bu konu tam benlik bende evde meyve saati oldumu kaçarım başka odaya o elmanın sesi öldürüyor beni birde salatalık birde bazı komşularımız ve akrabalarımız var onlar gelince meyve saatleri ve çay saatleri zehir oluyor bana füüüüüüüüüüüp diye çay içmeleri yokmu beynimi tırmalayan ölüyorum resmen kimseyi kırmakta istemiyorum söyleyemiyorum kendi kendimi yiyorum bunları duymamam aldırmam imkansızzzzzzzzzzselam kızlar,
evliyim abim bizle kalıyor,yemek yerken çok fena ağzını şapıtadıyor.
kaç yaşında adam birşeyde diyemiyorum alınacak diye ne yapabilirim yardım istiyorum sizden.
eşimde geriliyor arada kalıyorum,ben bile tahammül edemiyorum adamcağız ne yapsın
bugün kuruyemiş aldım yerken felaket ses çıkarıyor inanın tvnin sesini sona kadar açıyoruz o sanki tvnin sesi ile yarışıyor daha fazla şapırdatıyor.
poşetteki kuruyemişleri kaldırdım yoksa hergün çekilmez hale gelecek.
ne yerse yesin şap şap çok sinir ediyo.
önceden böyle değildi zamanla artık bizde de tik yaptı takınca takıyoruz.
geçenlerde küçük abimin de dikkatini çekmiş çok fazla beraber birşeyler yemiyo adamın bile dikkatini çekmiş.
eşimle biraz önce konuştum küçük abime söyliyeyim oda abime söylesin sanki o an farkediyo gibi yapsın diye.
işe yararmı bilmiyorum
başka önerisi olan varmı?
bu konu tam benlik bende evde meyve saati oldumu kaçarım başka odaya o elmanın sesi öldürüyor beni birde salatalık birde bazı komşularımız ve akrabalarımız var onlar gelince meyve saatleri ve çay saatleri zehir oluyor bana füüüüüüüüüüüp diye çay içmeleri yokmu beynimi tırmalayan ölüyorum resmen kimseyi kırmakta istemiyorum söyleyemiyorum kendi kendimi yiyorum bunları duymamam aldırmam imkansızzzzzzzzzz
bu konu tam benlik bende evde meyve saati oldumu kaçarım başka odaya o elmanın sesi öldürüyor beni birde salatalık birde bazı komşularımız ve akrabalarımız var onlar gelince meyve saatleri ve çay saatleri zehir oluyor bana füüüüüüüüüüüp diye çay içmeleri yokmu beynimi tırmalayan ölüyorum resmen kimseyi kırmakta istemiyorum söyleyemiyorum kendi kendimi yiyorum bunları duymamam aldırmam imkansızzzzzzzzzz
Ben de öyleyim... Kendimi kaybediyorum bu seslerde.. Neden oluyor ya, bi açıklaması var mıdır acaba?
Aldırmamak istiyorum... Ama beceremiyorum..
Beyin kimyası ile alakalı bi durum mu acaba...
Bir ara bende bi tahta eksik heralde diyordum..
Şu duruma bi çözüm bulan varsa yazsın Allah'ını severse...
Hatta üye olmayıp, misafir olarak okuyup da çözüm bilen biri varsa, üye olsun.. Dua ederim :)
Bununla ilgili çalışan bilim adamları varsa denek bile olurum... O derece müzdaribim :26:
Ben de bununla ilgili konu açmayı düşünüyordum.
Bir taraftan vicdanım rahat değil, diğer taraftan da tahammülüm hiç yok.. Babam
Ben yıllardır babamla aynı sofraya oturamıyorum.
Normal bir şapırdatma değil... Uyarılara rağmen değişmiyor.
Bazı arkadaşlar kızabilir, o senin baban diye ama, inanın bu durum çok farklı.
Onu değiştiremiyorum, bari kendim değişeyim takmayayım duymayayım, bir çok insan gibi umursamayayım diyorum...
Elimde değil....
Ve aynı sofrada yemek yemek zorunda kaldıysak, o görüntü ve o ses benim zihnimden çıkmıyor.
Bu olay tam bir işkence...
aynı sofrada oturamıyor olmamız onun hiç umurunda değil. Gayet keyfi yerinde..
Ben de kendi kendime diyorum ki o umursamıyorsa sen de vicdan yapma...
Onun değişemeyeceğini anlayınca, psikoloğuma bile bu durumdan bahsettim... Ben nasıl değişirim diye...
Sorun sende değil dediBenim de sinir olduğum ve tahammül edemediğim sesler var, uyar, dinlemiyorsa aynı ortamı paylaşmak zorunda değilsin..
İyi de o benim babam...
Bu arada normal şartlarda çok iyi anlaşırız. Yemek haricinde yani
Ne doluymuşum bu konuda
Siz uyarsanız da değişen bir şey olacağını sanmıyorum.
Belki kırılacak, kızacak, küsecek
Ama değişmeyecek...
Yine de deneyin.
Çekilecek gibi değil çünkü..
Ne var ki babanız ağzını şabırdatarak yemek yiyorsa...Acaba siz küçükken babanız sizin nelerinize katlandı bunu düşünmek lazım...
Benim eşim bazen kendini kaybeder, ilk insan gibi yemek yer.
O zaman derim "x yemeği ile ilk kez tanışmış insan" diye
Ama eşim başkalarının yanında insan gibi yer, benleyken kaptan mağara adamı gibi :26:
Yanımda elma yiyen, çit çit durduğu an ölecekmiş gibi ağzına çekirdek sokup transa girenler, o elmayı, ayvayı, ve erikleri yemezse hatta hunharca dişlerini kıra kıra yemezse ölecekmiş gibi hissedenler, çayı kahveyi hüüüüüüp diye çekip bir çekişte ağız yerine böbreklere kadar hüpletenler, çorbayı bile çak çak çiğneyenler, salatalığı kırt kırt 155 hamlede yiyenler, sakızı ağzından çıkardığında dünya duracakmış gibi o sakızla bütünleşmiş ve yamuk ağızla limitsiz çak çak çiğneyenler ve o sakızı ağzından göstermezse ölecek hastalığına yakalanmış gibi o sakızı gösterenler..ay yazarken cinnetim geldi.
Yok takmayın, yok başka şeyle meşgul olunlar yaşamayana hikaye.
Evin öte ucundan hatta apartman kapısından o "çit çit" ya da "hüüüp" ya da "kürt kürt" sesini duyabilir, hangi katta oturan x kişisinin ne yediğine kadar analiz yapabilirim.
Milletin gözleri kartal gözü olur benim olaya bak.
Yapı olarak da çok rahat, çok gamsız, hani dünya yansa umru olmayan biriyim ama niye bu konuda bu derece rahatsızım onu bilmiyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?