Abim,evliligi ve metresi

Cok guzel yorum yapmışsınız. Konu sahibi gelininize ve yegeninize oturmaları için ev alın ve abinize de bir süre arkanizi dinin. Gelininize sahip çıkın. Boşanma davası açarsa gelininiZe şahitlik yapın.
Bizim burada oldu öyle bir olay. Aile hekimlerin ve torunlarını aldılar oğullarını da defettiler.

Eşiniz sizi aldatsa karşıdaki “metrese” yazık eşim kandırmış dermiydiniz?
Empati yaparım önce olayı sorgularım önce haksız olanı bulurum ben sonra yoluma bakarım
Evet aldatıldım bende zaten ve aynen bunu yaptım direk gidip kadına uzak dur bilmem ne demedim KİM KİMİN KANINA GİRMİŞ onu öğrendim !

Daha neler okuycaz burada bilemiyorum yani.
Evli olan kiz degil abiniz. Yani dayaklik olan o.
Esinin bilmeye hakki var. Insallah boşar da donuna kadar alir.

Kizi zaten dövmüşsünüz o hirsla zaten hayatinizi iyice mahveder gelininize de bizzat kendisi anlatir anlatsin da zaten. zorla istemissiniz bunu kusura bakmayin

Bebegi ogrenince bosan karindan istemiyorsan dedik yoksa gidip anlatacagiz esine herseyi dedik oda bebegi aldirin ben hata yaptim karimi birakmak istemiyorum dedi.ve bebegi aldirmak oda istedi.bizde duzeldi diye dusunduk

Kızı elimizden kaçırdık ne yaa??? Eşkıya mısınız siz kızı mı öldüreceksiniz?? Kızı kaçırdığınıza üzülmeyin gidip biraz da salak abinizin başına vurun!!

Kızı elimizden kaçırdık ne yaa??? Eşkıya mısınız siz kızı mı öldüreceksiniz?? Kızı kaçırdığınıza üzülmeyin gidip biraz da salak abinizin başına vurun!!

Bebegi ogrenince bosan karindan istemiyorsan dedik yoksa gidip anlatacagiz esine herseyi dedik oda bebegi aldirin ben hata yaptim karimi birakmak istemiyorum dedi.ve bebegi aldirmak oda istedi.bizde duzeldi diye dusunduk
Abini evlendirerek hata yapmışsınız.
Böyle adamlar evlenmemeli

Öğrenmek ayrı ama eminim ay yazık dememişsinizdir

Aldatan adam da metres olan kadında her türlü yaftayı,lafı,her türlü hakareti hakeder.
Ancak;
Doğmamış bir bebeğe p*ç diyemezsiniz,çünkü o bebeğin anne babasını seçme hakkı yoktu. Annemizi babamızı kendimiz seçemediğimize göre bebeğin bu lafı hak etmemesi lazım. @JohnSnow

kiza az bile yapilmis. dövmeyi birakin ben seyini eline verirdim- bu net. bile bile evli barkli adamla yatip kalkip, yuva yikma cabasina giren kadini korumam AMA abine gereken ceza verilmemis.
bu tür erkekleri esek sudan gelene kadar yumusatmak gerek.
sonrada anne/baba olarak atmak gerek. iyiceceksin cezasini. yengeden saklamaniz gereksiz- bosanirsa bosanir ama bu karar onun. siz aile olarak gelinin arkasinda olursunuz ve maddi manevi kadini korursunuz. olay bu.
benim kuzenim böyle bir haraketde bulundu ve biz sulalecek disladik. ne bayram ne dügün- tüm aile ve dostlar elini ayagina cekti. sap gibi kaldi ortada. gelinimizi aslanlar gibi savunduk.
1 sene sonra baristilar ama bu konu ikisi arasinda olan bir olay.
abinizi asla korumayin- birakin sürünsün. anca öyle anlar. pis herif

Neden cevirme geregi duyayim siz kimsinizde konuyu degisttrirecegim acaba.bir sekilde ikna ettik dedim ve sonra sonrada nasil ikna ettigimizin detayini verdim.siz kimsinizde sizden korkup konuyumu degistirecegim
Haddinizi bilin,yalan söyleyen. Tepkilerden korkup kıza iyi davrandık hikayesini uyduran sizsiniz,ben değilim. Bariz yalan söylüyorsunuz ama neyse. Daha da alıntılamayın beni.

Benim gözümde evli adamdan peydahlanan çocuk da ne kadar masum olursa olsun p.çtir!

Kimse evlilik dışı ilişkiyi onaylamıyor. Ama bu zihniyet de bir bitmedi. Yani kendinizi bir geliştirin. Yok peydahlandi yok pic.. Bir insandan bahsediyoruz. Yani başkalarının değerini düşürmeninin sonuçlarını her gün haberlerde görüyoruz. Sizin gibi insanlar işte bir bebeği bile değersizlestirecek zihniyette. Belki pic dediğiniz insan sizden kat kat iyi olurdu. Ama sorsan herkes çok iyi insan. Ha bide bu görüşe saygı duyulmasını istiyorsunuz,ama kusura bakmayın. Bu zihniyet “namusunu temizledim, onun için öldürdüm“ diyen zihniyetle el ele yürüyor.

ben olsam acıkcası kızı dovmek yerıne
gelınımıze herseyı anlatır kurtul su ahlaksız adamdan der metresle abımı evlendırırdım
kotuler kotulerle yanı pıslıkler pıslıkle olmalı bence

o gelının tum bunlardan gercekten ! haberı yoksa o adamla evlı kalmak ona ıskence olmalı ve metres de layıgını bulmus derım

ama dedıgım gıbı konu utopik abartılmıs carpıltılmıs bır konu

ya siz ne diyorsunuz! kimse kimsenin hayatına bu kadar müdahale edemez bu anne baba dahi olsa

Abiniz ahlaksız, terbiyesiz, vicdansınız biriymiş
Yazık gelininize evde kocasını beklerken başkasının koynundan geldiğini bilse eminim sessiz kalmaz. ABinizi aklına başına getirecek tek birşey olabilir buda gelininizin gidecek madem yeri yok siz sahip çıkarsınız abinizide bi zahmet dışlayıverin almayın içinize. BElki ben nnaptım der! Ki kız abinize dava açıp donuna kadar almazsa..

taşlanmaya Hoşgeldiniz :))

Şimdi sizi de alıntılarlar bir bir kadına şiddet ha hiç olmamış diye

Erkek suçludur bana göre.
Yengeniz de 7 ay boyunca neredeymiş hiç mi abinizin teline bakmamış hiç mi durumdan şüphelenmemiş ?
Abiniz güzel oyuncuymuş bu bi gerçek ! 2 tarafı da bi güzel idare etmiş işte.

Gelininiz abinizi haketmiyor neyin zorlaması bu? Yerinizde olsam delilleri toplar, gelinin eline verir, sağlam bir tazminat ve nafaka kazanıp yoluna bakmasını bağlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…