Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

İban değil pttye gönderdi ben gidip almadım annemin üzerine yemin ettim almam diye ben kimsenin parasını yemem vize almak kolay değil 2 sene oyalamıs işte sürekli iş ilanları başvurusu atıyordu ben ne bileyim bunların başıma geleceğini İban filan atmadım ben ona pttye adımla soyadımla para gönderdi ama Allah şahidim almadım geri gönderdim bana zenginim benimle evlen dedi hayatımın şokunu yaşadım erkek arkadaşımla da ayrıldık zaten

Babası namus bekçisi, kendisi Almanyadan iş arıyor ve iş görüşmesi diye konuştuğu adamla sohbet etmeye devam ediyor iki yıl boyunca. Erkek arkadaşı desen "doktora ellettin" diyor ve kendini savunmaya çalışıyor konu sahibi. Sorunlar var. Doğru düşünemiyor belli ki ve düşünemeyince doğru hareket edemiyor.

İş ilanı için vize için normal fotoğraf asla çekileceğim bir şey yok mesajların hepsi elimde kanıt olsun diye ben yanlış bir şey yapmadım Allah şahidim ptt yoluyla para gönderdi ben almadım annemin üzerine yemin ederim geri gönderdim adam zenginim benimle evlen diyor

Anlattıkların daha da saçma bir hal aldı. Ailenin haberi bile olmadan vize almaya çalıştın. Vize alsan nasıl gidecektin? Hangi parayla gidecektin? Gitsen orda napacaktın?

İyi de siz bu yüzden ayrılmamışsınız, Almanyadaki kızıyor diye ayrılmışsınız. Aklınizi başınıza alın bu tür adamlarla muhatap olmayın.

Haklısın iyi değilim cidden aklımı yitirdim bu yaşta bunları yaşamak gücüme gitti çok ağır bir yük sadece babamdan çok korkuyorum o da sizin gibi yargılar inanmaz bana oysa mesajlarda yanlış bir şey yapmadığım açıkça belli oluyor ama babam o mesajları okumadan öldürür beni biliyorum inanmaz beni suçlar

Sevgili Artemissisipi sizce de biraz soru işareti yok mu? 2 sene boyunca almanyada yaşayan kodomanla ne konuşabilir ki? Bence konu sahibesi bişeyleri biraz eksik anlatıyor.
Hayatına giren erkeklerde sorunlar var kesinlikle. Babası sinirli ve aşırı korumacıysa bile hayatına aldığı erkekleri seçemiyor. Kro mu seviyor acaba dicem de bu daha çok maganda grubuna giriyor.

İyi de siz bu yüzden ayrılmamışsınız, Almanyadaki kızıyor diye ayrılmışsınız. Aklınizi başınıza alın bu tür adamlarla muhatap olmayın.
Evet ondan korktum çünkü bela oldu bana evlensen de peşini bırakmam diyor ben hangi erkeğe kendimi ispat ederim kimse inanmaz bu yüzden ayrıldım ama eski erkek arkadaşımın o doktor mevzusundanki hareketi de sonradan düşününce çok canımı acıttı resmen iftira attı bana Allaha havale ediyorum

Aşkım seni yargılamıyorum yemin ederim. Ama 2 sene sen bu adamla ne konuştun onu anlamıyorum. Sohbetiniz ne üzerine dönüyordu? Sık sık mesajlaştınız mı? 2 sene boyunca sana asıldı sende hayır sen abimsin mi dedin adam bi anda mı sevgiliyiz dedi? Biraz daha detay verirsen biz olayı daha iyi anlar ona göre yol gösteririz.

Başka çarem yok bir tek numaram var sosyal medya kullanmıyorum numarasını engelledim farklı farklı numaralardan arayıp mesaj atıyor kurtulamıyorum ondan onun yüzünden erkek arkadaşımdan ayrıldım
Oncelikle numarani degistir.Sonra sikayet et.Hic bir erkege birsey ispatlamak zorunda degilsin.Babandan cekiniyorsan annene anlat.

Ben iyi bir insanım ama karşıma hep kötü insanlar çıktı.Sorun bende belki de bilmiyorum başta iyiler sonradan böyle gerçek yüzlerini gösteriyorlar ben annemin kaderini yaşamak istemiyorum babam gibi bir insan istemiyorum hayatımda o çok kötü biri çok

Affetme ama insanları yanlış değerlendirdiğini, kendini zor durumlara soktuğunu da kabul et. Başta da iyi olamaz doktora gittin diye laf eden adam, demek ki anlayamıyorsun kim iyi kim kötü. Elin adamıyla 2 sene ne konuştun? Neden para aldın? Bak adamla konuştun diye seni suçlamıyorum ama belli ki burada başka bir şeyler dönüyor. Zaten abi kardeş lafları kesinlikle muhafazakar flörtü, aksine ikna edemezsin beni çünkü çok gördüm. Ya bize anlatmak istemiyorsun ya da ne yaşadığının farkında değilsin. Her halükarda doğru düzgün anlatıp bizi dinlersen yardımcı olmak isteriz. Herkes zor duruma düşebilir. Ama sorulara cevap vermezsen, etraflıca anlatmaz her denen fikre bahane bulursan faydamız olmaz.

Bence siz ailenizin haberi olmadan vize alıp, Almanya'ya gitmeye karar verdiniz. Sonra bu adamla karşılaştınız.

Bu adamın ortaya çıkması demek, ailenizin Almanya planını öğrenmesi anlamına gelir ki, burda da size her türlü namussuzluk iftirası için uygun zemin demek. En büyük korkunuz bu. Adama sizi Almanya'ya alması için ılımlı konuştunuz, fotoğraf yolladıniz. Ama adam asıl niyetini şimdi belli etti. Yine çare tehdit ile korkutup, vazgeçirmek

2 sene her gün konuşmadım adam baska kadınlara da is için yardım ediyor ara sıra yazıyordu iş için vize için o kadar benim onunla bir samimiyetim asla olmadı defalarca turkiyeye geldi benimle görüşmek istedi ben görüşmedim erkek arkadaşım olduktan sonra artık iş için almanyaya gitmemeye karar verdim ve adam bana yazmasın diye dedim abi vazgeçtim ben burda calisacam teşekkür ettim niye dedi erkek arkadaşım var seninle konuşmam da uygun olmaz dedim adam küplere bindi erkek arkadaşın olamaz ondan ayrıl benimle evlen sen bana ihanet ettin göreceksin gününü dedi sürekli tehdit ediyo beni sözlendim dedim sırf peşimi bıraksın diye farklı numaralardan arayıp yazıyor

Anlatmadığı boşluklar var ama Adamla sevgili olsalar dahi bu adama kızı taciz etme hakkını vermez ki
Adam kesinlikle kızı taciz ediyor. Yani şuan savcılıkta dosyası açılır bu tehditlerle. Ama konu sahibesi bize eksik bilgi veriyor sürekli. Kaç kez sordum adam evli mi diye cevap alamadım. Ne kadar konuştunuz diye sordum cevap alamadım. Kendisini aklamaya çalışıyor sürekli ama kendisine zaten sen şöylesin böylesin yok ki. Taciz ediliyor orası kesin ama yardım edebilmemiz için bişeyleri tam anlatması gerek

Soru isareti çok fazla. Soru sorunca da yargiliyorsunuz diyor işte. Babası namus bekçisi olan insanlar tanırım, böyle bir adamla iki sene iş konusamazlar, Almanyaya gitmeye çalışamazlar. Babadan bu kadar korkup iş bulup gidebileceğini düşünmesi saçma. Hangi parayla gidecekti ki? Adamın kendisini götürmesini istedi büyük ihtimalle ama olmadı.
Ayrıca taa Almanyadan iş bulmaya kalkabilen insan yurt içinden de iş arayabilir, çalışabilir, kendi ayakları üzerinde durup babam beni öldürecek triplerine girmeyebilir. Anlamadım ben yani.

Napacam ben babam beni öldürür babamdan çok korkuyorum ben yanlış bir şey yapmadım ama babam beni suçlar anlamaz dinlemez sıkar kafama o çok katı kuralları olan bir adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…