O bakımdan demedim abim çocukları çok seviyor mesela yuva kurmak istiyor, istemese zaten hadi neyseYalniz niye kalsinlar birlikte kalirlar hic yoktan işte.
Niye biri yok hayatında abinizin? İş güç sahibi düzgün erkekler hemen kapılıyor aslında. Çok soğuk, asosyal bir insan mı?Öyle haklısınız ne olacağımız belli değil, insan kuruntu yapıyor işte bazen.Allah'a şükür sapasağlam ama mutlu bir yuvası olsa çok daha iyi değil mi.Gecen anneme yorulduğunu söylemiş yalnızlıktan çok üzüldüm
O bakımdan demedim abim çocukları çok seviyor mesela yuva kurmak istiyor, istemese zaten hadi neyse
Yok soğuk falan değildir çevresi de vardır aslında ama nasip olmadı bir türlü, ne zaman bu işe niyet etse bir şekilde olumsuz sonuclandi.Niye biri yok hayatında abinizin? İş güç sahibi düzgün erkekler hemen kapılıyor aslında. Çok soğuk, asosyal bir insan mı?
Kardeşinizin epilepsi olması bir yuvası olmasına engel değil bu arada. Arkadaşımın annesi epilepsi hastası, 30 yıldır evli 4 çocuğu var kadının.
O şekilde konuştukları da oldu, ama hiçbiri olumlu sonuclanmadi bir bahtsizlik söz konusuGörücü aracı vs böyle tanişmalar cikmiyor mu? Yani yaş geldi cocugum olsun, yalniz da kalmayayim az cok hoşuma giden mantikli biriyle evleneyim diyenlerin evlenemedigini pek gormedim. Aşik olayim cook cook yukseleyim vsvs baska beklentileri yoksa gorucuyle halledilir aslinda.
Sağ olun insan kafasında kuruyor iste, sadece mutlu olmalarını istiyorum o kadarKafaya takmayın böyle şeyleri kimin başına ne geleceğini Allah bilir, nasiplerinde birileri varsa da illa olur bi ara. Siz kendinizi üzdüğünüzle kalırsınız, olmayan senaryolar üstünden canınızı sıkmayın her şeyin başı stres
Bakış açınızı acilen değiştirmelisiniz.annem vefat edince yalnız kalicaklar diye çok üzülüyorum.
Nasıl yapabilirim sanırım çok karamsar bir insanımBakış açınızı acilen değiştirmelisiniz.
O şekilde konuştukları da oldu, ama hiçbiri olumlu sonuclanmadi bir bahtsizlik söz konusu
Ben abime bakicak biri aramıyorum zaten her işini kendi yapıyor.Sadece çoğu arkadaşınin bir yuvası varken onun da yuvası olmasını mutlu olmasını istiyorum, çok doğal bir istek değil mi ? Kardeşime gelince Allah bana güç kuvvet imkan versin kimseden bir şey beklediğim yok yanında olurum her zamanSiz abim evlensin de yarın öbür gün annem vefat ederse gelin hem abime hem kardeşime baksın, sorumluluk bana kalmasın istiyorsunuz sanırım?
Bir büyük olarak bize sahip çıkmasının neresi evlilik açısından sorun olucak.Her şeyin bir sınırı olduğu sürece bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.Ben nihayetinde kendi hayatımı kuracagim.Kardesim evet hasta ama o da çalışıyor işinde gücünde öyle sıkıntı olucak bir durum yok yani.Bize destek olmasi gayet doğal bir seyBabalik yapiyor dediniz. Abiniz hep bu babalik gorevini surdurecek mi yani size ve diger kardeşe? Bence boyle olacak.
Bu da bir etken olabilir. Kardeslerine kardeşlik degil de anne babalik yapan biriyle evlenmek pek mantikli bir iş degil. Abinizin yaptigi kotu bir sey degil ama evlilik acisindan sikinti dogurabilecek bir durum.
Karamsar olursanız hep olumsuz olayları kendinize çekersiniz.Nasıl yapabilirim sanırım çok karamsar bir insanım
Haklısınız güzel düşünmem lazım, böyle düşünmenin hiçbir şeye yaramamasi gibi bir de daha da kötü hissettiriyorKaramsar olursanız hep olumsuz olayları kendinize çekersiniz.
Herkesin planlı bir hayat yolu var. Günü ve zamanı gelen her olay anda gerçekleşir zaten. Her işinizin “kolaylıkla” olmasını dileyin. Sizin ah vah etmenizin kimseye faydası yok. Frekans düşürürsünüz, istemediğiniz olaylar yaşarsınız. Sonsuz sınırsız olasılıklar içinde yaşıyoruz. Yeter ki kendinizi kilitlemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?