Abim,evliligi ve metresi

Iyide bu çözüm değil ki..burada abi bu olaydan bir ders almış mı?
Tabiki aptal yerine konmak bu.Yengenin ne tür bir pislikle yaşadığını bilmeye ve ne yapacağına kendi karar vermeye hakkı vardi.
Bundan sonra da olayı gizleyecekler o kadının yüzüne nasıl bakacaklar?
Birşeyleri gizlemekte yalan söylemektir burada yengenin yararına olan hiç-bir durum yok.Resmen kamdirildi aptal yerine konuldu ve kendi iradesi hiçe sayıldı.

Şimdi düşününce durup durup aklıma başka şeyler geliyor. Olaylara iyi tarafından bakalım.

Arkadaşlar aslında şükür etmemiz lazım, neden derseniz: konu sahibinin bir sonraki adımı “yengemde kadın olsaydı kocasını elinde tutsaydı” diyebilirdi ama henüz dememiş.

Yorumum ironi içerir, anlamayacaklar için peşin peşin yazayım dedim.

evlendim 3 yıl sonra kayınpederim kendince hak gördüğü, adına 2. evlilik dediği metresi ile yaşamaya başladı.
şok oldum. ama asıl şoku adamın ailesi 2. kadınla tanışıp, oturmaya kalkmaya başlayınca yaşadım.
egeliler...
benim ailem öğrendiğinden beri görüşmüyor kayınpederimle. böyle bir şeye bir kadının rıza göstermesi bizde mümkün değil.
babam da görüşmeye kalksa annem hayırdır, adamın yaptığı çok güzel bir şey de mi bir de görüşüyorsun der.
zor o işler. :)

Son düzenleme:
Çözüm demedim zaten çözüm bulmaya çalışmışlar kendilerince dedim.

Bilmeye Hakkı var anlatmalılar.
Ama diyorum ki evli çocuklu bir kadın neredeyse on senedir evlidir hadi beş sene olsun fark etmez Kocasının böyle eğilimi OLdupunu zaten biliyordur hissediyordur diyorum.

Burda bi cana kıymışlar bide ikna ettik diyosunuz..ben hayatta hep suna inandım kötülük elbet sizi bulur tabikide abin ve kadın suclu ama cocuk aldırmak karısından saklamak büyük günah..umarım bı günahı abiniz kızından cekmez cunku bunun örneklerini cok gördüm..yolda dövdük ne demek sanki kadın zorla eşinizle birlikte olmus?iki tarafta suclu..o kadar iyiyseniz yengenize söyleyin oda kadına zina davası abinizede catır catır bosanma davası acsın belki bi nebze Rabbim affeder..hem suclusunuz hem güçlü resmen

evet 100% katiliyorum. bizdede kadin dominant taraf. nenem aksi taktirde dedemi cig cig yerdi galiba.
ben bu tutumu cok seviyorum ama- gercekden dogru olan cünkü.

kadının neden güçlü olması gerektiğinin önemi de burada başlıyor.
gerçekten aileyi kadın bir arada tutuyor. ama yanlış yorumlanıyor.
kadın bir arada tutmak için susup pısıp kabul etsin, idare etsin diye düşünüyorlar.
halbuki güçlü kalsa, yanındaki kadını desteklese, üst soy bir hizaya getirse. elbirliği ile sırt dönülen kişi gerçek suçlu olsa, duzene girer.
erkektir yapar,
kadın olsaydı da kocasını elinde tutsaydı,
aman kızım ses etme hevesini alsın,
çocukların var sefil olmayın, diyenler

merak etme biz senin yanındayız,
çocuğuna el birliği ile bakarız,
o adamın canı cehenneme, dese,
bak nasıl güzel yaşıyoruz...

En doğrusu.

Toplumdan aforoz etmek gerek böylelerini , son dönemlerde bunlara medeniyet imajı çizilmeye başlandı. En acısı da o.

İşte akıl, işte mantık, tebrik ediyorum

kumalik olayi var- bizim tüm sülalede 1 kumasi olan gelin var.
bildigime göre onlarda durum söyle (benden yasca cooook büyük olduklari icin direk sohbete girmedim)
ilk es adamdan 15 yas büyük ve toplamda 4 kizi var- kadin kumayi zamaninda kendi secmis, istemis- ve kocasini ikna etmis.
ikinci gelinin 2 oglu oldu. bu ailenin topragi cok- tütün tarlalari vs.
yani calisacak insan gerekmis ve ilk es ben daha dogurmam demis ve ikinci esi istemis.
disardan bakinca baya mutlular.
onlardan haric kuma olayina sahit olmadim.
bizde yasli gelin cok oluyor nedense. erkekden 10-15 büyük gelin cok var

Hissetsin o önemli değil.Sonucta aile kocasının onu 7 aydır başka bir kadınla aldattitigi ona ev tuttuğunu hatta kadının hamile kaldığını zorla bebeği aldirdiklarini metresi dovduklerini filan saklamış değil mi?Ve bence bilmeyecek te hicbir zaman.
Bu adil değil.
Bu çözüm de değil.
Çözüm bulmaya çalışmak hiç değil..
Bu yuvayı korumakta değil.
Bu oğullarını korumak.sadece bu..

Abi kizi kandirmis iste.
Karimi sevmiyorum.bosanicam senle evlenicem seni seviyorum vs vs

Klasik erkek yalani.; karimdan bosanicam

Kiz da inanmis bosanip benle evlenicek nasil olsa diye.yapmis hatayi.

Ama dayak yiyen kiz olmus.

Asil dayagi abisi hakediyor.

çocuk hiç akliniza gelmiyormu yani ?
hani hic bir gunahi olmadigi halde aldirdiginiz cocuk?
O kadın çocuğun aldırmışsa kendi iradesi ile aldırmış.
Konu sahibinin bunda neden vicdanı sızlasın ki ...
O kadının vicdanı yok muymuş evli barklı çocuklu adamla birlikte Olmayı seçmiş ?
O kadının vicdanı hiç mi sızlamamış adamın çocuğuna karsı ?

Abinizi evlatlıktan reddedin ve gelininizi yanınıza alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…