abes mi?

Kafalar bir olduktan sonra neden olsun ?
Eşin problem etmiyorsa, samimi arkadaşların ise vs. vs.

"Yeni"den kastınız nedir? Bilmiyorum ama örneğin benim sevgilim çok sıcak bakmaz bu duruma. Yeni evliyiz ve senin bir evin var. Eski bekar zamanlarından kalma alışkanlıklarından arın derdi bana. Ama sizin eşiniz hoş karşılıyorsa, abes bir durum değildir fikrimce.

Ne kadar yeni olduğuna bağlı da, tercih meselesi siz çift olarak sorun etmiyorsanız millete ne.

niuye böyle şeyler osrun olur hiç anlamam, bir kadının şöyle olması abes mi demesi bile değişik geliyor bana. İnsan hem evli olabilir, hem de bekar arakdaşlarıyla toplanıp pijama partisi yapabilir kime ne bundan yahu.

Abartıp,evi ihmal etmezseniz,gece yarıları eve gelmezseniz abes olmaz ..

Ya bu evlilikte arkadasligin kaldirilamadigi ne var anlamiyorum. Surekli boyle konular. Evli olunca beyninize sunger mi cekiliyor, o zamana kadar arkadasiniz olanlar birden toz mu oluyor, toplanip bir aktivite yapmak utopyaya ya da evlilik kurumuna cok ters gelecek bir hareket mi oluyor, nedir yani bu?
Dun de biri kocam bekar arkadaslarini eve cagirip mac izliyor diye konu acmisti, normal miymis diye. Ne cok buyutuyorsunuz bu evlilikleri ya...

bence tek tarafli dusunmemek gerek ayni seyi eslerimiz teklif etse yeni evliyken biraz yillanmisken ne hissederiz ne yapariz sahsi fikrim ben istemezfim helede yeni evliyken...
arkadaslarla gorusulsun tabiki hersey dozunda tadinda olmali bence..

evlenince arkadaşlık bitiyormu,sık olmamak kaydıyla arada değişiklik olması açısından hiçte fena olmaz
ama her erkek buna izin vermiyor maalesef,yeni evliyken değilde,aradan biraz zaman geçmesi lazım

Elbette evlenince bekarlıktan kalan arkadaşlarımızı silmemeliyiz de eski samimiyet olmamalı bence.
Çevremiz değişiyor,ailemiz değişiyor,evimiz değişiyor,eşyalarımız değişiyor,hayatımız değişiyor bizim de bunlara ayak uydurmak zorunda olduğumuzu düşüyorum ben.
Tabii ki görüşülmeli arkadaşlarla. Ama kalmalı bence gereksiz.
Benim kocam ne der bilmiyorum,ama benim gönlüm onu tek başına bırakmaya razı olmaz.
İkimizin de uykusu kaçar,birbirimizden ayrı yatınca.

Yeni evliyseniz ve gece arkadaşlarınızda kalacaksınız olmaz daha yeni evlisiniz gece eşinizi yalnız bırakacaksınız empati yapın eşiniz dese bizim çocuklarla evde oyun oynayacağız muhabbet edicez bu akşam yalnız kal aynı şey değil belki bir bayan tek bırakılmaz ama evliliğin ne kadar yeni olduğuna bağlı ilk günlerde kalmak yerine gündüz görüşüp vakit geçirebilirsiniz kalmak zorunda değilsiniz ancak eşin yeni evliyiz kalmanı istemem diyorsa saygı göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…