Abim evlenecek fakat gelin adayı ...

allah yardımcınız olsun... bu tür ilişkiler genelde herzaman sıkıntıl gidiyor. abimin eşi de aynı şaka ypınca 10 gün burnumuzdann getiriyor. gidiyo odada abimi dolduruyo sonra abim bize sarıo falan filan. huzur kalmadı ama katlanıyoruz. değişmio anacım değişmio ne yaparsan yap ... o yüzden allah size çok sbır versin

oky iki yüzlülük olduğunu da bilmiyoruz ki. belki dindar cahildir. ona bakarsan abisiyle sarılmasını pilav gibi ısıtıp servis eden konu sahibinin de son derece iyi niyetli yaklaştığı belki tartışılır. bakış açısı tabi.insanların hangi muhitte hangi çevrede yetiştiğini bilmiyoruz. belki el öpmeyi sevmiyor da bunu kılıf buldu, belki kpedere gıcık oldu da bunu kılıf buldu. açıkca gıcık oldum dese daha mı az sorun olacaktı sence?

Iyide o zaman burda her konu acan haksiz o zaman.... Kocasi dövüyorsa, o öyle biliyordur öyle yasiyordur hakli... Aldatiyorsa, ona göre erkeklerin hakki üc bes kadindir yani hakli... Kv geline zulüm ediyorsa, inancina göre yada yasamina göre gelin itibar etmek zorundadir yani hakli... Bu Liste uzar gider... Yani o onun hayati kime ne diyemeyiz ki her önümüze gelene, zaten civisi cikmis dünyanin vay haline o zaman...

e tabi belirtsin, dini alet etmek daha mı hoş?

arkadaşım, 10, sayfadan itibaren oku, bu mesajına yönelik bir dolu cevap var oralarda

ya ipek yapma erkeklere namahrem bakan kız,ağabeyle sarmaş dolaş ve bunu doğal ve normal olarak görüyor.
peki sen haklısın.

din soyut bir kavram ama.
yani açık açık yazıp da boş yere dikkat çekip de sonunun kötü olmasını istemiyorum ama demeden meramımı anlatamayacağım demek ki.
lütfen kimse üstüne çekmesin.
ben öğrenciyken de başını kapatan orucunu tutan arkadaşlar da vardı. ama erkek arkadaşının evinde kalan, ne bilim sarılıp, öpüşenler de vardı. dahası da tabi.
bunu bir tek gören ben değilim zannımca. o zaman bu insanlar da herkese karşı iki yüzlü. zina yapıyorlar ama başlarını kapatıyorlar. tezat değil mi?
senin dediklerin somut ama din öyle bir kavram ki nere çekersen bir şey çıkar.

Hicbirsey yapamazsın canım aynı olayları biz yaşadık evlendiler... Şimdi abim anlıyor bizi pişman gibi ama artık evliler... O değişecek sandı ama maalesef kimseyi dinlemedi bütün aileyi karşısına aldı evlendi... En iyisi uzak durmak bi mesafe koymak... Yoksa entrika lari bitmez böyle tiplerin... Kendi yasadiklarim geldi gözümün onune... Hastanenin acilinde kolumda serum hüngür hüngür aglatti beni... Neymiş sesimi yukseltmisim numaradan telefona istedi abimin gözünü boyayacak ya... Hemsire başımda acil ana baba günü " ne dedin x duymuyorum seni " dedim bagirmis oldum... Bunun gibi daha neler neler... Şimdi abimle aramız daha iyi ama hala fırsat kolluyo sorun yaratmak için... Allah Hidayet versin hepsine ne bileyim... Ben bu tiplerin sevgilerine de inanmıyorum. Bana göre seven insan sevdiğini Üzmez aile siyle kendisi arasında seçim yapmak zorunda bırakmaz ! Allah yardımcınız olsun yaşadım biliyorum çok zor çok....

h
ya ipek yapma erkeklere namahrem bakan kız,ağabeyle sarmaş dolaş ve bunu doğal ve normal olarak görüyor.
peki sen haklısın.
haklılık çıkarmaya çalışmıyorum ki şurada olan 21 kişi gibi düşünecelerimi yazıyorum.haklı olan biri olacaksa o kesinlikle sensin.

Konu sahibi niye banlanmış fake miymiş? ama ben daha yeni gördüm konuyu ya iyi ki son sayfaya bakmışım yoksa tüm sayfaları okuyacaktım

Evet iki yüzlü iste o insanlarda... Böyle insanlara arkadas olarakta güvene bilirmisiniz? Ben güvenemem! Yapiyorsa yapsin, günahi onun boynuna, ama hayatini iki cesit yasayan insan, yani disiyla ici bir olmayan insanla ben arkadaslik yapamam mesela... Kimbilir bana davranislarida dogrumu degilmi, icten mi yapmacik mi, isine geldigi icin mi yoksa gercekten icten mi... Yani bir insanin ici disi bir olmali, düsünceleriyle uygulamalri bir olmali...

Amma marjinal bir gelin adayınız varmış saçmalığa bakın baba diyeceği adama namahrem gözüyle bakıyor ne deyim valla bende kelimeler kifayetsiz kalıyor daha ötesine de aklım yetmiyor

kesinlikle bunda hem fikiriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…