Abi dediğim insan bana aşık olduğunu söylüyor ve peşimi bırakmıyor. Ondan nasıl kurtulabilirim?

Siz bu babayla yurtdışına nasıl gidecektiniz ?
Bir de bu baba varken sevgili yapmış aynı zamanda Almanya’dan biri ile konuşmuş 2 yıl.
babadan korkan biri için aşırı aksiyonlu bir hayat değil mi

Sevgilim tehdit etmedi beni bitirelim dedim bitirdik adamın parasını yemedim iban değil adım soyadimla pttye para gönderdi ben adama geri gönderdim parayı havaalanina personel alacaklardı başvuru yaptım bu yüzden bilgilerimi paylaştım ben ne bileyim bunların başıma geleceğini

Kusura bakma ama abi dediginiz birisine ne fotoğrafları attiniz yada neden abi gördüğünüz birine foto attiniz demekki aranizda abiden öte iliskide varmış konuş ailenle anlat tehditleri ortadan kaldir

Bir de bu baba varken sevgili yapmış aynı zamanda Almanya’dan biri ile konuşmuş 2 yıl.
babadan korkan biri için aşırı aksiyonlu bir hayat değil mi
Babamdan kurtulmak istedim anlıyor musunuz yaptığım aptalcaydı evet ve bu bana ders oldu

Bahsi geçen adam başka kadınlara da yardım ediyormuş. Ama neden kadınlar? Kadın dayanışma ve yardımlaşma vakfının Almanya kolu mu bu adam? Neden 18 25 yaş aralığında ön lisans ve lisans eğitimi almış erkek/kadın gençlere ücret karşılığı iş bulma konusunda danışmanlık yapmıyor bu adam? Benim tanıdıklarım var yurt dışında çalışmak isteyenlerin evrak işlemlerini takip ediyor, kurumlarla görüşüp iş buluyor ve hatta ev ayarlıyor ve bu hizmetten bir ücret alıyor. Ama bu adam bi de üstüne para veriyor hatunlara. Ben burdan iki şey anlarım ya adam harem kuruyor ya da kadın ticareti yapıyor almanyada

Kusura bakma ama abi dediginiz birisine ne fotoğrafları attiniz yada neden abi gördüğünüz birine foto attiniz demekki aranizda abiden baska iliskide varmış konuş ailenle anlat tehditleri ortadan kaldir
İş ve vize için normal bir tane fotoğraf attım

Haklısınız onun ne b.k olduğunu bende simdi anladım

Sizin iddia ettiğiniz üzere babanız gibi tüfekli potansiyel bir katil değilim bence en büyük fark bu :d
Size diyorum ki. Sorulan sorularla alakasız olarak hep aynı şeyleri yazıyorsunuz. Aynı şeyleri farklı kelimelerle yazıyor olmak sizin kendinizi iyi açıkladığınız anlamına gelmiyor.
Yalan söylediğinizi de bu nedenle düşünüyorum çünkü şimdi bu yorumuma da aynı şeyleri yazacaksınız.
Diyorum ki bence siz adamın ortaya çıkmasında en çok bu Almanya işi öğrenilecek diye korkuyorsunuz.
Başka yorumumda sordum cevap vermediniz, adam sizi kaç aydır tehdit ediyor? Eğer zaman söyleseniz biz de size deriz ki aa bak arada Almanya'da şu tatiller oldu, gelseydi gelirdi merak etme gelmez veya önümüzde şu tatilleri var o dönem dikkat et.
Sorulan soruya spesifik cevap verin ki doğru düzgün yardımcı olalım.

Burada hepimiz kızkardeş olmaya, birbirimize yardım etmeye, akıl vermeye çalışıyoruz. Seni anlayabiliyorum, senin durumunda çok kız tanıdım. Duygusal açlık duyan, kendine değer vermeyi bilmeyen, sağlıklı ilişki nedir anlamayan, aşırı tutucu ailelerde yetişmiş, erkeklerin her şeyi yapmasına izin vermesi gerek sanan çok kadın gördüm. Başka türlüsünü görme fırsatın olmamış. Biz sana gösteriyoruz yolunu. Ama sen bizi anlamıyorsun, kendini savunmana gerek yok. Sadece hatalı bir değerlendirme yapmışsın, aynı hataya bir daha düşme. Elin adamı sana neden iş bulsun anlamadım. Adamla iki yıl ne konuştun anlamadım. Adam yabancı numaradan arayınca neden açıyorsun? Numaranı neden değiştirmiyorsun? Olayı düzgünce anlatamadığının ve hep kendini tekrar ettiğinin farkında değil misin diye düşünmeye başladım.

Bir şey diyeceğim. Erkek çocuk isteyen ve kız çocuklarını sevmeyen babalar iki çocukla kalmazlar. Erkek olana kadar devam ederler. Kadın artık doğum yapamıyorsa başka bir kadınla devam ederler. Doğudayız, babam şöyle böyle demeden önce doğuda yaşayan başka insanların da olduğunu göz önünde bulundurun lütfen.

İş ve vize için normal bir tane fotoğraf attım
Eee bunun için korkmaniza gerek yok da bu adam konsolos yada iş kurun baskanimi ki bilmediğiniz tanımadığınız adama foto atip başvuru yapiyorsun birde üstüne 2 yıl görüşmeye devam etmissiniz ne için görüştünüz ozaman aranizda bir ilişki yoksa tlf nuzu yurt dışı aramalarına kapattirin ulasamasin size

Son düzenleme:
Kusur görmüyorum istediğiniz yorumu yapın zaten yeterince iftira attınız bana benim tek.korkum babamdan mesajlar elimde var ama babam onları okumadan anlamadan dinlemeden öldürür o da beni suçlar sizin gibi olsun o da inanmaz bana

Haklısınız onun ne b.k olduğunu bende simdi anladım
Siz bundan önce kadınlara Allah rızası için (hangi din kabul eder kadınların evden kaçması için yardım etmeyi) yardım ediyorum dediğinde 22 yaşında bir genç kadın olarak wow ne mübarek adam mı dediniz?
Havaalanına personel alınıyorsa şartlarınızda tutuyorsa neden kendiniz başvuru yapmıyorsunuz? Vize işlemleri için de takipçi tutabilirsiniz madem birikmiş paranız vardı?
Bu adam konsolos mu herkesi işe sokuyor. Kadın ticareti yapan biri bence ben sana söyliyim. Sen bu adama aynen dediklerimizi söyle. Zaten tıpış tıpış gider şeref yoksunu.

Denemedi mi sanıyorsun hayatında başka kadınlar var o hep annemi suçladı bizi suçladı

1. Adamla aranda “abi”den öteye giden münasebet oldu mu HAYIR
2. Adamla flört mesajların var mı HAYIR
3. Adamda çıplak resimlerin var mı HAYIR
4. Adamdan para aldın mı HAYIR
5. Adamla sanal sex yaptın mı HAYIR
öpüştün mü koklaştın mı evlilik vaadıyla dolandırdın mı seviyorum ölüyorum dedin mi hayır bunların hepsine hayır
Eee neyden korkuyorsun güzelim ? Elinden geleni ardına koyma pis sapık! S..r git demekten neden korkuyorsun . Adamın elinde bir koz yoksa bu panik niye ..

Bu tiperlerin en çok korktuğu şey emniyet birimleri. Adam kızla takılmak istiyor. Biraz kullanıp atacak. Elini suya sabuna sürmeden. Yada genç bir karısı olacak.

Buna katılıyorum da ya gerçekten şikayetçi olmak lazım yada ederim diye tehtit etmek lazım şikayetçi oldum diye yalan söylemek ters tepebilir

Sevgiliniz tehdit etti demedim zaten, babanız demiş ya kapıma sizin yüzünüzden biri gelirse sizi öldürürüm diye, sevgiliniz olduğunuz öğrense ne yapardı? Neden bundan korkmadınız da Almanyada duran adamdan korkuyorsunuz?

Siz almayadaki adamı sosyal medyadan bir vesileyle buldunuz, sonra iş evlilik vs gibi bir konuya geldi, siz fotoğraflar attınız sizi görsün diye. Adam da siz yurtdışına rahatça gidin diye para gönderdi vize vs için. Siz de bu adamla ilişkiniz netleşince sevgilinizden ayrıldınız ama bir aksilik oldu ve korkmaya başladınız. Anlattığınız tutarsız hikaye bana böyle geldi. Şimdi de adam sizi bırakmıyor. Savcılığa gidemiyorsunuz çünkü zorla olmayan şeyler var siz de bunlardan çekiniyorsunuz. Telefon numaranızı değişin adam size ulaşamaz zaten.

İş ilanları sitesinde tanıştım yardımcı olacağını söyledi ne bileyim böyle olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…