Abim ağzını şapırtadıyor onu kırmadan nasıl söyleyebilirim.

Konu 5 senelik bacım

Ben sadece şapırtıya degil ağızdan çikan hicbir sese tahammül edemiyorum.Neyse ki kulakliklarim var yoksa cinnet sebebiKonuya gelince diğer abinin konuşma fikri güzel samimilerse.

Allah kolaylık versin canım,hayatta beni deli edecek bir şey varsa budur.Allah aşkına,bu en önemli görgü kurallarından biridir.İnsanın kendi kulağını tırmalar sanki ya.
Ailemde şükür ki böyle birsey görmedim.Ama incelikten kırılan,ayy çok kibarim dimi modunda gezen genç kızlarla bir yemekte yanyana düşmüştüm de,aman Yarabbi çin işkencesi gibi...Sen şu anda ne yapabilirsin,düşünüyorum...Koca adam,nasıl denirki.Baban da böylemiydi,annen,ağabeyin büyürken neredeydi?Böyle şeyler aile içinde öğrenilir.
Çocuklarıma bu konuda hiç toleransım yok.Nasıl sessiz yiyebileceklerini en küçüklüklerinden beri öğretiyorum.Şimdiden böyle bir sorunum yok bu sayede.Anneler zamanında kıyamıyorlar sanırım ya da önemsemiyorlar bu gibi şeyleri,sonra ortalıkta böyle tüyleri diken diken eden cinsler cirit atıyor

kardeşin kaç yaşında ? eger yaşı varsa kıskanclıgından yapıyordur evlendirin gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…