• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abim Eşini Aldatıyor Ne Yapmalıyım

missayca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2012
59
21
38
Ankara
Abim 3 senedir evli ve çok mutlu bi evliliği olduğunu düşünüyorduk ama öyle değilmiş sanırım.2 gün önce abimi tamamen tesadüf eseri bi kafede başka bi kadınla gördüm, ve arkadaş olma ihtimalleri yok yanyana oturmuşlar abim kolunu kadının omzuna atmış o şekilde.O beni gördümü emin değilim çünkü o manzarayı görünce hemen çıktım ordan, arkadaşlarda anlamadı ne olduğunu, ama görmüş olma ihtimali yüksek çünkü o gece bikaç sefer aradı ama açmadım.Aslında abimide abimin eşinide çok severim ve abimin eşi memleketine gitti şuan bikaç günlüğüne.Daha kimseye bişey söyleyemedim ne yapsam bilmiyorum açıkçası.2 gündürde arkadaşın evinde kalıyorum abimle karşılaşmamak için, ne yapıyım bana bi çare bulun

açıkça sor
seni biriyle gördüm
kimdi o kadın de
neden senin elin onun omzundaydı de
yani ben olsam öyle yaparım

Abim 3 senedir evli ve çok mutlu bi evliliği olduğunu düşünüyorduk ama öyle değilmiş sanırım.2 gün önce abimi tamamen tesadüf eseri bi kafede başka bi kadınla gördüm, ve arkadaş olma ihtimalleri yok yanyana oturmuşlar abim kolunu kadının omzuna atmış o şekilde.O beni gördümü emin değilim çünkü o manzarayı görünce hemen çıktım ordan, arkadaşlarda anlamadı ne olduğunu, ama görmüş olma ihtimali yüksek çünkü o gece bikaç sefer aradı ama açmadım.Aslında abimide abimin eşinide çok severim ve abimin eşi memleketine gitti şuan bikaç günlüğüne.Daha kimseye bişey söyleyemedim ne yapsam bilmiyorum açıkçası.2 gündürde arkadaşın evinde kalıyorum abimle karşılaşmamak için, ne yapıyım bana bi çare bulun

önce abinle konuşmalısın. sonuçta önce onu dinle. sonra en iyisi en doğrusu abinin eşine söylemek. sonuçta hepimiz bayanız ve sevdiğimiz insanın o durumda olmasını istemeyiz. en yakın zamanda haberi olmalı bence...

madem karısını aldatıyor, bunu neden sizin gitme ihtimaliniz olan bir yerde yapıyor ki?:53:
2 gündür eve gitmiyorsun. annen sebebini sormadı mı?
her ne kadar aldatan abin de olsa bir kadın olarak, başka bir kadının aldatılmasına göz yummamalısın.:26:

Biran once konus abinle cok uzucu bi durum umrim yanlis anlamadir ama biri esimi oyle gorse ben bilmek isterdim anlatsin isterdim

açıkça sor
seni biriyle gördüm
kimdi o kadın de
neden senin elin onun omzundaydı de
yani ben olsam öyle yaparım

soracak bişey yok, eli omzunda demişim ama şu şekilde eline boynuna dolamış öyle sarmaş dolaş oturuyolardı.soracak ne var bunda. bi kafenin alt katında oturmuşlar offfffff görmez olaydım ya.Abimide çok seviyorum ama tam çıkmazdayım

bence kimseye birşey söylemeden abinle konuşman lazım.
işin aslını astarını önce ondan öğren sonrasında varsa öyle birşey eşininde bilmek hakkı

Öncelikle bi abinle konuş .Ne bilim orta da çocuk filan varsa çok söyleme taraftarı olmazdım tehdit ederek söylerim diyerek bırakmasını sağlardım baktım olmuyor söylerdim artık. Zaten söylemesen de bırakmayınca kokusu çıkar.:ssz:

abinle konuş herşeyi anlat,eşini ayakta uyutuyo ama kardeşini uytamadığını anlasın.belki korkar ya da aklı başına gelir bilemiyorum.

Abinle konuşmak fikrine katılıyorum.

Biraz duygularına ve utanma duygusuna hitap et.
Senden beklemezdim,seni öyle görmek bana çok dokundu.Görmez olsaydım,ben senin yerine utandım.
Benim eşim beni aldatsa ne düşünürsün,yengem bunu haketmedi gibi damar sözler söyle bence...

abiniz bu kadar umursamazca, ulu orta ve sarmaş dolaş bir kadınla. ben olsam ilk anneme anlatırdım, hem içinizdekileri dökerek belki biraz rahatlarsınız. sonra o zavallı yengenizin de bunları bilmeye hakkı var. siz anlatın, kadın kararını kendi versin

bence abinizle ilk önce konuşun. senden hiç beklemezdim. beni utandırdın, üzüldüm deyin. dünyada tek güvendiğim kişiydin beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattın deyin.
yengenize söylemek konusunda kararsızım. söylese mi iyi olur söylemese mi bilemedim. bence öncelikle siz bi konuşun abinizle sonra yengenize duruma göre anlatırsınız. bir yuva dağılmasın. :50:

Bencede abinizle konusun,ama sizi kandirmasina izin vermeyin...kesinlikle inkar edecektir sen yanlis anladin,yakin bi arkadasim falan filan,klasik erkek yalanlari iste...ozaman iyi madem yengemde bilsin senin yakin arkadisini deyin...vallah acidim yengenize,kendinizi onun yerine bi koyun...ayni olayi siz yasasaydiniz bunu bilmek istemezmiydiniz? Yengeniz herseyden bihaber bide gül gibi bakiyordur abinize...biran önce konusun,bildiginizi bilsin...kusura bakmayinda terbiyesiz iste, insallah abiniz diye sineye cekmezsiniz üstünü kapatmazsiniz,hicbir kadin bunu haketmiyor,yengenizin yerinde olmak istemezdiniz...

Abin de olsa ortada ihanet eden bir erkek ve bundan haberi olmayan bir kadin var.simdi sen direkt yengene gitsen gorumcesin aralarini bozmak istemissin gibi de algilanabilir.ama abinle konusman en dogrusu.tehtid etme duygu somurusu yap.ben evli olsam esimi gorsen naparsin abi de.senin de kizkardesin var senin yaptiginin ahi beni mi bulsun de.abinin boyle bir durumda abinin degil yengenin yaninda olacagini acikca belli et.abin biraz dislanmali sizin tarafinizdan ki ailesinin bile onaylamadigi bir sey yaptigini anlasin.hicbirsey yapamiyorsan gordugunu ve bu durumu toparpayana kadar onunla gorusmek istemedigini dile getir.sadece ne olursa olsun abini destekleme annenlerin de bunu yapmasina izin verme.

bencede ilk abinle konuş ama böle bişey varsa bile kabul etmicektir çocukları falan varmıydı
sonuçta hepimiz kadınız yengeninde bilmeye hakkı var die düşünüorum yuvanın dağılmaması taraftarıyımda bilemedim nasıl akıl versem

Ben olsam asla susmam. Abim 5 senedir biriyle birlikte kesin evlenecekler ve kızı çoook ama çok seviyorum. Hele ki bu kadar sevdiğim birine böyle bi şey yapılsa ona anlatırım hatta fotosunu çekip ispat ederim. Her zaman da yengemin yanında olurdum abimin tarafını tutmazdım.

Ortada bir kul hakki var bana kalirsa. Allah gosterdi belki sana bu olayi, bir seyler yapman gerektigini dusunuyorum.
Abin canin kanin olabilir ama bir hata ediyorsa, sonuclarina katlanmali, evlat olsa da cezalandirilmali.
hem zaten senin dilin sustukca vicdanin susacak mi?
Bana kalirsa abinle tehditvari degil de , boyle bam teline dokunarak konus.
"Abi sen benim buyugumsun, sana yol gostermek bana dusmez tabii ki sen ne yapacagini bilirsin. ama yengem hakediyor mu bunu?
Aynisini esim bana yapsa ne hissedersin, neler yaparsin. Nedir isin asli astari.? " falan gibisinden.. Ama susma.
Abinin zayif noktalarini en iyi sen bilirsin. birazcik vicdan yapmasini sagla. sonrasini tekrar dusunursun.

Son düzenleme:
Kendinizi abinizin eşinin yerine koyun.
Size nasıl davranılmasını isterdiniz?
İşte aynen öyle davranın..

Önce abine sor bence . Inkar edecektir muhtemelen. Sonra mantik yurut ve senin esinin kiz kardesi sana söylesin mi isterdin söylemesin mi bunu düşün. Cevabı kendin bulursun :)

Back
X