Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Yazmıştım adam 49 yaşında dul diye açıklama kısmında yazıyor

Yaşadıklarından dolayı güçsüz hissediyorsun kendini ama yolun sonunda falan değilsin. Acilen kendine gelmen lazım, bak burda hepimiz elimizden geldiğince düzgün çözümler sunuyoruz ama sen takmışsın babam öldürür, intihar edicem, adam gelecek vs. diye.
Kendine gel artık, ciddi dur problemlerin karşısında, sen çocuk değilsin, aklın başında. Sevgili edinecek kadar da öz benliğin gelişmiş. Bak lütfen ama lütfen telefon numaranı değiştir, hiçbir yerden sana sanal ortamda ulaşmasına izin verme, erkek arkadaş edinme şu dönemlerde, gidenin arkasından da ah vah etme, şuan buna ihtiyacın yok, kendini toparlamaya ihtiyacın var.
Seni burda yargılamıyoruz, olayın gidişatında, anlattıklarında büyük tuhaflıklar var, bizim daha fazla detay öğrenmeye çalışmamız sana daha fazla nasıl yardımcı olabiliriz diye. Şu sayfada aklının alamayacağı kadar çok olay okuduk ve yaşadık biz.
Önemli olan biz kadınların kenetlenmesi, bize bizden başka kimse yardımcı olamıyor maalesef.

İntihar buhranından sıyrıl, erkek arkadaşından da uzak dur, önce bir kendine gel

BU ADAM NEDEN KADINLARA YARDIM EDİYOR SİZCE? adam yardım derneği mi? Çok iyi biriyse neden sadece kadın? SİZE ALMANYA'DA İŞ BULACAK, VİZE AYARLAYACAK PEKİ KARŞILIĞINDA NE İSTEDİ SİZDEN? Kimse karşılıksız bişey yapmaz bu devirde.
ALMANYA'DA SİZE BULACAĞI İŞ NEYDİ?
SİZİN ALMANYA'YA GİTMENİZ DEMEK EVDEN ÖYLE BİR BABAYLA İMKANSIZ. SİZ EVDEN KAÇIP ALMANYA'YA FİDECEKTİNİZ DEĞİL Mİ?

Belli ki içinden çıkılmaz bir durumdasın eleştiri almamak adına biseyleri saklayıp söylemezsen veya farklı şekilde anlatırsan bizden aldığın yorumlar işine yaramaz.
Konu doğru olup tecrübesizlik ve korkunun etkisiyle eksik ve yanlış aktarıyorsan ise iyi dinle. Erkek arkadaşın olacak gereksizi salla zaten konuya mevzu etme bile.
Görüştüğün kişi hic bir b.k yiyemez.Aile yapını,babanın psikopat bir insan olduğunu biliyordur büyük ihtimal.Bir tarafı yese bu zamana kadar çoktan gelir çıkardı karşına.Şuan seninle zaman geçirmeye çalışıyor büyük ihtimal.Evlilik düşündüğü falan yalan.Umarim elinde çıplak fotoğrafların yoktur.Varsa bile korkma bu memlekette polis var, hukuk var.Babanın sana yardımcı olmayacağını düşünüyorsan evine en yakın polis merkezine git mağduriyetini anlat mutlaka bir yol izlemene yardımcı olurlar.
Korkma,baban kuş mu öldürüyor o kadar basit mi insan öldürmek? Aklında öyle bişey varsa bile polisi karşında görünce işin ciddi olduğunu anlamayacak kadar mankafa değildir herhalde.
Kades uygulamasını indir.Şuan sana polis ve emniyet güçlerinden başkası yardımcı olamaz kızım yanlış bisey yapma.

Son düzenleme:
Yazmıştım adam 49 yaşında dul diye açıklama
Burda iş bulurum evet ama Türkiye şartlarını biliyorsunuz heves ettim orda gidip çalışırım daha iyi kazanırım kimseye yük olmam diye daha önce çalıştım birikimim var ben adamın parasıyla gitmeyecektim öyle olsa parasını yerdim defalarca bana para göndermeyi teklif etti yeminler ettim almadım bir kere gönderdi pttyle geri gönderdim parasını yemedim

Dönüp dönüp bize aynı yemini etmeniz gerekmiyor. Bizi masum olduğunuza inandirmaniz gerekmiyor. Masumsunuz ya da değilsiniz, bu adam her türlü sizi taciz ediyor. Sikayet etmeniz lazım.

Babamdan kurtulmak da istedim yalan değil o çok baskı yapıyor bana bir de Türkiye şartlarını biliyorsunuz kimseye yük olmayayım orda gidip çalışayım daha iyi kazanırım diye düşündüm havaalanında ya da restoranda iş bulacağını söyledi benim birikmiş param var önceden çalıştım diye ona yük olmadan gidip çalışacaktım ben ne bileyim başıma bunların geleceğini mahvetti hayatımı babamdan çok korkuyorum sadece o mesajları okumaz öldürür beni oysa ben mesajda yanlış bir şey yazmamışım adam şizofren taktı bana kafayı

Görüşmemiş olman büyük artı
Şimdi elinde adresin telefonun ve yazışmaların var babana söylemekle tehdit ediyor
Konu tehdite giriyorsa Türkiyede yasal olarak suç unsuru , Almanyayla bir sürü özel hukuksal anlaşmamız var belki oradan bile şikayet edilir bizde adamı buradan sıkıştıralım

Dönüp dönüp bize aynı yemini etmeniz gerekmiyor. Bizi masum olduğunuza inandirmaniz gerekmiyor. Masumsunuz ya da değilsiniz, bu adam her türlü sizi taciz ediyor. Sikayet etmeniz lazım.
Babam duyar diye korkuyorum o yüzden şikayet edemiyorum babam duymadan onu şikayet edebilir miyim bir de hırs yapıp evime gelir babama bir şey derse ben naparim

Babam duyar diye korkuyorum o yüzden şikayet edemiyorum babam duymadan onu şikayet edebilir miyim bir de hırs yapıp evime gelir babama bir şey derse ben naparim
İlk sayfadaki yorumlari okuyun. Babanız duymadan nasıl şikayet edeceğinizi açıklamışlar arkadaşlar.

İş ilanı vize için normal fotoğraf atmıştım asla nude filan atmadım babam yaşında adam kızı yaşındayım benim ondan çıkarım olsaydı parasını yerdim görüşürdüm inanın yanlış bir şey yapmadım babam aşırı kuralci baskıcı namus bekçisi eski kafalı bir insan ona göre kızlar hep suçlu

Napacam ben babam beni öldürür babamdan çok korkuyorum ben yanlış bir şey yapmadım ama babam beni suçlar anlamaz dinlemez sıkar kafama o çok katı kuralları olan bir adam
Hiç bişey olmaz. Adamı savcılıkla tehdit et. Bu tipler korkak olur.
Başı belaya gitsin istemez. Sende uzatma. Kafanda büyüttüğün kadar kötü bir durumda değilsin

Kaç aydır cvp vermiyorsun ne kadar diretiyor aramalarında zamanla bir azalma varmı
3 gün duruyor 4.gün yeni numaralardan arayıp yazıyor adam kafayı yemiş bela oldu baban
Çok güçsüzüm evet yoruldum bu çok ağır bir yük en kötüsü de ailem bu adamın yaptıkları değil babam bu yüzden bu haldeyim o bana inanmaz o beni mahveder hayatımı bitirir ondan endişeleniyorum bana zarar versin ama annem ona bir şey olur onu da suçlar anneme de zarar verir diye korkuyorum

Az yazan arkadaşa katılıyorum başka bir halt var bu işte bu kadar katı namus bekçisi baba seni yurtdışına gönderir mi sanmam hadi bilgiler iş ilanından da sana parayı nasıl gönderdi ibanın vahiyle mi gitti ? Bizde zamanında bin tane iş başvurusu yaptık aracılar oldu ama hiç biriyle beyden hanımdan ilerisi olmadı sohbet muhabbet hiç olmadı siz bu kadar çok ne konuştunuz da konu iban vermeye sevgilim var demeye geldi ve belli ki adam ailenin tutucu olduğunu biliyor ondan seni buradan vuruyor yani baya sohbet dönmüş aranızda

Hiç bişey olmaz. Adamı savcılıkla tehdit et. Bu tipler korkak olur.
Başı belaya gitsin istemez. Sende uzatma. Kafanda büyüttüğün kadar kötü bir durumda değilsin
Ben de onu şikayet etmekle tehdit ettim istediğin yere şikayet et benim avukat arkadaşlarım var çevrem geniş bana bir şey olmaz diyor

Tamam ama adam sana neden iş buluyor? Bundan ne çıkarı var? Durduk yere, hiçbir çıkarı olmadan yabancı bir adamın iş ve vize ayarlayacağına inanacak kadar düşüncesiz birine benzemiyorsun. Habire aynı savunmalar, aynı açıklamaları yapıyorsun. Seni suçlamıyoruz ki, çıplak foto attıysan bile yargılamayız yani şu noktada önemli olan durumu düzeltmek ve bir daha aynı hatalara düşmemen. Başından itibaren sen ne iş yapıyordun, adamı hangi siteden buldun, ne iş için ve neden Almanya'ya gidecektin, ailenden habersiz nasıl yapacaktın, neden gitmedin, adamla konuşmaya neden devam ettin, ne konuştunuz, neden para attı anlatmazsan biz de hep aynı şeyleri deriz. Gerekirse polise, savcıya git, numaranı değiştir, hesaplarını kapat, ailen arkandaymış gibi yap, korkma deyip dururuz düzgünce anlamazsan. Ayrıca erkekle konuştun diye vuran baban Almanya'ya arkandan gelip vurmaz mı?

Senin gibi babam vurur diye korkup karaktersiz bir adama bir sürü koz veren bir arkadaşım vardı. Adam babana sevgiliyiz söylerim, fotoğraflarını atarım demiş, adam böyle dedikçe arkadaşım babasına söylemesin diye daha çok hataya düşmüş. Sonunda babasına kendi söylemek zorunda kaldı. Babası hiç de vurmadı.

Ayrıca hep kötü insanlarla karşılaştım diye bir şey olamaz, belli ki babanla ilişkin iyi değil, duygusal açlık duyup erkeklere karşı seçiçi davranmıyorsun, sağlıklı ilişki nedir öğrenememişsin. Öğrenmen için yazıyoruz.

Ben de onu şikayet etmekle tehdit ettim istediğin yere şikayet et benim avukat arkadaşlarım var çevrem geniş bana bir şey olmaz diyor
Savcılığa dilekçe ile başvurmaktan bahsediyorum. Siz bunu söyleyip konuyu kapatın. Hala bu adamla bu derece muhabbet, sizi cepte görmesi anlamına gelir. Ya çocuk musunuz?

Erkek doktora gidince sana iftira atan adam mı çok iyi biri ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…