solculuk oynamak olunca bende devreler yanıyor. Kaç sayfadır kadına çirkin diyenleri eleştriyorsun. Sıradan biri değil binlerce insanın katilini temsil eden biri. Eminim bu teröristler sana ya da ailenden birine zarar vermedi. Ama yine de çoğu insanın hassas olduğu yerlere vurup durma. Hele bir de sonunda kürt faşistlerine de diyom bak tavrın yok mu, dayanılır gibi değil.
Asıl sen teröristleri övüp, en basit çirkin eleştrisini bile sayfalarca eleştirip sonra da her iki tarafa da söylüyorumlarla gelme. Asıl sorun çıkaran sensin. Bayılıyorsun di mi biri pkkya ya da hdpye laf söylesin de ben de onlara yükleniyim diye beklemeye. Süper çözüm üretiyorsun gerçekten.
Yani biri kürdistanı kuracaz hepinizi defedecez burdan dese ona böyle sinirlenmem ağzının payını veririm tabii ki ama sinirlenmem böyle. Ama sen ve senin gibi birkaç kişinin yaptığı terörizmi övüp solculuk oynamak olunca bende devreler yanıyor. Kaç sayfadır kadına çirkin diyenleri eleştriyorsun. Sıradan biri değil binlerce insanın katilini temsil eden biri. Eminim bu teröristler sana ya da ailenden birine zarar vermedi. Ama yine de çoğu insanın hassas olduğu yerlere vurup durma. Hele bir de sonunda kürt faşistlerine de diyom bak tavrın yok mu, dayanılır gibi değil.
Pislik yazmadım parazit yazdımYok artık çirkin dedin diye ırkçısın mı? Ne kadar çarpıtıyorsun ya pes. Çirkin demek ayıptır, konuyla alakasızdır dedim, "Bu millet böyle pislik bir tane faydaları yok" dediği için ırkçı olduğunu söyledim ki evet ırkçı bir söylem ne kadar çarpıtmaya çalışırsan çalış. Şikayetçi olmaktan, geçmişin kinini tutmaktan, sorun çıkarmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz; çözüm değil problem üretiyorsunuz. İki tarafın ırkçıları için de yazıyorum bunu "onlar çok cici değil mi onlar süper zaten değil mi" söylemleriyle gelme.
Böyle böyle delirtiyorsunuz evet.
Gelenek görenek çünkü onlar için önemli kendi bildikleri doğrulardan vazgecmediler yıl olmuş 2015 geleneksel kıyafetleriyle başlarında posuyla gezerler.ama devletin başına gelenler sanki bu ülkenin en önemli sahsiyeti onlar gibi tepemize çıkardılar. Pkk bilerek onların okuyup gelişmesini istemiyor okur aklı başına gelir dağa çıkan olmaz gözleri açılır diye eğitim düzeyleri sıfırne diyosun sömürüyorlar o zaman bunlar bizii eee peki neden böyle medeni değiller niye giyinişleri öyle niye eğitim düzeyleri sıfır bilerekmi yapıyorlarr..
eeee bunlar mecliste olsa ne olur olmasa ne olurr .. bilerek geliştirmiyorlar kendilerini..Gelenek görenek çünkü onlar için önemli kendi bildikleri doğrulardan vazgecmediler yıl olmuş 2015 geleneksel kıyafetleriyle başlarında posuyla gezerler.ama devletin başına gelenler sanki bu ülkenin en önemli sahsiyeti onlar gibi tepemize çıkardılar. Pkk bilerek onların okuyup gelişmesini istemiyor okur aklı başına gelir dağa çıkan olmaz gözleri açılır diye eğitim düzeyleri sıfır
Kürdistan özel bir kelime mi ki büyük harfle başlayıp kesme işareti koyuyorsunuzKürt faşistliği yapan var mı burada? Yok. Görsem söylerim merak etme yanlış gördüğüme sözümü esirgemem.
17293798273 kere yazdığımı bir daha yazayım, kadının çirkinliği üzerinden vurmak yanlış ve A-LA-KA-SIZ. Mantıksız şeyleri eleştiriyorsunuz ya "çok çirkinsin keşke ölsen" seviyesine geliyor. Ne alaka güzellik çirkinlik? Duygularınızın esiri olmuşsunuz saçmalıyorsunuz. Soyadı yüzünden, tipi yüzünden makul şüpheli ilan etmeyin, bir sakin durun. Bu kadın maşadır, ne vasfı var ki girdi vs eleştirileri mantıklı zaten bunlara bir şey dediğim yok gayet akla gelen şeyler. Ama yok içinin çirkinliği yüzüne vurmuş, yok katil suratlı vs yapmayın işte şunu.
Ben çözüm yanlısıyım ve çözümün iki tarafın uzlaşmasıyla olacağını düşünüyorum. Kimseyi ülkeyi bölsün, Kürdistan'ı kursun diye desteklemiyorum ama bir dinleyelim bakalım medenice ne diyorlar, ne isteyecekler, karşılıklı saldırmadan müzakere edelim, "Ne isteyecekleri belli!!!!" diye yaklaşmadan anlatmalarına fırsat verelim, alın ülkenin anahtarı sizin biz gidiyoruz demek değil bu. Sorunları şiddetle ya da görmezden gelerek, yok sayarak çözemezsiniz. "Ben taviz vermem, muhattap almam!!" diye bir şey yok, bu inatçılığın bir faydası yok.
Pkk emir vermeden parti bir adım atmıyor zaten mecliste görünen bu vekiller ama partinin perde arkası pkk kadrosueeee bunlar mecliste olsa ne olur olmasa ne olurr .. bilerek geliştirmiyorlar kendilerini..
Ben çözüm yanlısıyım ve çözümün iki tarafın uzlaşmasıyla olacağını düşünüyorum. Kimseyi ülkeyi bölsün, Kürdistan'ı kursun diye desteklemiyorum ama bir dinleyelim bakalım medenice ne diyorlar, ne isteyecekler, karşılıklı saldırmadan müzakere edelim, "Ne isteyecekleri belli!!!!" diye yaklaşmadan anlatmalarına fırsat verelim, alın ülkenin anahtarı sizin biz gidiyoruz demek değil bu. Sorunları şiddetle ya da görmezden gelerek, yok sayarak çözemezsiniz. "Ben taviz vermem, muhattap almam!!" diye bir şey yok, bu inatçılığın bir faydası yok.
Pislik yazmadım parazit yazdımdiğer yazdıklarıma da cevap verir misiniz mümkünse düğünlerde şu kadar kilo altın takıldı diye haber olan insanlar neden çocuk yardımı kuyruğuna giriyor neden elektrikleri kaçak. Kul hakkı nedir bilir misiniz siz açlıktan ölen kübranin günahı neydi peki onun hakkı yok muydu peki bu devletin evladı değil miydi o.altında son model araba olan bir insan neden çocuk yardımı alıyor
Kürdistan özel bir kelime mi ki büyük harfle başlayıp kesme işareti koyuyorsunuz
Çok derin mesele bunlar tabi benim yazdıklarıma hiç cevap vermemiş senin mesajin üzerinden bana atıfta bulunmuş. Onca şey yazdım benim yazdıklarıma karşıda korumaya geçseydi keşkekusura bakma da hala bu adamlar ne yaptı, ne yapacaklar, ne yapmak istiyorlar sen anlayamadıysan bu konulara pek kafa yorma istersen.
Kürdistan neyi temsil ediyor peki bunu da söyleyin. Sizin koyduğunuz kesme işareti benim koymadığım soru isaretinden daha tehlikeli duruyorHanımefendi Kürtler çok dürüst insanlar, hiç yanlış yapmazlar, harikalar demiyorum. Bunu hiçbir ırk için kullanmam çünkü insanların iyiliği, kötülüğü ırktan bağımsızdır. Türk'ün de iyisi kötüsü var, Kürt'ün de var, Ermeni'nin de var, var da var yani. Kötü olaylar yaşadığınız için topyekün bir milleti "parazit" ilan etmemelisiniz. Bir başkası da sizden sonra kanı bozuklar, hiç merhamet etmeyeceksin bunlara demiş mesela. Bunlar nefret söylemi oluyor işte.
Özel isimler büyük harfle başlar sonra gelen hal ekleri kesme işaretiyle ayrılır. Bunlara özel isim denme sebebi çok özel anlamlar içermesi değil spesifik bir şeyi temsil etmesindendir. Soru cümlelerinin sonuna da soru işareti konur örneğin, koymamışsınız hiç. Irkçılık yaparken Türkçe'yi düzgün kullanmamanız ironik olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?