Abim,evliligi ve metresi

Köye sokmamış da çekip bi tokat vurmuş mu yooo. O kadın emin ol açsa boşanma davasını; alsa 30bin tazminat alsa ayda bin lira nafaka alsa malların yarısını görürse tüm bilezikleri arada evlatlık ilişkisi kalıyor mu ortaya çıkar....

Yorumlari okudumda ne kadar salak yorumlar yapilmis nerenizle okudunuz konuyu cok merak ediyorum..
Valla o bu değil de, görüşünüze uymayan yorumlara bu cevabı yazabilecek seviyeye sahip olduğunuz için zeka seviyesi ve nerenizi hayatta kullandığınız tartışılır.
Ayrıca saç baş yolmakla abinizle metresini ayıramazsınız.

Burada insanların genel ruh hali değişkenlik gösteriyor şu şeymacılar giderek artmaya basladı. İki insan bekarsa ne halt yiyorsa yesin. Bu bizi ilgilendirmez. İster çocuk yapar ister futbol takımı kurar... umarım buradayım tutan insanlar da kocaları metresle çocuk yaparsa filan aynı empatiyi yapabilirler. Bu devirde boşanacağım diyen adama inanan kadının aklından şüphe ederim. Ahlaksızlığı meşrulaştırıyorlar.
Bu arada kürtaj severler cuk oturdu :)

Melegimiz,
Ne karar verdiniz?
Söyleyecek misiniz yengenize? Ya da şöyle sorayım, neyi bekliyorsunuz söylemek için?

İşi yapsın aileyi çekip çevirsin diye büyük alınıyormuş onun da mantığı oymuş :)

Ama konu sahibi demis ki karısından ayrılmayacak bil fln demis oda adam beni kandırmıs demis kadın suclu o konuda hemfikiriz zaten ama ne belli belki yengesi ayrılacak yani

Dar bakiyorsunuz herseye ne yani o bebek dogsun buyuyunce perisan olsun bu dami iyiydi
Allah'ın yarattığı canın akıbetini tespit etmek size mi kaldı. Piç muamelesi görmek de o çocuğun sınavı olurdu bu hayatta. Piç olunca ölünmüyor ama siz öldürdünüz o çocuğu. Savaşta tecavüz sonucu hamile kalanlara bile (bak babası gayrimüslim) alimler bu durum annenin ve bebeğin sınavıdır çocuk öldürülmez; zorla düşürtülmez diyor. Siz kimsiniz ya.

Doğsaydı da zaten sevgiyle büyüyeceğini sanmıyorum. Bu baba onun annesiyle de evlense eminim onu da başkasıyla aldatırdı.

Suçlu olan sadece iki kişi var onların vicdanı sızlasın.

ne güzel hem pastam dursun hem karnım doysun misali abinizin yediği haltları kapadınız gelinde yazık habersiz. bari doğru dürüst her şeyi geline anlatın. ama siz anlatmazsınız hiç bir şeyi aman "yuvaları" yıkılmasın. ortada sanki yuva varda. ortada herşeyden habersiz ayakta uyutulan gelin var.

Yalnız bu olay 40 yıl öncesi olan bir olay... Babası da emekli öğretmen... Oğluna dediği şey ise eğer köye adım at çeker vururum seni . O kadından vazgeçmeden buraya gelmeyeceksin.....O kadını da buraya getirmeyeceksin... Bana bunu anlatan yıllarca kayınvalidesinin yanında duran kadının ta kendisi anlatıyor...Hırs yapmış gitmemiş.. Kayınvalide ve kayınpeder de ona evlat gibi bakmışlar... Yani kovasalardı oğlum diyip sırtını zıvazlasalardı daha mı iyyidi...?

Dar bakiyorsunuz herseye ne yani o bebek dogsun buyuyunce perisan olsun bu dami iyiydi
Nerden biliyosun arkadasım eğer Allah bunu yazdıysa bunun kararınıda sen veremezsin kendinizi sümma hasa resmen Rabbimin verdiğinin kararını vererek haklı duruma cıkarıyorsunuz sen evlen hiç cocugun olmasın bakalım ne olacak ortada sıc var ama doğramamış kalp atan cocugun hiçbi günahı yok Rabbim ona nasıl bi kader yazmıs bilemezsin

Boşanacağım, karımı sevmiyorum zaten ilişkimiz kalmadı vırt zırt diye yalan söyleyen adama inanan kız saftır.
Salaklık seviyesinde saflık hem de.
E bu kız da bu zeka ile bekar haliyle bebeğe bakamazdı öyle değil mi.
Oh iyiki aldırmış demiyorum asla.
Bunu demek bana düşmez, insanoğluna düşmez.O ayrı konu.
Ama görünen manzara da bu.
Hani kürtajı normal karşılayan bir insan olsam bu kızın bebeğini aldırmış olmasına sevinirdim.

Bu konudan anladığım herkes kendi seçimlerini tercihlerini yaşıyor.
Abi pislik, şeref yoksunu, yapmış yapacağını.
Metres kadın, evli adamla sevgili olmuş, istemiş olmuş.
Aile olaya istediği gibi tepki vermiş kovmuş, dövmüş, sövmüş.

Bir tek yenge hanım habersiz.
Bir tek o kendi seçimini yaşamıyor şuan.
Ve çok büyük haksızlık.
O kadın öğrenmeli.
Varsın sonra kendi seçsin ne yapacağını.
Belki biliyordur, affeder.
Belki asla affetmez boşar gider.
Ama ondan bu hakkı alıyorlar şuanda.

Arkadaşlar siz kadın haklarını,kadını savunmayı çok çok yanlış anlamışsınız. Kadın da bir insandır ve hata yapabilir. Yaptığı hataların bedelini ödemek zorundadır. Konu sahibinin abisi hatalı evet. Zaten ona gerekenleri defalarca söylemişler,vurmuşlar,kırmışlar ve eşinin duymasından çekiniyorlar. Ama diğer hanım kızımız, adamın evli olduğunu bile bile bir ilişki yaşıyor ve hamile kalıyor. Tabi ki aldıracak o çocuğu. Aklınızı mı yitirdiniz? Şeyma Subaşı Acun’dan hamile kalıp çocuğu doğurunca sizler değil miydiniz topa tutan? Hala metres diye ondan bahseden ve dile getirmeseniz bile içten içe ahlaksızlık diyen siz değil misiniz? Yok yazık olmuş yok bilmem ne diye gereksiz göstermelik vicdanlı rolü yapmayın ya. Doğmaması gerekiyordu o çocuğun elbette. Bu hikayese kimae kimseden daha fazla veya daha az suçlu değil. Adamla kadın aynı suçu işlediler. Defalarca uyarıya rağmen kız hala adamın peşini bırakmıyorsa dayağı hak ediyor tabi ki. Sizi aldatan kocalarınızın, sizi aldattığı kadını hiç evire çevire dövmek istememiş gibi konuşuyorsunuz. Konu sahibinin eline sağlık. Abinize de en büyük ders, mutlu yuvasının dağılması olacaktır. Bence abinizin eşine anlatın her şeyi. Hatta abiniz kendisi anlatmak zorunda kalsın. Eşi kendisi karar versin gidip gitmemeye. Bence boşansın tabi ki. Bu iğrençliğe daha fazla bulaşmasın.

Ama konu sahibi demis ki karısından ayrılmayacak bil fln demis oda adam beni kandırmıs demis kadın suclu o konuda hemfikiriz zaten ama ne belli belki yengesi ayrılacak yani
Yengesini tanıyordur. Ya da bu işin etik olmadığını metrese belirtmek için de öyle Demiş olabilir.

Onlar dokunulmaz çünkü

Dusunuyorum da acaba kendi baslarina gelseydi boyle bir durum - yani aldatilsalardi, eslerinin metresine ev actigini ve bu metresten cocugu olacagini ogrenselerdi, acaba burada kastiklari duyarlari yasadiklari olayda da sergilerler miydi?

Yoksa klavye ile vicdan yapmak daha mi kolay?

Siz böyle düşünerek aydın oluyorsunuz haklısınız ahlaksızlıga çanak tutacak degilim. Sizler pohpohlayan insanlar olabilirsiniz. Aynı durumda siz de olabilirsiniz eşiniz aynı şeyleri yapsa bu kafada mı yaklaşırsınız?
Ortada bir masum var doğmalı mı dersiniz?
Yani hiç mi konuları okumuyorsunuz?
Burada evlendim ilk geceden hamile kaldım anlaşamadım boşanıyorum diyen kadına neler giydiriliyor! Ben sizin gibileri anlayamayacağım. Merhametin kimde olduğunu bilemezsiniz. Şurada metresten yapılan çocuğa acıyan insanların yarısı kendi anne babalarını huzurevine atanlardır. Belki ailelerinin kapısını bile açmamışlardır. Bakıcıya fırlatıp kendi hayatını devam ettirir gelir burada bana vicdan merhamet insanlık dersi verir!
Hadi oradan!!!!
Şurada bir yoruma göre belli zihniyetteki grup doluşup giydiriyor. Ekonomiden tutun metrese kadar aynı kişiler istisnasız aynı yorumları yapıyor.
İnsanlar kendini muhalefet gösterebilmek icin ahlaksızlıgı savunur oldu.

Sizin düşünceniz size kalmış. Herkes fikrini söyleyebilir. Bundan rahatsızlık duyanda sıkıntı vardır.

En doğrusunu yapmışsınız. Burada bebeğin doğmasını savunanlar acaba aynı durumda ne yapardı?Kocalarinin metresinden çocuğunun olmasına izin verirler miydi yoksa yasal süreç dolmadan alınsın mı isterlerdi? O çocuğun geleceği mevzusuna hiç girmiyorum bile.
Laftan sözden anlamayana bazen dayak iyi gelir ama şunu asla unutmayın o kızın kimseye karşı sorumluluğu yok yaptığı yanlış da olsa asıl iğrenç kişi abiniz çünkü evli olan ve sorumluluğu olan o. Abinizi evden attınız ama sonuçta yine dönüp gelecek. Namusu eksik bir adam ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…