Abi Şiddeti!

İlk kez böyle bişey yaşadık onunla annem tepkisini koydu ama bugünkü tartışmada onun safına geçti ve yine o haksızdı yine bağırıp çağırdı. Annem gerçekten iyi bi ebeveyn abim üstün zekalı ve hiperaktifti ilaç tedavisi filan gördü bu yüzden iyice şımartıldı yıllardır ama artık fazla oldu
Tabi ya bütün bunlar şiddete Hakkı olduğunu gösteriyordu zaten.:63::63:git şikayet et

yıllarca şımartılmalarının sonuçları bunlar, hep ben doğruyum benim dediğim olur diye takılıyor, şikayetten çok tedavi süreci başlatmak için elimden geleni yapıcam. Şikayet eden kaç kadını korudu ki devlet?
Burnu sürtülsün. Küçük dağları o mu yaratmış. Ben kaçar..:KK55:uyucam

Canım önceki konuna baktım. Böyle bir ailede yetişen kişinin psikolojik sorunları olur. Abinde babandan falan etkilendi sanırım ya da ergenlikte kendini ispat etmeye calısıyor.

Ben kendimi sıyırmaya çalışıyorum, o tüm imkanları kullansın ama benden uzak olsun, babamda 1.5 aydır yok o evden gittiği günün ertesi ben eve döndüm. İstediği özel üniversitede okusun ne yaparsa yapsın ben kendi çabalarımla uğraşıp bi yerlere gelmeye çalışırken o haliyle benim yoluma taş koymasın. Bugün sen inanıyor musun üniversiteye gidebileceğine dedi. Sanki izin vermeyeceklermiş gibi. Karşısındaki bi kadın bi kız olduğu için ezmeye çalıştı. Ama ona göstericem yani asıl kendisinden bir şey olmayacağını anlasın

Ben kendimi sıyırmaya çalışıyorum, o tüm imkanları kullansın ama benden uzak olsun, babamda 1.5 aydır yok o evden gittiği günün ertesi ben eve döndüm. İstediği özel üniversitede okusun ne yaparsa yapsın ben kendi çabalarımla uğraşıp bi yerlere gelmeye çalışırken o haliyle benim yoluma taş koymasın. Bugün sen inanıyor musun üniversiteye gidebileceğine dedi. Sanki izin vermeyeceklermiş gibi. Karşısındaki bi kadın bi kız olduğu için ezmeye çalıştı. Ama ona göstericem yani asıl kendisinden bir şey olmayacağını anlasın
Babanın yokluğunda babalık yapacağına size sahip cıkacagına siddete başvuruyor. Niye sizi başarısız mı görüyor kendisi üstün zekalı diye.

Babamın evde olmaması üzerimdeki tüm stresi atmıştı, ev kirasını faturaları yolluyor, istesek para yolluyor, bayram harçlıklarımızı bile yolladı o derece uzaktan iyiyiz böyle ama abimin adı üstün zekalı hiç bir zaman derslerine çalışmadı, zekiyim diye avunup ilgilenmedi annemler az koşmadı ödev peşlerinde o rahatlığa alıştı lise bile kazanamadı açıktan okuyo ve özel yurtta kalarak şimdi 5 krediyle mezun olamadı bir dönem daha okuması gerekiyor, onun aksine ben sürekli ders peşinde koştum kendi ödevlerimden çok onunkilerle ilgilendim bilmiyorum bunlar çocukca geliyordur muhtemelen ama sürekli o hep birşey yapmadan kazanınca bende ister istemez motivasyonumu kaybettim sınıf 1.liklerinden şu an denemelerde sonunculardayım. Bir de başımıza iphone 7 çıktı. Telefonunu bozdu 1 haftada kendileri onun için ne istese ulaşıyor bu da sorun

Babamın evde olmaması üzerimdeki tüm stresi atmıştı, ev kirasını faturaları yolluyor, istesek para yolluyor, bayram harçlıklarımızı bile yolladı o derece uzaktan iyiyiz böyle ama abimin adı üstün zekalı hiç bir zaman derslerine çalışmadı, zekiyim diye avunup ilgilenmedi annemler az koşmadı ödev peşlerinde o rahatlığa alıştı lise bile kazanamadı açıktan okuyo ve özel yurtta kalarak şimdi 5 krediyle mezun olamadı bir dönem daha okuması gerekiyor, onun aksine ben sürekli ders peşinde koştum kendi ödevlerimden çok onunkilerle ilgilendim bilmiyorum bunlar çocukca geliyordur muhtemelen ama sürekli o hep birşey yapmadan kazanınca bende ister istemez motivasyonumu kaybettim sınıf 1.liklerinden şu an denemelerde sonunculardayım. Bir de başımıza iphone 7 çıktı. Telefonunu bozdu 1 haftada kendileri onun için ne istese ulaşıyor bu da sorun
Sen silkelen kendine gel canım derslerine önem ver kurtar kendini ordan. Emin ol üniye gidince rahatlarsın. Abi sonucta atsan atılmaz satsan satılmaz. Ama yanlıs yapıyor bence babanın yokluğunda sahip cıksın size. Kendi dersleri kötüymüş sana nasıl laf eder. Allah sabır versin sana baba gitmis abi dert olmus

bu mu üstün zekalı ? Zeki dediğin abin? Kim kimin ödevlerinin peşinden koştu?:KK53: Abi olan sensin galiba? Kusura bakma da abin ne yapsa da sen onu savunduğun sürece yapacak da. Bir de yazmışsın şikayet eden kaç kadını korudu devlet falan. Dün bu lafının üzerine de ne yazılabilirdi ki. Kısa kestim. Başkasını boşver de sen kendini korumaya çalışmıyorsun bile bize karşı bile abini savunuyorsun şu an. Neyse canikom kolay gelsin..

Onu savunmuyorum sadece anlatmaya çalıştım. Savunulacak bir tarafı olduğunu da düşünmüyorum. Evet şikayet etsem kim beni ciddiye alır, kim arkamda durur yardım eder? Hiç kimse. Bunun farkındayım, zaten bunu tekrar ederse neler olacağının farkında. Ayrıca da niye şikayet edeyim ki? Gidip tedavi ettirmek varken, sorun psikoloji değil mi zaten

Onu savunmuyorum sadece anlatmaya çalıştım. Savunulacak bir tarafı olduğunu da düşünmüyorum. Evet şikayet etsem kim beni ciddiye alır, kim arkamda durur yardım eder? Hiç kimse. Bunun farkındayım, zaten bunu tekrar ederse neler olacağının farkında. Ayrıca da niye şikayet edeyim ki? Gidip tedavi ettirmek varken, sorun psikoloji değil mi zaten
Maalesef tedavi olmaya kendi isteğiyle gitmez, sizin onu kışkırttığınızı ve şiddeti hak ettiğinizi düşünen birinin tedavi olmaya gideceğini düşünmeniz fazlaca hayalperestlik değil mi sizce?

Resmi yerlere şikayetlerde de "X kişinin kamu hizmetinde çalışmasına, rehabilite edilmesine" gibi kararlar çıkmıyor, sizinkine benzer durumu bir komşum yaşıyor, canım oğluşum, birtanecik yavruşum, ay benim çocuğum onu yapamaz, bunu taşıyamaz diye diye şımarttığı delikanlı annesinin evini dağıtıp üstüne yürür hale geldi, neredeyse hergün kapı pencere indiriyor, yaşı da küçük değil kazık kadar, annesi şikayette etmiyor sonunu az çok görebildiğimiz halde bizde müdahale edemiyoruz kadın oğlunu koruduğundan.

18 olmusta kendini erkek zannedip kendinden gucsuze siddet uygulamis haspa. Karsisinda kadin degilde erkek olsaydi kuyrugunu kistirip kacacakti ayı.

abınız ılk defa mı yaptı bunu??? olayın devamında tokat vs yasandı mı????
sonuçta sıddet sıddettır ama onemlı olan aılenın tepkısı tabıkı

Back
X