Abim,evliligi ve metresi

Abiniz tam bir karaktersiz kusura bakmayın da, zaten eninde sonunda öğrenecektir gelininiz bari bir iyilik yapın da siz bir an önce söyleyin

alla alla her karımdan boşanacağım diyen adama koşsun o vakit bütün koca isteyen aşk isteyen kadınlar o halde.. boşanmamış bir adamdan evliyken çocuk yapacak kadar ileriye giden kadın ne oluyor burda.. bakın erkete 9 kadın da 1 nefis var.. erkek yaradılış gereği durmazz duramaaz.. kadın öyle değil. bin yıl dursa durur.. istisnalar ayrı.. herkess illa ki böyledir demiyorummm.. evli olan her şeyini kaybetmiyor sayısız aldatılan kadın var eşleri dönüp dolaşıp bir şekilde yuvasına karısına ailesine dönüyor.. ve kadın affedebiliyor. olan evli bir erkekle ilişki kuran kadına oluyor o kalıyor ortada iğrençliğiyle.. adam kaldığı yerden devam ediyor genele bakarsanız bu böle.

Bu olayın çözümünü şu şekilde bulduklarını düşünüyorum.
Geline sen evinde otur, çocuğuna bak, eşini evden gönderelim, boşanma (boşanma ki koca gidip diğer kadınla evlenemesin diyecekler) aman boşanıp da başka biriyle evlenme, eşin sana dönecek bu geçici heves vs vs vs...
Gelinin üzerine tapusu olan bir ev verildiği, gelinin maddi olarak çok iyi olduğu/olacağı yazılmış ama ancak boşanmaması ve evlenmemesi şart koşulacak gibi geliyor bana.

Siz öyle söylediniz?
Siz?
Ahahaha tamam.
Az önce neler diyordunuz şimdi neler diyorsunuz,çevir kazı yanmasım misali.
Neden cevirme geregi duyayim siz kimsinizde konuyu degisttrirecegim acaba.bir sekilde ikna ettik dedim ve sonra sonrada nasil ikna ettigimizin detayini verdim.siz kimsinizde sizden korkup konuyumu degistirecegim

2 aylık bebeği hangi yolla aldınız ?

Ilk başta soyleseydiniz ne o bebeğin günahına girerdiniz ne de evdeki masumlarin .

Abiniz karakterini ortaya koymuş defalarca, onu niye dinliyorsunuz ?

Söyleyin ya da söylemeyin bir şey diyemem ancak şuanda bu günaha hepiniz ortaksiniz.

Baski altinda mi?siz cok film izlemissiniz azaltin biraZ

En azından gelininizin tarafınızı tutmuşsunuz. Asıl gerçek yuvanın yıkılmaması için elinizden geleni yapmışsınız. Ama bu adamdan hayır gelmez. Bu saatten sonra eşini mutlu edebileceğine inanmıyorum.

" Karimdan bosanacam diye kızı kandıran abiniz " denmiş ya pes diyorum.

Bu kk da ikinci kadınların suçu yok asıl suçlu erkekler deniyor ve onlar aklaniyor.

Hayır ikisi de eşit derece suçlu ikisi de birbirlerinden kansız oluyor böyle durumlarda.

Koruyup durmayın metres hayatı yaşamayı kabul eden omurgasizlari.

Kiza hic baski uygulamadik ilk zamanlar hatta annem babam ona bi anne gibi davrandi,abimden ona es olmayacagino anlatti,oda ana kuzusu dedi hep ama tekrar tekrar kiz geri gelince is cigirindan cikti.aulem ona maddi manevi herturlu destegi sagladi ama o anlamadi

Insanları üzüntülü olduğu mutsuz olduğu konularla vurmak ne kadar acımasızca

Ben de boyle yapacaklarını dusunuyorum.

Burayı binlerce kişi takip ediyo okuyo fikir ediniyor sadece boybö durumlar içinde olan kadınlara bu msjım?Bu kadınlar erkek yokluğundan kocalarınıza sarıyor onlara papuç bırakmayın kendilerini kullanılmış bir kenara alıtılmış hissettirin antidepresan müptelası olsunlar etrafa yalandan mutluluk pozları atsınlar acımayın beter olsunlar siz evliliğinizi çocuklarınızı düşünün.Karakteri sağlam kadınla hemcinsim ben diğerleri ha hayvan ha kendileri.

Metres demek bile iğrenç ! Kadını bu konuma getirende abiniz kim bilir ne Mesajlar atarak kandırdı Kızı , ne vaadler vererek kandırdı e biz kadınların yapısı da duygusal genel olarak sevgi ilgi isterler kanmış kız. Ama piç dediğiniz bebeğin günahı çok yazık ya cidden. Siz olayı ört pas etmeye çalışın hadi ettiniz ömür boyu vicdanınız sızlamadan hayata devam edebilecek misiniz acaba ?
Söyleyin yengenize de karakter yoksunu abiniz den boşansın e bi kere yaptı akıllandı olmaz can çıkar huy çıkmaz ortalık durulunca Abiniz gidip başka kızları da hamile bırakır net yani bu.

ya karışmayın herkes hayatının sorumluluğunu almayı bilsin
yani siz kadını döverek abini uyararak gelinden gizliyerek hayat kurtardığınızı mı zannediyorsunuz
burada en büyük hata sizin bide marifet gibi anlatıyorsunuz

Eşiniz sizi aldatsa karşıdaki “metrese” yazık eşim kandırmış dermiydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…