Abim,evliligi ve metresi

Bazı insanlar temizdir herkesi kendi gibi zanneder. Belki gerçekten fark etmemiştir

Eger kadin abinizin evli ve cocuklugi oldugunu bildigi halde afedersiniz ayartmaya calisti ise az bile yapmissiniz.
Haa abiniz cok hirli madem karisini birakmak istemiyor ne isi var baska kadinin koynunda?
Gelininize haksizlik etmeyin anlatin bilsin.Siz olsaniz bilmek istemez miydiniz.Resmen ayakta uyuyor kadin.Bosasin abinizi biran once siz elinizden geleni yapmissiniz.

A
Peki siz aldirma cocuga kiyma biz destek oluruz deseydiniz eminim aldirmazdi yani siz sebepsiniz.
Neden oyke birsey diyelim evli ve cocugu var zaten

Kizin karnindaki sabinin sucu neydi ? Insan bunu buraya yazmaya utanir ya. Evlilikleri bozulmasinda bir can aldirilmis biri dovulmus hic onemli degil

Eger gercekten gelininizi düşünüp abinizi suçlu buluyosaniz ve gelininizin gidecek yeri imkani yoksa anne babaniz kendi kizi gibi bu geline sahip cikip kendi evine alacak torunu da gelini de. Abiye de tum aile rest cekip buyuk tavir koyacak, gelme bu eve karini cocugunu ve bu aileyi haketmiyosun diyerek onu dişlayacak. Belki gelininiz ucundan kıyısından abinizin pisligini sezmiştir ama gidecek yeri olmadigindan ses cikaramiyodur, abinizden önce gelininize bu durumu yasananlari aciklayip sana sahip çıkmayı istiyoruz kocana rest cekebilirsen diye ona guc verin, karari ona birakin. Abiniz er yada gec tum aileyi karsisina aldigi ve cocugundan oldugu icin geri adim atacaktir. Yazik gunah madem sadik kalamicaksin niye evleniyosun anlamıyorum

Gunun sanssizi benim oyleyse o kadar yorum icinden benimkine zipladiginiza gore.
Neyse siz korler sagirlar birbirinizi agirlamaya devam.
Ikinci cümlenizin konumuzla ne bağlantısı var ?
Sizin yorumunuz Gözüme Çarptı alıntıladım izin mi almam gerekiyordu ?
Ayrıca zıplamadım alıntıladım.

Valla iki tarafta eşit derecede suçlu iki tarafta dayağı her türlü hakareti hakediyor bence yok abin suçlu kız degilmismis hepiniz evlisiniz eşinizin ilişkisi olsa demek kadını hiç suçlamayacaksiniz bu mümkün mü evli olduğunu bile bile devam etmiş dayağı haketmis keşke abinide biri dövse şöyle güzelce olan masum bebeğe olmus

Ikinci cümlenizin konumuzla ne bağlantısı var ?
Sizin yorumunuz Gözüme Çarptı alıntıladım izin mi almam gerekiyordu ?
Ayrıca zıplamadım alıntıladım.
Sana gore alintiladin bana gore zipladin.
Ikıncı cümlenin konuyla baglantisini da sen bul her seyi baskalarindan bekleme.

böyle bir ilişkide doğan çocuğun hali ne olur hiç mi muhasebe yapamıyorsunuz
doğmadan piç damgası yiyor farkındamısın
Çocuğun suçu mu? Kendini bilmez cahil bencil saçma sapan “insanlar” yüzünden yaşama hakkının elinden alınması mı doğru?

Sana gore alintiladin bana gore zipladin.
Ikıncı cümlenin konuyla baglantisini da sen bul her seyi baskalarindan bekleme.
Sana göre bana göresi yok bu sitede birinin yorumuna yorum yapmak alıntılamaktır :))
Şimdi ki yazdığın ikinci cümle daha da alakasız.
beni de bir daha alıntılamazsan sevinirim.

Çocuğun suçu mu? Kendini bilmez cahil bencil saçma sapan “insanlar” yüzünden yaşama hakkının elinden alınması mı doğru?
o çuğun suçu olmadığını hepimiz biliyoruz ama bunca çarpık ilişkinin günahın sembolü olacak üzülecek
böyle bir hakkı isteyeceğini nereden bileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…