Abes mi olur

Ben de güneşlik midir nedir onu hiç sevmiyorum.
Bu arada çok beğendim perdeleri,güle güle kullan inşallah.

Fikir güzel.

Ben olsam storla yapmam. Çok köylü işi olur. Stor tek kullanılır yani.

Böyle fon yapıp içine de en açık krem tül yaptırın organzeden.

Ben de güneşlik midir nedir onu hiç sevmiyorum.
Bu arada çok beğendim perdeleri,güle güle kullan inşallah.
Teşekkür ederim henüz yaptırmadım ama :) ben de fonu sevmiyorum o kumaş cok tozlancak gibi geliyor. Ama fonsuz veya storsuz dışardan bakan görecek. Ev yüksek ama cok yakın olmasa da karşıda apt var.

Fikir güzel.

Ben olsam storla yapmam. Çok köylü işi olur. Stor tek kullanılır yani.

Böyle fon yapıp içine de en açık krem tül yaptırın organzeden.
Bana da garip olur gibi gelmişti. Benim asıl istediğim bu tul olduğu icin fonları krem tulü boyle yaptircam sanırım

Renkli tül ben de çok beğeniyorum ama bu fazla neon bir renk olmuş pastel tonlar daha hoş duruyor. Tülü renkli fonu düz renk denerseniz güzel olur bence.

Ben tülün altına güneşlik de stor da sevmiyorum, ben de yakın zamanda perde aldım ama annem güneşliksiz tüllerin güneşte hemen eskir, kiracısın stor da alma deyince içime sinmese de güneşliklerden aldım ama güneşlik çok saçma bir icat çadıra benzetiyorum ben kendi evinizse dümdüz sade bir stor yaptırabilirsiniz kiracıysanız siz de güneşlik alın (tüller eskimesin diye). Ya da tülleri çok pahalı almayın bırakın eskisin hem de güzel durur

Sonuç olarak renkli tül fikri gayet güzel bence, neon değilse tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…