- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
- 333
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Abiniz tam bir karaktersiz kusura bakmayın da, zaten eninde sonunda öğrenecektir gelininiz bari bir iyilik yapın da siz bir an önce söyleyinMerhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Siz neden kızı dövüyorsunuz ki abinizi dövün. Dayaklık olan o. Karımdan boşanacağım deyip kızı kandıran o , kız da kanmasaymış tabi ama bence evli olan kişi kendini geri çekmeli. Önünü arkasını düşünmeli. Bekara bir şey olmaz. Isterse çeker gider ama evli olan herseyini kaybeder. Abiniz abartmış Evde onu bekleyen kadın ama dışarda metres. Oh ne alâ.
Açılamıyor. Nikaha bağlılığını yerine getirmeyen koca. Metrese hukuken açılabilecek bir dava yok.Ben açılabiliyor diye biliyorum.
Maddi manevi tazminat vs ne buluyorsa açsın.
Neden cevirme geregi duyayim siz kimsinizde konuyu degisttrirecegim acaba.bir sekilde ikna ettik dedim ve sonra sonrada nasil ikna ettigimizin detayini verdim.siz kimsinizde sizden korkup konuyumu degistirecegimSiz öyle söylediniz?
Siz?
Ahahaha tamam.
Az önce neler diyordunuz şimdi neler diyorsunuz,çevir kazı yanmasım misali.
Baski altinda mi?siz cok film izlemissiniz azaltin biraZYahu çelişkili ifadelerin nesinden tatmin olayım.
Az önce afedersiniz ama "o zaman her o*ospu doğursun,kimse aldırmasın" diye kürtaja ikna ettiklerini savunan hanımefendi şimdi sadece konuştuk kendisi aldırdı diyor. Biraz mantık,bütün yorumları okursanız tepkilerden çekindiğini görürsünüz. Sizde annesiniz,aldırmasaymış diyerek neden acımasızca konuşuyorsunuz? Belli ki baskı altında aldırmış bebeği. Allahım ya.
Sizde bayağı entrikalar çevirmişsiniz filmleri aratmıyorsunuz ailecek.Baski altinda mi?siz cok film izlemissiniz azaltin biraZ
Kiza hic baski uygulamadik ilk zamanlar hatta annem babam ona bi anne gibi davrandi,abimden ona es olmayacagino anlatti,oda ana kuzusu dedi hep ama tekrar tekrar kiz geri gelince is cigirindan cikti.aulem ona maddi manevi herturlu destegi sagladi ama o anlamadiAbiniz de metresi de ahlaksız. Metres bozuntusuna da hiç acımadım, defaatle uyarılmasına rağmen o da bırakmamış tam bir pislik olan abinizi.
Basıp gidebilirdi o normalde yaşadığı 10 saatlik uzaktaki memleketine. Böylece istemiyorsa bebeği de aldırmazdı.
Ha, sizin ailecek baskı kurduğunuzu, kızı tehdit ettiğinizi düşünüyorum . Ama buna rağmen kaçıp gitme şansı olabileceğini de göz ardı edemiyorum.
Bekar haliyle bebek sahibi olmak istemeyişini de anlayabiliyorum.
Aile olarak abinizin evliliğinin bozulmasına gönlünüzün razı gelmemesi de doğal,elbette haklısınız.
Ama sonrasında işler sarpa sarmış, adamın umrunda değil karısı. Siz de bunu görün artık, gelininiz de insan evladı.
Hiç mi utanmıyorsunuz yüzüne bakarken.
Söyleyin o karar versin ne yapacağına.
Aynı şeyi siz yaşarsanız bilmek isterdiniz.
Insanları üzüntülü olduğu mutsuz olduğu konularla vurmak ne kadar acımasızca@JohnSnow aslinda belalti vurmak hic sevmedigim bi seydir ama masum bir bebek icin PİÇ kelimesini bu kadar futursuzca, kendinizden emin kullanmaniz beni delirtti. Yaziklar olsun bir de hamileymissiniz. Alin bu asagidaki mesaj sizin. Simdi anlasiliyor kuyruk aciniz. Zamaninda kendi kocaniza bi sey dememissiniz ki simdi konudaki erkegi suclayin.
"Kızlar evlenmeden önce eşim beni aldatmış ancak bunu evlendikten sonra öğrendim. Üzerinden zaman geçti ayrılamadım hala beraberim pişmanmış vs gibi sözleri var şuan bir hatası yok ama canı yansın istiyorum köpekler gibi acı ceksin. Aldatmak gibi bir niyetim yok sadece canı acısın yeter. Ne yapılabilir? Nasıl hayatını zehir ederşm?"
Ben de boyle yapacaklarını dusunuyorum.Bu olayın çözümünü şu şekilde bulduklarını düşünüyorum.
Geline sen evinde otur, çocuğuna bak, eşini evden gönderelim, boşanma (boşanma ki koca gidip diğer kadınla evlenemesin diyecekler) aman boşanıp da başka biriyle evlenme, eşin sana dönecek bu geçici heves vs vs vs...
Gelinin üzerine tapusu olan bir ev verildiği, gelinin maddi olarak çok iyi olduğu/olacağı yazılmış ama ancak boşanmaması ve evlenmemesi şart koşulacak gibi geliyor bana.
Burayı binlerce kişi takip ediyo okuyo fikir ediniyor sadece boybö durumlar içinde olan kadınlara bu msjım?Bu kadınlar erkek yokluğundan kocalarınıza sarıyor onlara papuç bırakmayın kendilerini kullanılmış bir kenara alıtılmış hissettirin antidepresan müptelası olsunlar etrafa yalandan mutluluk pozları atsınlar acımayın beter olsunlar siz evliliğinizi çocuklarınızı düşünün.Karakteri sağlam kadınla hemcinsim ben diğerleri ha hayvan ha kendileri.Bir insanın önce kendine saygısı olması lazım, sonra saygı bekleyecek. Başında göz göre göre kabullenip türlü bahanelerle bunu çekmeye devam ederse kocası sürekli aldatıyor diye şikayette etmeye hakkı kalmaz. Birkez aldatan zaten affedildiğinde aldatmaya devam eder burası net. Kadın güçlü olacak. O çocuklara da gayet iyi bakabilir. Eşi ölüp tek başına çocuk yetiştiren binlerce kadın var. Çocuk yetiştirmek için kocaya ihtiyacı yok.
Ama sucsuz gunahsiz bebeklere pic demek cok insafli bi davranis.Insanları üzüntülü olduğu mutsuz olduğu konularla vurmak ne kadar acımasızca
Eşiniz sizi aldatsa karşıdaki “metrese” yazık eşim kandırmış dermiydiniz?Metres demek bile iğrenç ! Kadını bu konuma getirende abiniz kim bilir ne Mesajlar atarak kandırdı Kızı , ne vaadler vererek kandırdı e biz kadınların yapısı da duygusal genel olarak sevgi ilgi isterler kanmış kız. Ama piç dediğiniz bebeğin günahı çok yazık ya cidden. Siz olayı ört pas etmeye çalışın hadi ettiniz ömür boyu vicdanınız sızlamadan hayata devam edebilecek misiniz acaba ?
Söyleyin yengenize de karakter yoksunu abiniz den boşansın e bi kere yaptı akıllandı olmaz can çıkar huy çıkmaz ortalık durulunca Abiniz gidip başka kızları da hamile bırakır net yani bu.
Öyle birşey demedimAma sucsuz gunahsiz bebeklere pic demek cok insafli bi davranis.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?