Abim,evliligi ve metresi

Konu sahibinin hala vicdan sahibi olduğunu düşünüyor musunuz?
asil konudan sonrasini okumadim yorumlari guncellemeleri hic hir seyi seyi ne yazarsa yazsin kiydiklari gunahsizin aciklamasi olmayacak bence
yorumuma sadece bir evet yazmis
yazmayim kendimi tutayim dedim ama konuda bahsi gecen herkes bunlardan daha vicdanli bence

Aldatmış artık bi de ev tutmuş o kadına bi de hamile de bırakmış kadını.evlilik mi kalmış ki ortada her şey bitmiş zaten saklamanın anlamı yok zaten ilk baştan bitmiş daha fazla aptal yerine konulmasına müsade etmeyin yengenize anlatın herşeyi hiçbir şey saklı kalmaz

Burdaki masum olan yengeniz ve çocuğu o doğumamış masum bebek yazık gerçekten çok üzüldüm bu duruma

Palu ailesi gibi aile ya. biri p... yapar ailesi de buna çanak tutar. Olan çocuklara olur

çocugu ALDIRTTIK (bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi )diyorlar
metresligi rezilligi ayri konu acikcasi onlara hic takilmadim su konuyu okurken bir tek bebege cocuga ve herseyden habersiz geline uzuldum ama en cok o bebege uzuldum

Biliyorum o dizeni duymuştum.
Genelde erkekten 10-15 yas büyük gelin alırlar o ilk Eş olur bir nevi evin Hanımı o olur. Evin büyüğü gibidir erkeği çekip çevirir. Erkekte zaten küçük evlenir 17-18 falan.
Sonra erkek gercekten evlenebileceği bir yasa gelince yaşına göre bir kız bulurlar o ikinci Eş olur. Evde herseyi o yapar. Ilk gelin bir nevi babanne gibi olur. O Doğuda da çok var. Evde herkeste o ilk kadının sözüne saygı duyar onu dinler. Ve genelde ikinci eşten Doğan çocuklarda ilk eşin üstüne kaydedilir.

Katılmıyorum.

Çok hoş bir aileniz ve sülaleniz var ama malesef karadeniz aldatma kadına şiddet ve özellikle rus metres ve kadın mağduriyeti olaylarında istatistiklere göre en yüksek bölgelerden biri. Kadın sığınma evleri çok fazla yaygın. Keske herkes sizin aile gibi olsun inşallah

Bende en çok evdeki çocuğa üzüldüm.
Tabi konu ütopik değilse

Katiliyorum size.

Boyle carpik bir iliskide tek suclu niye erkek? Evli oldugunu bile bile adamla iliski yasayan bir kadin niye vicdanlari sizlatmiyor?

Başka zaman, maddi kaygıyla veya bir çocuk daha kaldıramayacağını söyleyen üyelere "doğurma aldır" diyen kürtaj severler burada bu evlilik dışı bebeğin kürtajına ne kadar da üzüldü anlamış değilim.
Kimseye değil genele yazıyorum bunu, onu hissettim bu konuda.
Doğmamış bir cana elbette ben de üzüldüm.
Zaten zorunluluk dışı yapılan kürtaja karşıyım o net.
Ama ilginç geldi bana.
Bu metres hanım, istese pekala aldırmayabilirdi.
Doktorun odasına girince herkes yalnızdır.
Baskı görmüştür, tehdit bile edilmiştir, inanırım.
Ama yine de istese kaçardı.
Bumerang gibi kovdukça geri gelmezdi.
Evli adamla ne işi var?! Adam zaten şerefsiz
Ama kadın da o şerefsize eşlik ediyor ayan beyan ortada.Evli olduğunu bile bile birisiyle birlikte oluyorsan en az onun kadar ahlaksızsındır.
Kaçıp gidebilirdi, asıl yaşadığı şehre.
Kendi seçiminin sonucunu yaşıyor o kadın.

Bu konuda üzülünecek kişiler o yenge ve evladıdır. Başkası değil.

Nedense en çok gelininize üzüldüm okuyunca. Onca şey oluyor hiç haberi yok. O durumda olmak istemezdim.

evet- yasca büyük kadin isteniyor genelde. ikinci es alan sadece bir akraba var ama onlarda durum ayni yazdiginiz gibi.
ilk ese zaten herkes Hanim diyor (ben bile, agizim alismis) o ailenin basi.
ikinci gelinde sevilir sayilir. iki kadin anne-cocuk gibi geciniyorlar.
benim nenemde dedemden baya baya büyükmüs yasca ama ikinci hanimi olmadi.
genelde gelinlerimiz yasca büyük ama ikinci es durumu yok- bu zamandan sonra olmaz/olamaz galiba :) en genci zaten 47 yasinda :)

Azıcık vicdanınız varsa ailece abini ikna edin her türlü hakkını vererek eşini anlaşmalı boşasın bu rezilliğe kadın olarak nasıl çanak tutabiliyosun.

Anlatmayın artık her şey çorba olmuş ama o kadının hayatını ancak böyle kurtarabilirsin madem çok seviyosunuz (hiç inandırıcı değil).

Bu bir nevi bekle dönüp dolaşıp sana gelecek demektir. Karadenizli arkadaşlar varsa bu bir "değer vermek" değil bu kocana sahip çık demenin başka versiyonudur. Doğru bir şey değil. O kızın yeri ailesinin yanıdır. Boşanmalıdır. Bir aldatan tekrar aldatır. Gözü yaşlı; kocayı bir gün döner diye beklemek "iyilik" değil (Allah göstermesin zorunda bırakmasın)

Bende en çok evdeki çocuğa üzüldüm.
Tabi konu ütopik değilse
evdeki cocuk hayatta bir anlik zevkin sonucu katledilmemiş en fazla bosanir anne baba cocuk annesiyle hayatina devam eder baba alir hafta sonlari vs. tabiki onun icinde uzucu bir durum o ayri konu ama ya diger gunahsiz ida sevincle beklenmeyi sicacik battaniyelere sarilmayi saclarinin oksanmasini haketmiyormuydu

Ama gelmeyedebilir... Evlat olarak görmektir bana kalırsa... Kimse zorla kimseyi tutamaz... Gitmesin diye baskı yapılmıyor ki... Evladımızsın diyorlar bence... Kendi evladını yıllarca görmemek pahasına kimse böyle bir şeyi yapmaz....Kızın kendi ailesi çağırmasına rağmen kız kendisi gitmiyor....Bekleyeceksin diye kimse diretmyior... Adam oğlunu köye sokmamış dönmek istediği halde..

"Öküz " deyişinden belli zaten konu sahibinin bunu ne kadar normal gördüğü. Tabi alışmış olabilirler erkekler öküzlük yapar ama döner dolaşır geri gelir kadın yıkmasın yuvasını. Aynı şeyi değil en ufak erkek arkadaşı ile bulussa (bak çocuk yapsa demiyodum) ölüm olur sonu. Öküzlük nedir ya. Öküzlük = masum kusurlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…