Abes mi olur

belaokumakitapoku

losing all hope was freedom
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
1.080
857
53
Perdeler hakkında çok az sey biliyorum. Sorum su salonda stor perde takılı. Ben hep renkli şifon tül istemistim.
Su sekilde;

Storun üzerine bunu yaptirsam garip mi olur hic görmedim çünkü böyle . Ya da storu çıkarıp fon ile mi yaptirmali bunu?

Son olarak fon rengi öneriniz var mı bu tüle?

Son düzenleme:
benimde salonum şifon tül ve stor perde. tüllerim yandan büzgülü tabi yoğun kumaş kullanıldı ince durunca çok hoş olmaz cünkü. sizde stor ve sık pileli tül kullanabilirsiniz

Storla hoş olmaz gibime geliyor. Ama perdenin durusu cok güzel fonla kullansanız daha iyi olur. Perdeciye gidip bu tarzla stor nasil olur diye de bakabilirsiniz fikir olmuş olur size

Düz bir stor perde ile çok güzel oluyor böyle rustik perdeler. Bende kendi evime geçtiğimde yaptıracağım.

Storla hoş olmaz gibime geliyor. Ama perdenin durusu cok güzel fonla kullansanız daha iyi olur. Perdeciye gidip bu tarzla stor nasil olur diye de bakabilirsiniz fikir olmuş olur size
Bana da hos olmaz gibi geliyor. Örnek foto da yok bakıp ha olmus desem. Tul rengine fon bi koyu olmali dimi

Benim böyle. Krem rengi düz storlarin üzerinde pudra pembe şifon tül var. Öyle pileli falan de değil mümkün olduğunca düz istedim ben. Ayrıca fon da kullanmadım. Evde değilim olsam gosterirdim.

Benim böyle. Krem rengi düz storlarin üzerinde pudra pembe şifon tül var. Öyle pileli falan de değil mümkün olduğunca düz istedim ben. Ayrıca fon da kullanmadım. Evde değilim olsam gosterirdim.
Cok merak ediyorum hos duruyor mu
Tek foto yok çünkü bakıp karar verebilecegim

aman kim koyuyor bu kuralları nasıl istiyorsan öyle yap bence, sanırım buna fon beyazımsı tarzda bişeyler olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…