- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 42
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Cok guzel yorum yapmışsınız. Konu sahibi gelininize ve yegeninize oturmaları için ev alın ve abinize de bir süre arkanizi dinin. Gelininize sahip çıkın. Boşanma davası açarsa gelininiZe şahitlik yapın.Tek korktuğunuz şey abinizin boşanarak düzeninin bozulacağı...
Mis gibi saf kalpli bir gelin var, sizin bile şüphelenip arkasına adamlar taktığınız kocasından şüphe etmemiş (etse de sizin gibi üstüne gitmemiş) siz bunu kaybetmek istemiyorsunuz. Gelinin alacağı tazminatı, yeğene verilecek nafakayı, kardeşinizin bu evinin kadını eşinden boşanıp kim olduğunu bilmediğiniz biriyle olmasını istemiyorsunuz.
Olayı ilk duyduğunuzda eşine yansıtmamanızı anlıyorum. Ancak ondan sonra siz ailece zıvanadan çıkmışsınız.
Gelini ve yeğeninizi düşünüyorsanız, gelininize yaşayabileceği bir ev verin ya da kirasını ödeyin gerisi gelir zaten. Yazık kadına... Yazık olan eşinden boşanması değil, hala böyle bir adamın soyadını taşımak zorunda olması... Siz bunu anlamıyorsunuz.
Derdi derdi emin ol :)Eşiniz sizi aldatsa karşıdaki “metrese” yazık eşim kandırmış dermiydiniz?
Empati yaparım önce olayı sorgularım önce haksız olanı bulurum ben sonra yoluma bakarımEşiniz sizi aldatsa karşıdaki “metrese” yazık eşim kandırmış dermiydiniz?
Bebegi ogrenince bosan karindan istemiyorsan dedik yoksa gidip anlatacagiz esine herseyi dedik oda bebegi aldirin ben hata yaptim karimi birakmak istemiyorum dedi.ve bebegi aldirmak oda istedi.bizde duzeldi diye dusundukHadi ilk ogrendiniz geçici heves hata etti dediniz soylemediniz yengene.
Ama sonra tekrar birlikte olduklarını ve hamile olduğunu duyunca yengene söylemek zorunda idiniz.
Demek ki abin yengeni sevmiyor.
Bosanacakti yengenden ve kızla evlenip o çocuğa da sahip çıkacaktı.
O ikisinin günahını neden o bebeğe kestiniz.
Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Merhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
Abini evlendirerek hata yapmışsınız.Bebegi ogrenince bosan karindan istemiyorsan dedik yoksa gidip anlatacagiz esine herseyi dedik oda bebegi aldirin ben hata yaptim karimi birakmak istemiyorum dedi.ve bebegi aldirmak oda istedi.bizde duzeldi diye dusunduk
Öğrenmek ayrı ama eminim ay yazık dememişsinizdirEmpati yaparım önce olayı sorgularım önce haksız olanı bulurum ben sonra yoluma bakarım
Evet aldatıldım bende zaten ve aynen bunu yaptım direk gidip kadına uzak dur bilmem ne demedim KİM KİMİN KANINA GİRMİŞ onu öğrendim !
Haddinizi bilin,yalan söyleyen. Tepkilerden korkup kıza iyi davrandık hikayesini uyduran sizsiniz,ben değilim. Bariz yalan söylüyorsunuz ama neyse. Daha da alıntılamayın beni.Neden cevirme geregi duyayim siz kimsinizde konuyu degisttrirecegim acaba.bir sekilde ikna ettik dedim ve sonra sonrada nasil ikna ettigimizin detayini verdim.siz kimsinizde sizden korkup konuyumu degistirecegim
Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir!
taşlanmaya Hoşgeldiniz :))kiza az bile yapilmis. dövmeyi birakin ben seyini eline verirdim- bu net. bile bile evli barkli adamla yatip kalkip, yuva yikma cabasina giren kadini korumam AMA abine gereken ceza verilmemis.
bu tür erkekleri esek sudan gelene kadar yumusatmak gerek.
sonrada anne/baba olarak atmak gerek. iyiceceksin cezasini. yengeden saklamaniz gereksiz- bosanirsa bosanir ama bu karar onun. siz aile olarak gelinin arkasinda olursunuz ve maddi manevi kadini korursunuz. olay bu.
benim kuzenim böyle bir haraketde bulundu ve biz sulalecek disladik. ne bayram ne dügün- tüm aile ve dostlar elini ayagina cekti. sap gibi kaldi ortada. gelinimizi aslanlar gibi savunduk.
1 sene sonra baristilar ama bu konu ikisi arasinda olan bir olay.
abinizi asla korumayin- birakin sürünsün. anca öyle anlar. pis herif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?