- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Görümceler dökün bütün maharetlerinizi tadında diyorsun...hep cinsel iceriklilere fake diyoruz da, dini bi sey one surup bizi birbirimize katmak icin acilmis fake bi konu mu yoksa
allah yardımcınız olsun... bu tür ilişkiler genelde herzaman sıkıntıl gidiyor. abimin eşi de aynı şaka ypınca 10 gün burnumuzdann getiriyor. gidiyo odada abimi dolduruyo sonra abim bize sarıo falan filan. huzur kalmadı ama katlanıyoruz. değişmio anacım değişmio ne yaparsan yap ...Merhabalar kızlar, abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar. Fakat gelin adayı kız kardeşimle ilgili saçma sapan konularda abimi dolduruşa getiriyor. Kız kardeşim kızın çeyizine bile yardım ediyor. Fakat teşekkür etmek yerine her defasında olanları çarpıtarak anlatıyor. Ben şahit olduğum için doğrusunu anlatıyorum ama bir hafta geçmiyor ki yine aynısını yapıyor. Biz bir kez evleniyorlar istedikleri olsun dedikçe daha fena oluyor. Abimle aramız çok iyiyken konuşmuyoruz şuan. Ben şuana kadar hiçbir şeye karışmadım fakat kız çok ukala, kardeşime böyle yapınca bende konuşmuyorum. Demek ki bende kızla sohbet etsem aynısını bana da yapacak. Şimdi böyledir diyerek hep susuyorum ama nereye varır hiç bir fikrim yok. Ayrıca anneme babama da pek saygı gösterecek gibi değil. Babamın elini namahrem diye öpmeyen kız abimle sarmaş dolaş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Zamanla düzelir diyoruz ama yapılan küçük bir şakayı bile abartarak abime anlatıyor. Evin huzurunu bozmuş durumda. Ne yapabilirim yine karışmamaya devam mı edeyim. Kardeşimi savunurum konuşursam haliyle. Bu da daha büyük sorunlara yol açabilir.
oky iki yüzlülük olduğunu da bilmiyoruz ki. belki dindar cahildir. ona bakarsan abisiyle sarılmasını pilav gibi ısıtıp servis eden konu sahibinin de son derece iyi niyetli yaklaştığı belki tartışılır. bakış açısı tabi.insanların hangi muhitte hangi çevrede yetiştiğini bilmiyoruz. belki el öpmeyi sevmiyor da bunu kılıf buldu, belki kpedere gıcık oldu da bunu kılıf buldu. açıkca gıcık oldum dese daha mı az sorun olacaktı sence?konumuz o değilki,kişiyi yasaklamıyoruz,onu yapma bunu yapma deme hakkımız yok zaten. burası hukuk devleti. olay gelinin kişiliği
sadece yaptığı ikiyüzlülük diyoruz. ben görümce olsam bende tuhaf bakarım ve böyle düşünürüm
Iyide o zaman burda her konu acan haksiz o zaman.... Kocasi dövüyorsa, o öyle biliyordur öyle yasiyordur hakli... Aldatiyorsa, ona göre erkeklerin hakki üc bes kadindir yani hakli... Kv geline zulüm ediyorsa, inancina göre yada yasamina göre gelin itibar etmek zorundadir yani hakli... Bu Liste uzar gider... Yani o onun hayati kime ne diyemeyiz ki her önümüze gelene, zaten civisi cikmis dünyanin vay haline o zaman...herkes tutturmuş dinin arkasına saklamasını.
tanıyor musunuz kızı yoksa?
ya da dini ne kadar bildiğini nereden biliyorsunuz?
ya da kendi dini böyle yaşamak istiyorsa kime ne?
kaldı ki çevrede dini yaşayıp da her şey yapan bir sürü insan var. o zaman sokaklarda kim yaşıyor kim yaşamıyor erkeğe olan temasına göre karar verelim.
laf bana mı?Görümceler dökün bütün maharetlerinizi tadında diyorsun...
ya Allah aşkına kız belki kayınpederi sevemedi
olabilir herkesi sevicez diye bişey yok
ama sevmediğini de belli etmemek için
namahrem ondan öpmüyorum demiştir
illa ki sevemedim alışamadım öpmek istemiyorum diye açık açık mı belirtsin
ya ipek yapma erkeklere namahrem bakan kız,ağabeyle sarmaş dolaş ve bunu doğal ve normal olarak görüyor.oky iki yüzlülük olduğunu da bilmiyoruz ki. belki dindar cahildir. ona bakarsan abisiyle sarılmasını pilav gibi ısıtıp servis eden konu sahibinin de son derece iyi niyetli yaklaştığı belki tartışılır. bakış açısı tabi.insanların hangi muhitte hangi çevrede yetiştiğini bilmiyoruz. belki el öpmeyi sevmiyor da bunu kılıf buldu, belki kpedere gıcık oldu da bunu kılıf buldu. açıkca gıcık oldum dese daha mı az sorun olacaktı sence?
bi namahrem dedi, ortalik karisti.. fakelerin de amaci bu degilmiGörümceler dökün bütün maharetlerinizi tadında diyorsun...
din soyut bir kavram ama.Iyide o zaman burda her konu acan haksiz o zaman.... Kocasi dövüyorsa, o öyle biliyordur öyle yasiyordur hakli... Aldatiyorsa, ona göre erkeklerin hakki üc bes kadindir yani hakli... Kv geline zulüm ediyorsa, inancina göre yada yasamina göre gelin itibar etmek zorundadir yani hakli... Bu Liste uzar gider... Yani o onun hayati kime ne diyemeyiz ki her önümüze gelene, zaten civisi cikmis dünyanin vay haline o zaman...
kp i sevmedim, opmuyorum dese kizi orda paralarlardi galibae tabi belirtsin, dini alet etmek daha mı hoş?
arkadaşım, 10, sayfadan itibaren oku, bu mesajına yönelik bir dolu cevap var oralarda
haklılık çıkarmaya çalışmıyorum ki şurada olan 21 kişi gibi düşünecelerimi yazıyorum.haklı olan biri olacaksa o kesinlikle sensin.ya ipek yapma erkeklere namahrem bakan kız,ağabeyle sarmaş dolaş ve bunu doğal ve normal olarak görüyor.
peki sen haklısın.
kaldı ki iki yüzlü olsun kime ne ki. abisi sevmiş evleniyor.kp i sevmedim, opmuyorum dese kizi orda paralarlardi galibatabiki dini alet etmemeli, o ayri konu..
bence zaten gorumce hanimin derdi gelinin dindeki samimiyeti degil.. neden eteklerine yapismiyor, yalakalik yapmiyor, konu bu..kaldı ki iki yüzlü olsun kime ne ki. abisi sevmiş evleniyor.
bu aileler neden hep dahil olmak ister ki her şeye.
ne yalan diyim bana göre de konunun özeti bu.bence zaten gorumce hanimin derdi gelinin dindeki samimiyeti degil.. neden eteklerine yapismiyor, yalakalik yapmiyor, konu bu..
Evet iki yüzlü iste o insanlarda... Böyle insanlara arkadas olarakta güvene bilirmisiniz? Ben güvenemem! Yapiyorsa yapsin, günahi onun boynuna, ama hayatini iki cesit yasayan insan, yani disiyla ici bir olmayan insanla ben arkadaslik yapamam mesela... Kimbilir bana davranislarida dogrumu degilmi, icten mi yapmacik mi, isine geldigi icin mi yoksa gercekten icten mi... Yani bir insanin ici disi bir olmali, düsünceleriyle uygulamalri bir olmali...din soyut bir kavram ama.
yani açık açık yazıp da boş yere dikkat çekip de sonunun kötü olmasını istemiyorum ama demeden meramımı anlatamayacağım demek ki.
lütfen kimse üstüne çekmesin.
ben öğrenciyken de başını kapatan orucunu tutan arkadaşlar da vardı. ama erkek arkadaşının evinde kalan, ne bilim sarılıp, öpüşenler de vardı. dahası da tabi.
bunu bir tek gören ben değilim zannımca. o zaman bu insanlar da herkese karşı iki yüzlü. zina yapıyorlar ama başlarını kapatıyorlar. tezat değil mi?
senin dediklerin somut ama din öyle bir kavram ki nere çekersen bir şey çıkar.
Amma marjinal bir gelin adayınız varmışMerhabalar kızlar, abim nasipse bu yaz evlenecek bir ay içinde evlenme kararı aldılar. Fakat gelin adayı kız kardeşimle ilgili saçma sapan konularda abimi dolduruşa getiriyor. Kız kardeşim kızın çeyizine bile yardım ediyor. Fakat teşekkür etmek yerine her defasında olanları çarpıtarak anlatıyor. Ben şahit olduğum için doğrusunu anlatıyorum ama bir hafta geçmiyor ki yine aynısını yapıyor. Biz bir kez evleniyorlar istedikleri olsun dedikçe daha fena oluyor. Abimle aramız çok iyiyken konuşmuyoruz şuan. Ben şuana kadar hiçbir şeye karışmadım fakat kız çok ukala, kardeşime böyle yapınca bende konuşmuyorum. Demek ki bende kızla sohbet etsem aynısını bana da yapacak. Şimdi böyledir diyerek hep susuyorum ama nereye varır hiç bir fikrim yok. Ayrıca anneme babama da pek saygı gösterecek gibi değil. Babamın elini namahrem diye öpmeyen kız abimle sarmaş dolaş. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. Zamanla düzelir diyoruz ama yapılan küçük bir şakayı bile abartarak abime anlatıyor. Evin huzurunu bozmuş durumda. Ne yapabilirim yine karışmamaya devam mı edeyim. Kardeşimi savunurum konuşursam haliyle. Bu da daha büyük sorunlara yol açabilir.
kesinlikle bunda hem fikiriz.Evet iki yüzlü iste o insanlarda... Böyle insanlara arkadas olarakta güvene bilirmisiniz? Ben güvenemem! Yapiyorsa yapsin, günahi onun boynuna, ama hayatini iki cesit yasayan insan, yani disiyla ici bir olmayan insanla ben arkadaslik yapamam mesela... Kimbilir bana davranislarida dogrumu degili, icten mi yapmacik mi, isine geldigi icin mi yoksa gercekten icten mi... Yani bir insanin ici disi bir olmali, düsünceleriyle uygulamalri bir olmali...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?