- 27 Haziran 2013
- 972
- 4.168
- 313
- 38
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Neden ayni canhiras savunmayı ona da yapmadiniz madem?Öyle birşey demedim
Bazı insanlar temizdir herkesi kendi gibi zanneder. Belki gerçekten fark etmemiştirErkek suçludur bana göre.
Yengeniz de 7 ay boyunca neredeymiş hiç mi abinizin teline bakmamış hiç mi durumdan şüphelenmemiş ?
Abiniz güzel oyuncuymuş bu bi gerçek ! 2 tarafı da bi güzel idare etmiş işte.
Gerçekten vicdanen rahatmisiniz ben bebeğe çok uzuldumAnne karninda henuz yeni olusmaya baslamis bir bebek,suan 4,5 yaslardaki bir cocugun hayatini kotu yonde etkileyecekse alinmasinda bir problem goremiyorum ben
Her yoruma savunma yapsaydım ohooooNeden ayni canhiras savunmayı ona da yapmadiniz madem?
AÇok pardon da siz hangi hakla kızı evire çevire dövüyorsunuz?
Abiniz erkektir yapar kafasındasınız!
Kızın yaptığı şey çok yanlış ama hıncınızı yanlış kişiden çıkarıyorsunuz!
İnşallah en kısa zamanda gelininiz 7 aydır yediğiniz bütün haltları öğrenir de sizin ailenizden bir an evvel kurtulur.
Neden oyke birsey diyelim evli ve cocugu var zatenPeki siz aldirma cocuga kiyma biz destek oluruz deseydiniz eminim aldirmazdi yani siz sebepsiniz.
Gunun sanssizi benim oyleyse o kadar yorum icinden benimkine zipladiginiza gore.Her yoruma savunma yapsaydım ohoooo
Yasal sure 10 haftaBir de 2 aylık bebeği nasıl aldırdınız?
O değişti sadakat yemini eşler arasında olduğu icin ikinci şahısi bağlamıyormuş ama eşine açsın hoş bisey de olmuyor cok zengin olmadığı durumdaBen açılabiliyor diye biliyorum.
Maddi manevi tazminat vs ne buluyorsa açsın.
Tek söyleyeceğim Allah o gelini de evladını da ailecek sizin elinizden korusun. Aynı şeyleri yaşamazsınız umarım ama yaşamadan anlayacak kapasiteniz yok onu biliyorum.A
Neden oyke birsey diyelim evli ve cocugu var zaten
Ikinci cümlenizin konumuzla ne bağlantısı var ?Gunun sanssizi benim oyleyse o kadar yorum icinden benimkine zipladiginiza gore.
Neyse siz korler sagirlar birbirinizi agirlamaya devam.
Sana gore alintiladin bana gore zipladin.Ikinci cümlenizin konumuzla ne bağlantısı var ?
Sizin yorumunuz Gözüme Çarptı alıntıladım izin mi almam gerekiyordu ?
Ayrıca zıplamadım alıntıladım.
böyle bir ilişkide doğan çocuğun hali ne olur hiç mi muhasebe yapamıyorsunuzKizin karnindaki sabinin sucu neydi ? Insan bunu buraya yazmaya utanir ya. Evlilikleri bozulmasinda bir can aldirilmis biri dovulmus hic onemli degil
Çocuğun suçu mu? Kendini bilmez cahil bencil saçma sapan “insanlar” yüzünden yaşama hakkının elinden alınması mı doğru?böyle bir ilişkide doğan çocuğun hali ne olur hiç mi muhasebe yapamıyorsunuz
doğmadan piç damgası yiyor farkındamısın
Sana göre bana göresi yok bu sitede birinin yorumuna yorum yapmak alıntılamaktır :))Sana gore alintiladin bana gore zipladin.
Ikıncı cümlenin konuyla baglantisini da sen bul her seyi baskalarindan bekleme.
böyle bir ilişkide doğan çocuğun hali ne olur hiç mi muhasebe yapamıyorsunuz
doğmadan piç damgası yiyor farkındamısın
o çuğun suçu olmadığını hepimiz biliyoruz ama bunca çarpık ilişkinin günahın sembolü olacak üzülecekÇocuğun suçu mu? Kendini bilmez cahil bencil saçma sapan “insanlar” yüzünden yaşama hakkının elinden alınması mı doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?