- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Köye sokmamış da çekip bi tokat vurmuş mu yooo. O kadın emin ol açsa boşanma davasını; alsa 30bin tazminat alsa ayda bin lira nafaka alsa malların yarısını görürse tüm bilezikleri arada evlatlık ilişkisi kalıyor mu ortaya çıkar....Ama gelmeyedebilir... Evlat olarak görmektir bana kalırsa... Kimse zorla kimseyi tutamaz... Gitmesin diye baskı yapılmıyor ki... Evladımızsın diyorlar bence... Kendi evladını yıllarca görmemek pahasına kimse böyle bir şeyi yapmaz....Kızın kendi ailesi çağırmasına rağmen kız kendisi gitmiyor....Bekleyeceksin diye kimse diretmyior... Adam oğlunu köye sokmamış dönmek istediği halde..
Dar bakiyorsunuz herseye ne yani o bebek dogsun buyuyunce perisan olsun bu dami iyiydiçocuk hiç akliniza gelmiyormu yani ?
hani hic bir gunahi olmadigi halde aldirdiginiz cocuk?
Valla o bu değil de, görüşünüze uymayan yorumlara bu cevabı yazabilecek seviyeye sahip olduğunuz için zeka seviyesi ve nerenizi hayatta kullandığınız tartışılır.Yorumlari okudumda ne kadar salak yorumlar yapilmis nerenizle okudunuz konuyu cok merak ediyorum..
Başka zaman, maddi kaygıyla veya bir çocuk daha kaldıramayacağını söyleyen üyelere "doğurma aldır" diyen kürtaj severler burada bu evlilik dışı bebeğin kürtajına ne kadar da üzüldü anlamış değilim.
Kimseye değil genele yazıyorum bunu, onu hissettim bu konuda.
Doğmamış bir cana elbette ben de üzüldüm.
Zaten zorunluluk dışı yapılan kürtaja karşıyım o net.
Ama ilginç geldi bana.
Bu metres hanım, istese pekala aldırmayabilirdi.
Doktorun odasına girince herkes yalnızdır.
Baskı görmüştür, tehdit bile edilmiştir, inanırım.
Ama yine de istese kaçardı.
Bumerang gibi kovdukça geri gelmezdi.
Evli adamla ne işi var?! Adam zaten şerefsiz
Ama kadın da o şerefsize eşlik ediyor ayan beyan ortada.Evli olduğunu bile bile birisiyle birlikte oluyorsan en az onun kadar ahlaksızsındır.
Kaçıp gidebilirdi, asıl yaşadığı şehre.
Kendi seçiminin sonucunu yaşıyor o kadın.
Bu konuda üzülünecek kişiler o yenge ve evladıdır. Başkası değil.
İşi yapsın aileyi çekip çevirsin diye büyük alınıyormuş onun da mantığı oymuş :)evet- yasca büyük kadin isteniyor genelde. ikinci es alan sadece bir akraba var ama onlarda durum ayni yazdiginiz gibi.
ilk ese zaten herkes Hanim diyor (ben bile, agizim alismis) o ailenin basi.
ikinci gelinde sevilir sayilir. iki kadin anne-cocuk gibi geciniyorlar.
benim nenemde dedemden baya baya büyükmüs yasca ama ikinci hanimi olmadi.
genelde gelinlerimiz yasca büyük ama ikinci es durumu yok- bu zamandan sonra olmaz/olamaz galiba :) en genci zaten 47 yasinda :)
Ama konu sahibi demis ki karısından ayrılmayacak bil fln demis oda adam beni kandırmıs demis kadın suclu o konuda hemfikiriz zaten ama ne belli belki yengesi ayrılacak yaniO kadın çocuğun aldırmışsa kendi iradesi ile aldırmış.
Konu sahibinin bunda neden vicdanı sızlasın ki ...
O kadının vicdanı yok muymuş evli barklı çocuklu adamla birlikte Olmayı seçmiş ?
O kadının vicdanı hiç mi sızlamamış adamın çocuğuna karsı ?
Allah'ın yarattığı canın akıbetini tespit etmek size mi kaldı. Piç muamelesi görmek de o çocuğun sınavı olurdu bu hayatta. Piç olunca ölünmüyor ama siz öldürdünüz o çocuğu. Savaşta tecavüz sonucu hamile kalanlara bile (bak babası gayrimüslim) alimler bu durum annenin ve bebeğin sınavıdır çocuk öldürülmez; zorla düşürtülmez diyor. Siz kimsiniz ya.Dar bakiyorsunuz herseye ne yani o bebek dogsun buyuyunce perisan olsun bu dami iyiydi
Doğsaydı da zaten sevgiyle büyüyeceğini sanmıyorum. Bu baba onun annesiyle de evlense eminim onu da başkasıyla aldatırdı.evdeki cocuk hayatta bir anlik zevkin sonucu katledilmemiş en fazla bosanir anne baba cocuk annesiyle hayatina devam eder baba alir hafta sonlari vs. tabiki onun icinde uzucu bir durum o ayri konu ama ya diger gunahsiz ida sevincle beklenmeyi sicacik battaniyelere sarilmayi saclarinin oksanmasini haketmiyormuydu
Köye sokmamış da çekip bi tokat vurmuş mu yooo. O kadın emin ol açsa boşanma davasını; alsa 30bin tazminat alsa ayda bin lira nafaka alsa malların yarısını görürse tüm bilezikleri arada evlatlık ilişkisi kalıyor mu ortaya çıkar....
Nerden biliyosun arkadasım eğer Allah bunu yazdıysa bunun kararınıda sen veremezsin kendinizi sümma hasa resmen Rabbimin verdiğinin kararını vererek haklı duruma cıkarıyorsunuz sen evlen hiç cocugun olmasın bakalım ne olacak ortada sıc var ama doğramamış kalp atan cocugun hiçbi günahı yok Rabbim ona nasıl bi kader yazmıs bilemezsinDar bakiyorsunuz herseye ne yani o bebek dogsun buyuyunce perisan olsun bu dami iyiydi
Boşanacağım, karımı sevmiyorum zaten ilişkimiz kalmadı vırt zırt diye yalan söyleyen adama inanan kız saftır.Burada insanların genel ruh hali değişkenlik gösteriyorşu şeymacılar giderek artmaya basladı. İki insan bekarsa ne halt yiyorsa yesin. Bu bizi ilgilendirmez. İster çocuk yapar ister futbol takımı kurar... umarım buradayım tutan insanlar da kocaları metresle çocuk yaparsa filan aynı empatiyi yapabilirler. Bu devirde boşanacağım diyen adama inanan kadının aklından şüphe ederim. Ahlaksızlığı meşrulaştırıyorlar.
Bu arada kürtaj severler cuk oturdu :)
Yengesini tanıyordur. Ya da bu işin etik olmadığını metrese belirtmek için de öyle Demiş olabilir.Ama konu sahibi demis ki karısından ayrılmayacak bil fln demis oda adam beni kandırmıs demis kadın suclu o konuda hemfikiriz zaten ama ne belli belki yengesi ayrılacak yani
Onlar dokunulmaz çünkü
Kimse evlilik dışı ilişkiyi onaylamıyor. Ama bu zihniyet de bir bitmedi. Yani kendinizi bir geliştirin. Yok peydahlandi yok pic.. Bir insandan bahsediyoruz. Yani başkalarının değerini düşürmeninin sonuçlarını her gün haberlerde görüyoruz. Sizin gibi insanlar işte bir bebeği bile değersizlestirecek zihniyette. Belki pic dediğiniz insan sizden kat kat iyi olurdu. Ama sorsan herkes çok iyi insan. Ha bide bu görüşe saygı duyulmasını istiyorsunuz,ama kusura bakmayın. Bu zihniyet “namusunu temizledim, onun için öldürdüm“ diyen zihniyetle el ele yürüyor.
En doğrusunu yapmışsınız. Burada bebeğin doğmasını savunanlar acaba aynı durumda ne yapardı?Kocalarinin metresinden çocuğunun olmasına izin verirler miydi yoksa yasal süreç dolmadan alınsın mı isterlerdi? O çocuğun geleceği mevzusuna hiç girmiyorum bile.Yorumlari okudumda ne kadar salak yorumlar yapilmis nerenizle okudunuz konuyu cok merak ediyorum..
Herkez bebege gunah demis yahu bebek dogsa daha buyuk gunah degil mi?boyle bir serefsiz adamdan bir coxuk daha olmasi gunah degil mi.o coxugun gelecegi hicbir sekilde olmayacakti.ayrica yasal sure 10 hafta.biz bunu gizli sakli yapmadik gittik bir hastaneye resmi olarak aldirildi.ayrica annem ona istemiyosa aldirmayacagini ama hic bir sekilde o cocuga kimsenin sahip cikmayacagini anlatti.ki dogru bir karar vermis ki abim bile bebegin alinmasi taraftariydi.
Simdi boyle bir bebegi dunyaya getirmek ne kadar dogru.ya sonrasi o bebegin dusecegi durum daha fena degil miydi?
Aile kolay kurulmuyor,abimin sevgilisi bebek olayindan sonra abimden cok nefret ediyo gibi duruyordu bebegime sahip cikmadi artik onu istemem dedi ve ailemden 15 bine yakin para alip yeni bir hayat kurmak istedigini soyledi.ailemde kiza uzuldugu icin ne istediyse yapti ve kizi gonderdik.Ama iki ay sonra cikip gelince isler cigrindan cikti evet sacini basini yolduk kizin olsa tine aynisini yapardik
nerden biliyorsunuz perişan olacağını kaderini sizmi yazıyorsunuzDar bakiyorsunuz herseye ne yani o bebek dogsun buyuyunce perisan olsun bu dami iyiydi
İkna ettik demis ikna etmek bilmiyorum yolda döven insanlar nasıl ikna etmiştir canımYengesini tanıyordur. Ya da bu işin etik olmadığını metrese belirtmek için de öyle Demiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?