aynı şekilde yengeni görsen ne yapardın? sineye çeker miydin yoksa abin yada yengenle bi konuşma yapar mıydın? abin yanlış yolda ve bunu anlaması lazım tehditle falan alakası yok yuvası yıkılır bir an önce konuş
Anne ve babana anlat durumu, ailece bir araya gelip konuşun ki kaçacak yeri kalmasın. Ortada böyle bir şey varsa eşinin bilmeye hakkı var. Gizli kapaklı hareket edersen yardakçı durumuna düşersin, ben annen olsam bunu senden değil başkasından öğrenirsem hiç hoş şeyler düşünmem. Ailene anlatmalısın
arkadasin dedigi cok dogru ama kiz gormus gorecegini.bende pek yengesine soylemesi taraftari degilim acikcasi.once abini uyar bir daha olursa yengeme soylerim de off ne biliyim cok karisik zor bir durum...
arkadasin dedigi cok dogru ama kiz gormus gorecegini.bende pek yengesine soylemesi taraftari degilim acikcasi.once abini uyar bir daha olursa yengeme soylerim de off ne biliyim cok karisik zor bir durum...
yahu herkes bi tutturmuş abinle konuş diye. ne konuşacak. ya da şöyle sorayım, ne duymayı ümit etsin bu kız? abisinin söyleyeceği şey açık. sen yanlış anladın arkadaşım o benim şöyleydi de şundan böyle oldu da o haldeydik. sakın yanlış anlayıpda ortalığı bulandırma..
ne yani ne demesini bekliyosunuz? evet yengeni aldatıyorum. hazır memleketede gitmişken, vaktim bolken rahat rahat oturalım dedik şansa bak onda da sen gördün. bunu mu diyecek yani. itiraf mı edecek..
ne olursa olsun yengenin bilmeye hakkı var.. ben şuan kendimi düşünüyorum da, mutlaka söylerdim. yoksa o vicdanla nasıl yaşarım.. Allah muhafaza yarın başıma bile gelir be..
abinin eşini aldattığına eminsin ve onunla konuşamam diyorsun iyi o zaman yengene aç telefon ve abimi biriyle sarmaş dolaş gördüm gel hesabını sor de. eğer sessiz kalırsan da vicdan azabından kurtulmayı ümid et.
hiç bir kadın aldatılmayı hak etmez erkekler nefsine hakim olamayıp bi haltlar karıştırıyorsa da rezil olması yuvasının dağılması umrumda değil.kadını salak yerine kotmasın kimse.
abine gidip ne haltlar karıştırdığını biliyorum yengemede anlatıcam de vede yap .yengende ayakta uyutulmasın. kocasının ne yeptığını bilsin hayatının sonrasına o karar versin
Cocuklari varsa, yengen duyunca altindan kalkamicak, bosanmayi goze alamiyacaksa aldatilmanin stresi ile yasamasinada gerek yok.
sen abini yola getirmeyi dene tehditler et insallah toparlanir. eger devam ederse durumu o zaman yengenle paylas hatta butun aile ile..
Ama yengen guclu ne istedigini bilen bir kadinsa direk ac telefonu anlat.
Abin sonucta bi anda hayatini mahvetmek zordur once imkanlarini zorla ama asla sessiz kalma ki bunun acisi zordur ortak olan icinde.
siz karışmayın. ona sadece söylemezse eşine bu durumu kendinizin anlatacağını söyleyin. bir daha yapmayacağımlarına inanmayın onu takip edemezsiniz zaten. anlatsın eşine, eşi ne istiyorsa onu yapar. ama gidip siz söylemeyin, abinize sen söyle yoksa ben herkese anlatırım ailedeki gibi biraz korku vermeniz gerekiyor.
abınle konuşmanın ıyı bı fıkır olduğunu düşünmüyorum şöyle düşün aldatan abın değilde yengen olsaydı nasıl davranırdın bence kardeş olduğunuz için ayrıcalığı haketmiyor herkes herşeyi bilsin abın bukadar pervasızca davranıyorsa demekki bıkaç zamanlık bişi değil bence üstü kapatılacak hee bıda görürsem herkese sölerimle geçiştirelcek bı durum değil ailede kım söz sahıbıyse onada anlat a bılırsın tek başına altından kalkamm dıyorsanız
Abinden kaçmakla hata ediyorsun canım aksine yüzleş onunla. O anın şokuyla telefonlarına cevap vermemiş olabilirsin ama kaçma artık Seni görmüşse aramaya devam edecektir bir daha aradığında aç telefonu konuş, ben olsam direkt seni gördüm demezdim çünkü erkekler yatakta görse inkar ederler, üste çıkarlar. Ona konuşma fırsatı ver, ağzını ara. Eğer seni görmemişse abini takibe al yine buluşacaktır o kadınla. İlerki konuşmada inkar etmemesi için ben olsam fotoğraflarını çekerdim.. Hatta bunları ayrı kimsenin bilmediği biryere de kaydederdim.. Sonra abin inkar edecek olursa gösterirsin.. Konuşursun uyarırsın abini yine eşini aldtmaya devam ederse annene söylemeni tavsiye ederim, fotoğrafları göstererek. Saklamaya devam edersen bu suça ortak olmuş oluyorsun ve iş açığa çıktığında neden sakladın diye senin üstüne gelirler canım..
ne iyi bir görümcesin, abinin kötülüğünü görüpte üzülüyorsun çözüm aramaya çalışıyorsun, oh deyip sevinmeden , hasetlenmeden, helal olsun valla, çok takdir ettim seni canim bravo
yengen şehir dışındayken mi abini bu şekilde gördün ? belki de çok yeni dir o boşluktan yararlanıp mı kalkıştı acaba? yeni tanışmış felanda olabilir o yüzden çok ilerlemeden abine dur demelisin bir an önce konuş abinle canim bence, eşine söylerim felan de, o bayana ulaşırım karıştırrım ortalığı felan desen işe yararmı acaba? baktın dvm ediyor yengene güzel bir dille anlat canim, bilmek hakkı, onun yerinde sende olabilirdin . iki ucu .. degnek olmuş tam, allah yardımcın olsun cnm
Ben olsam abimle konuşurdum, bildiğinizi bilsin. Kendisinden utandığınızı yol yakınken yuvasına dönmesi gerektiğini söylemelisiniz. Bu durum belki onun kendine gelmesini sağlar. Aklı başından gitmiş olabilir, bunun bir oyun bir eğlence olduğunu kimsenin öğrenemeyeceğini sanıyor olabilir, erkekler bu durumlarda çocuk zekasına sahip oluyor diye düşünüyorum. Pişman olup kendini toparlayabilir, bu durumu siz unutabilirsiniz belki ama eşi duysa unutamaz. Maalesef bir çok kadın böyle şeyleri duysa, bilse bile boşanamıyor. Eğer olay büyürse, yengenizin tarafında olmalısınız.
Ha ben asla onunla böyle şeyle konuşamam diyorsanız, ailenizden onun üzerinde otoritesi olan ya da onun kıramayacak kadar sevdiği birine söylemelisiniz.Birileri onunla konuşup onu silkelemeli.