Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

İban vermedim ona adım ve soyadımı bildiği için pttye para gönderdi ve ben parayı almadım ona geri gönderdim onunla her gün konuşmadım ara sıra iş için yazdı ama adam şizofren çıktı bana taktı kafayı babam yaşında benden uzak dur diyorum aşkın yaşı olmaz diyor her yerden engelledim farklı numaralardan arayıp yazıyor doğuda yaşıyorum babam çok kuralci baskıcı bir adam onun için kız çocukları namustan ibaret bu yüzden beni öldürür

Savcılığa dilekçe ile başvurmaktan bahsediyorum. Siz bunu söyleyip konuyu kapatın. Hala bu adamla bu derece muhabbet, sizi cepte görmesi anlamına gelir. Ya çocuk musunuz?
Haklısınız en son dün gece başka bir numaradan yazdı bir daha aynı şeyi yaparsa savcılığa gidecem ne oluyorsa olsun artık dayanamıyorum

Anlattıklarınıza inanmıyorum. Adamın size taktığı kısmı değil diğerleri.

Babam namus bekçisi kesin öldürür diyorsun ama yurtdışında çalışmak için çabalamışsın. Böyle bir baba değil yurtdışını, üst katında ayrı evi bile kabul etmez ne alaka.

Adam size bacım diyordu, bir sabah kalkıp sihirli değnek değmiş gibi ben bunla sevgili olucam demez. Arada atladığınız kısımlar var. Ayrıca adamın elinde birşeyler var ki bu derece korkuyorsunuz. İstediği kadar namus bekçisi olsun bir baba rahatsız edene birşey yapmadan kızını paldır küldür öldürmez. Siz adamın elindeki şeylerden korkuyorsunuz.

Bir de şuna takıldım onun yüzünden sevgilimden ayrıldım deyip adamı suçluyorsun ama o sevgili erkek doktora gittin diye iftira atıyor. Böyle bir şeye üzülünür mü?

Hiç inanasım gelmedi kusura bakmayın.

Bak bacım, yazdıkların ya eksik ya tutarsız.
Yurt dışında çalışmaya gidecek kadar kendine güvenen bir kadın, (ki o zaman daha 22 yaşındaymışsın) hiçbir şey yoksa o adamla arasında, babasından bu kadar korkmaz.
Anlatmadığın başka şeyler var bence.
Sosyal medya dışında senin fotoğrafların o adamın eline geçmez, geçemez. Tabii sen özel olarak göndermediysen. Göndermiş de olabilirsin, yargılamak haddimize değil ama derdini doğru anlat.
Bak, hiç tanımadığın bir adam sana PTT'den annenin adı soyadı ile para gönderecek kadar seni tanıyorsa, daha fazla paylaşımın olmuş demektir onunla.
Burada hiçkimse senin canına kast etmez. Ne saklıyorsan söyle ki doğru bir çözüm yolu bulunsun.
Hata da etmiş olabilirsin ama yine de hiçkimsenin sana bunları yaşatmaya hakkı yok. Bak benim rumuzum Güldünya.
Bilir misin Güldünya Tören'in hazin hikayesini?
Kadın cinayetleri buramıza geldi, yeter artık.
Burada herkes sana yardımcı olmaya çalışıyor. Ama net anlat.
Bu hikayede oturmayan şeyler var.

Siz bu babayla yurtdışına nasıl gidecektiniz ?

O kadar doğru yazmışsınız ki evet ben duygusal bir açlık yaşıyorum iki kız kardeşiz ve babam hep oğlu olmasını istemiş kız çocuklarını sevmiyor ve bizi de hiçbir zaman sevmedi ben hep sevilmek istedim tek isteğim buydu babamdan kurtulmak istedim oradaki çalışma şartları daha iyidir diye düşündüm hem zaten iş durumum olsa babam da çıkar gelirdi beni asla yalnız göndermezdi ya da hiçbir şekilde oraya gidemezdim tüm bunlara rağmen şansımı denemek istedim belki bir kapı açılır diye düşündüm bunların başıma geleceğini nerden bilebilirdim ki ben yanlış bir konuşma gerçekleştirmedim ona çıplak fotoğraf filan atmadım mesajlar elimde öyle olsa o mesajları saklayamazdım adam yaşımı umursamıyor kızın yaşındayım diyorum aşkın yaşı olmaz diyor bela oldu bana daha önce çok kadına iş bulduğunu söyledi aptal gibi bu yüzden inandım konuştum onunla zaten bana karşı hislerini söylediğinde çok ağır mesajlar yazıp engelledim onu şimdi farklı numalaralardan arayıp yazıyor bana

Hala kendini savunmaya çalıştığına inanmıyorum ya kimse seni suçlamıyor. Zaten mağdur durumdasın, şantaj, tehdit, taciz, iftira ne ararsan var. Hiçbir insan bunları hak etmez, kendini savunmana gerek yok, olayı düzgün anlat. Olayı anlamıyoruz, o yüzden soruyoruz. Ayrıca numaranı değiştir ya da adam arayınca asla açma, mesajlara bakma. Sen tepki verdikçe, seninle iletişim kurabildikçe bunları yapmaya devam eder. Naz gibi bile düşünebilir bu tarz insanlar. Asla ve asla hiçbir yanıt vermemek daha etkilidir (madem adamın elinde nude falan da yok).

Kesinlikle sakladığın, anlatamadığın şeyler var, burada yargılanmaktan korkuyorsun.
2 senedir bu adamla iş için ne konuşmuş olabilirsin? Adam bu samimiyeti nereden buluyor? Kendinde o hakkı nasıl buluyor? Adam sana senin fotoğraflarını atıyormuş, nasıl fotoğraflar bunlar? Kaldı ki iş için 1 vesikalık gönderirsin olur biter. Ve bildiğim kadarıyla yurt dışında çoğu ülke CV'lerde fotoğraf istemiyor. Bu soruları yargılamak için sormuyorum veya sorgulamıyorum yanlış anlama. Sadece kafamda oturmayan çok şey var. Adam sana para gönderecek kadar bir samimiyet var ortada farkında mısın?
Korkma bi halt da yapamaz. Havlayan köpek ısırmaz derler. Sen git şikayette bulun, gizlilik kararı içinde görüş. Şikayet dilekçeni de at adama "benimle daha fazla uğraşıp tehdit etme, seni şikayet ettim ülkeye giriş yaptığın anda polislere anlatırsın derdini, babama da anlattım durumu, çok sinirlendi, namus konularında gözü çok karadır haberin olsun" diyerek alttan ver tehditi ve engelle yeniden. Hatta direk numaranı değiştir, sosyal medya hesaplarını kapat. Bir halt yapamaz korkma bu kadar. Amacı seni korkutmak zaten.
Ayrıca ilk sayfalarda erkek arkadaşını övüp, çok mutluyduk diyordun, erkek doktordan bile kıskandığını söyleyince ve buradan tepki alınca gerçek yüzünü sonradan gördüm diye çevirdin. Doğru anlatmazsan seni doğru yönlendiremeyiz. Erkek seçimlerin aşırı yanlış, aşk anlamında da iş ve çevre anlamında da...

Canım benim ister bana alın ister kız ama sende sütten çıkma ak kaşık değilsin. Çevirmediğin dolap kalmamış. Türkiye şartlarını biliyorsun diyorsun ama evden kaçıp Almanya'ya gittiğinde altına bi Mercedes çekeceksin bi de villa alacaksın felan mı sandın sen? 17 yaşında frlan olsan dicem ki ay kızı kandırmışlar. Sen 2 sene boyunca bile bile ateşe yürümüşsün
Beni yargıladınız felan deme yani. Sen Almanya'ya gidince ne iş yapacaktın? Senin şuan ne kadar birikmiş paran var? 20 TL oldu euro haberin var demi? O para almayada pul olacak biliyorsun demi? Annene bişey yapar diye korkuyorsun ama sen kaçınca annene bişey yapmayacak mıydı? Eğriye eğri doğruya doğru şimdi beni yargıladınız olaylarına girme. Vize işlemi için senin adama vesikalık fotosu göndermen yeterli.
Cvlerde de bazen vesikalık bazen de vesikalığa yakın fotoğraflar ekleniyor. Gönderdiğin fotolar böyleyse bunda ne var ki? Benim adımı Google'a yazınca çıkıyor öyle fotom.
Yahu anlamıyorum bak beni aydınlat lütfen sen bu adama ne anlattın da ne söyledin de adam sana para göndermiş. Yani samimiyet var arada ben bişi demedim bişey yapmadım diyorsun ama söylediğinden beni şunu anlıyorum adama cv atmışsın adam bakmış demiş namusumsun. Yani olayı böyle anlatıyorsun.
Bu adam sana asla zarar veremez. Havlayan köpek ısırmaz derler. Madem gelecekti de kaç kere Türkiyeye gelmiş kapına gelmemiş. Gelen o zaman gelirdi. Sen bu adama ailem bişey yapmadığımı biliyor arkamdalar ben sana bi şey mi dedim ki beni tehdit ediyorsun. Yazışmaların hepsini savcılıkta delil olarak kullanıcam. Türkiyeye gel lütfen savcılıkta bi çay içelim de ve engelle seni arasın yazsın açma 3 ay 4 ay o seni bilerek tahrik ediyor başka numaralardan arayıp ki kendisine yaz. Sen görmezden gel vazgeçecek sonunda

Haklısınız en son dün gece başka bir numaradan yazdı bir daha aynı şeyi yaparsa savcılığa gidecem ne oluyorsa olsun artık dayanamıyorum
Dilekçeyi yazın, çıktı alın. Fotosunu çekin. Savcılık binasının fotosunu çekin. Hatta dilekçe verilen birimin fotosunu çekin. Ama işleme koydurmayin. Şimdilik.

Bu fotoları adama goonderin izleyin،،

Her soruya aynı cevaplari veriyor oluşunuz da bana yalan söylediğiniz izlenimini uyandırıyor.
Adam sana neden iş buluyor?
Babam namus bekçisi. Adam bana aşkın yaşı olmaz dedi vs vs.

Bu konu bana geçmedi açıkcası. Babanız da sevgiliniz de korkutucu derecede bağnaz ama siz gizlice iş arıyorsunuz. İşe girseniz nasıl gidecektiniz? İnsan iş ararken ne kadar mesajlaşır ki, kendini tanıtır, iş hakkında bilgi alır ve bir sonuç yoksa biter. Siz neden uzun konuştunuz? İban nasıl ve neden verdiniz? Adamdan ne vesileyle para aldınız? Çok kişi sormuş ama aynı şeyleri tekrar etmişsiniz babanız sizi durduk yere öldürecek hali yok. Bence siz yurtdışına gitmeye çalıştınız ama işler umduğunuz gibi gitmedi. Ya adamın yaşlı olduğunu öğrenince kurtulmak istediniz ya da başka bir sebepten. Ama bir şekilde işinize gelmedi şimdi de korkuyorsunuz. Ona bakılırsa sevgiliniz de babanıza gidip sevgili olduğunuzu söyleyebilirdi ondan neden çekinmiyorsunuz da Almanyadaki adamdan korkuyorsunuz.

Uyaptan bakacak adıma şikayet aaa korktu diyecek yok daha fazla üstüne gelir

Her soruya aynı cevaplari veriyor oluşunuz da bana yalan söylediğiniz izlenimini uyandırıyor.
Adam sana neden iş buluyor?
Babam namus bekçisi. Adam bana aşkın yaşı olmaz dedi vs vs.
Ya siz niye beni anlamıyorsunuz defalarca açıklıyorum halen iftira atmaya devam ediyorsunuz adam sadece bana iş bulmadı bir sürü kadına iş bulup yardım ediyormuş Allah rızası için yapıyorum dedi yalan söylediğimi düşünüyorsanız yorum yapmayın iftira da atmayın yeter ya ben de insanım bu kadar üstüme gelmeyin lütfen sizin babamdan ne farkınız kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…