- 1 Şubat 2021
- 1.362
- 5.654
- 108
Konularınıza bakınca nana biraz genel bir durum gibi geldi. Babanızı ne zaman ve nasıl kaybettiniz bilemiyorum ancak negatife şartlanmış gibisiniz. Kendinizi insanların mutluluğundan üst derecede sorumlu hissediyor olabilir misiniz? Bu durum sanki sizi biraz yıpratmış ve usandırmış.Merhaba, olabilir bu aralar karamsar bir yapidayim
Konularınıza bakınca nana biraz genel bir durum gibi geldi. Babanızı ne zaman ve nasıl kaybettiniz bilemiyorum ancak negatife şartlanmış gibisiniz. Kendinizi insanların mutluluğundan üst derecede sorumlu hissediyor olabilir misiniz? Bu durum sanki sizi biraz yıpratmış ve usandırmış.
Basiniz sagolsun zor bir surec ben de ayni sebepten kaybettim babamiEvet yorgun hissediyorum, babamı akciğer kanserinden kaybettim.Cok bir zaman da olmadı
Elin kızı hem abine baksın hem kardeşine demi? O kadar sıkıntı ediyorsanız siz evlenmeyin.Ben evlilik yolundayım, abim var 38 yaşında hiç evlenmedi.Egitimli temiz düzgün biridir, bir türlü nasip olmadı.Babam yok vefat etti bize babalık yapıyor Allah bin kere razı olsun.Bir de kardeşim var 24 yaşında epilepsi hastası annem vefat edince yalnız kalicaklar diye çok üzülüyorum.Ben gider gelirim ama bir yuvaları olmasını çok isterim, yalnızlık zor.İnanin kendimi hiç düşünmüyorum sevdiklerim mutlu olsun
Belki sectigim kelimelerden ataerkil bakış açısı gözükmus olabilir.Bizim ev de herkes kendi sorumluluğunu alıyor şu an ama başımız sikissa abimiz var, anlıyorum düşününce onun da çok sorumluluk alması doğru değil.2 tane yetişkin insan neden kendilerine bakamasınlar yahu
Epilepsi bildiğim kadarıyla günlük yaşantıya engel değil ki
Koskoca 70-80 yaşındaki dedeler eşleri ölünce kör topal idare ediyorlar
Kusura bakmayın ama bu ataerkil bakış açısıyla abinizin evliliği zor olur, evin babası rolüne bürünmüş evlenince bu rolü bırakmasına hiçbiriniz izin vermezsiniz gibi görünüyor
Bakın kendimi yanlış lanse etmiş olabilirim.Kimse kimseye bakmıyor, ben de evlilik yolundayım ve evlenmek istediğim kişi kendi işini göremeyen biri olsaydı bu yola girmezdim.Ben sadece yol arkadaşları olsun istiyorum.Evet karamsar bakmış abartmis olabilirimElin kızı hem abine baksın hem kardeşine demi? O kadar sıkıntı ediyorsanız siz evlenmeyin.
Bu hikayede yanan abi olmuş, ben çok üzülüyorum böyle durumlara genelde de kadın-erkek farketmez hep büyük kardeşe kalıyor bu görev.2 tane yetişkin insan neden kendilerine bakamasınlar yahu
Epilepsi bildiğim kadarıyla günlük yaşantıya engel değil ki
Koskoca 70-80 yaşındaki dedeler eşleri ölünce kör topal idare ediyorlar
Kusura bakmayın ama bu ataerkil bakış açısıyla abinizin evliliği zor olur, evin babası rolüne bürünmüş evlenince bu rolü bırakmasına hiçbiriniz izin vermezsiniz gibi görünüyor
Evet haklısınız bizde de öyle olduBu hikayede yanan abi olmuş, ben çok üzülüyorum böyle durumlara genelde de kadın-erkek farketmez hep büyük kardeşe kalıyor bu görev.
Belki sectigim kelimelerden ataerkil bakış açısı gözükmus olabilir.Bizim ev de herkes kendi sorumluluğunu alıyor şu an ama başımız sikissa abimiz var, anlıyorum düşününce onun da çok sorumluluk alması doğru değil.
Evlilik beyaz eşya gibi tamamen şansa kalmış.Bakın kendimi yanlış lanse etmiş olabilirim.Kimse kimseye bakmıyor, ben de evlilik yolundayım ve evlenmek istediğim kişi kendi işini göremeyen biri olsaydı bu yola girmezdim.Ben sadece yol arkadaşları olsun istiyorum.Evet karamsar bakmış abartmis olabilirim
Ruhu şad olsunEvet yorgun hissediyorum, babamı akciğer kanserinden kaybettim.Cok bir zaman da olmadı
Kendi işini kim göremiyor onu anlamadım. Abi mi hasta kardeş mi?Bakın kendimi yanlış lanse etmiş olabilirim.Kimse kimseye bakmıyor, ben de evlilik yolundayım ve evlenmek istediğim kişi kendi işini göremeyen biri olsaydı bu yola girmezdim.Ben sadece yol arkadaşları olsun istiyorum.Evet karamsar bakmış abartmis olabilirim
İnanin önceliğim onun mutluluğu olurSeçtiğiniz kelimelerden değil konunun kendisi ataerkil.
38 Yaşında erkek kardeşimle diğer erkek kardeşim annem ölürse yalnız kalacak diye telaşlanıp konu açıyorsunuz
Konu abininizin yol arkadaşı bulamaması değil, onları çekip çevirecek birinin olmaması çözümü de evlendirmekte buluyorsunuz
Abiniz evlenince elini sizden çekmesine izin verecek misiniz peki? Sonuçta başka evi yuvası olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?