- 2 Temmuz 2018
- 2.204
- 2.676
- 133
- Konu Sahibi Melegimizzz
-
Ay hemen profilime girmişAynen canim Allah var el fali bakma cok
Ay hemen profilime girmiş... Düşme bu kadar .oku msj el falı yerine bunu kitaplardan öğrendiğimi eskiden fal değilde bilim olarak kullanıldığını da okusaydin keşke . Tabi anlaman zor o yüzden sen git kürtaj yaptır sen git kız dovdurr .sonrada ben de zor bebek sahibi oldum de . Allah o masumdan çıkarmasın senin yaptiklarini
Allah'tan öbür taraf var .en küçük kul hakkı insana neler yapar diyen kitabimiz var . İnsan oğluna cehennem basit geliyor canım eğer bir iğne ucu görseydi o bebege bunu yapamazdı . Başkası na yapılana göz yummazdi hiç kimse .Ben ne düşünüyorum biliyormusun.. Bunlar şimdi akşam yemekte masada otururken birbirlerinin yüzüne gönül rahatlığı ile bakıyorlar mi? Yani sen tut kadını döv, tut bebek aldirmaya ikna et. Yani yemek yedikten sonra böyle cay yudumlarken kendilerini hiç mi sorgulamiyorlar acaba. Bide tabi yengelerinin yanında mesut aile hayatı oynamak zorunda kalmiyorlar mi. Aklimda deli sorular.. Ne bitik hayatlar var.
Allahim.dinden imandan bahsediyo millete fal bakiyo.sonrada neymis bilimmiste bilmem neymis.aynen obur taraf var iyki ve ben gunahimida sevabimida orda alacagim.benim gunahimi sevabimi tartip bicmek size kalmadi herkez kendi gunahindan sorumludur.Allah'tan öbür taraf var .en küçük kul hakkı insana neler yapar diyen kitabimiz var . İnsan oğluna cehennem basit geliyor canım eğer bir iğne ucu görseydi o bebege bunu yapamazdı . Başkası na yapılana göz yummazdi hiç kimse .
Yok hamile kadini dovmedik yanlis anlamissinizHamile kadını mı dövdünüz? Yanlış mı anladım. Şu hikayede bir sürü ayıp, günah, hata var da, hamile kadını dövmekten daha büyüğü yok.
Önce çocuğu aldırtıp sonra dövdülerHamile kadını mı dövdünüz? Yanlış mı anladım. Şu hikayede bir sürü ayıp, günah, hata var da, hamile kadını dövmekten daha büyüğü yok.
E sende tüp bebekle evlat sahibi olmuşsun ama bir kadının evladının canına kıyıyorsun? Bunu napıcaz?Allahim.dinden imandan bahsediyo millete fal bakiyo.sonrada neymis bilimmiste bilmem neymis.aynen obur taraf var iyki ve ben gunahimida sevabimida orda alacagim.benim gunahimi sevabimi tartip bicmek size kalmadi herkez kendi gunahindan sorumludur.
kiz dayagi hak etmis keske abinizide dovseydiniz baban onuda bir guzel dovseydi bnce anlattin saf gibi kadini kandrmayin. oyle bir kocasi oldugunu ogrensin ayni soruyu size soralim ya siz yengenizin yerinde olsaydinizMerhaba kk uyeleri,
Cok dertliyim çok, yazimi okuyup yorum yapanlara şimdiden teşekkürler..
Evet bir abim var benden birbucuk yas buyuk evli ve dunyalar guzeli bir kizi ve eşi var..
Ama gel gelelim ki 7 aydir başka bir kizla ilişkisi oldugunu öğrendik ve hemen olaya müdahale ettik,gelinimiz duymadan bu konu kapansin istedik..
Öncelikle ben ve annem abimin arkasina birini takip kizi bulduk ve kiza guzelce bu adamin evli oldugunu onu birakmasini yoksa kötü şeyler olacagini soyledik.
Oda bize abimin onu boşanacagim diye kandirdiğini ve artik abimle ilişkisini keseceğini soyledi bizde inandik tabiyki.
Ayni konusmayi abimlede yaptik abimde eşini sevdigini ve bir hata yapip pişmsn oldugunu söyledi ve konu orda kapandi.
Gel gelelim bu olay olduktan iki ay sonra abimden biz yine şüphelendik ve takip ettirmemizin sonunda o kiza ev tuttugunu ve işe diye evden çikip o kizla buluştuğunu hatta kizin 2 aylik hamile olduğunu ögrendik.tabi tüm bunlardan gelinimize hiç bir şekilde bahsetmedik..
Abimi alip karşimiza annemle birlikte konustuk dedik ki karinla ilgili bi problemin varsa karinla konus boşan sonra ne istiyorsan yap dedik.
Ama bizim paşa ne karisini birakmak istiyormus nede sevgilisini birakmaya niyeti varmis yani tam bir öküz..
Neyse biz kizi aldik karşimiza abimin onu metres gibi kullanacağini karisini asla bosamayacağini anlattik ve bebeği aldirmaya ikna ettik sonucta bebek alindi.
Bu kizda bizim önümüzde hattini falan kirdi artik abimle hic bir ilişkisi kalmadiğini anlatti ve biz yine inandik aldi kendini gitti..
Vee aradan 2 ay geçti,bugün alişveris icin gittiğimde ne göreyim o kiz yine dönmüs ve alişveris yapiyor.Normalde kiz bizden 10 saat uzakta oturuyor ve ben kizi burda görünce yine anladim ayrilmadiklarini..
Hemen annemi babami aradim o markete geldiler ve biz kizi evire çevire dövdük..sonra kalabalikta bir şekilde elimizden kaçirdik..
Şimdi sizlere sorum bu konuyu gelinimize anlatirsam hemen evini terkeder ve kizcagizin gidecek yeride yok mahfolup üzulup duracak..
Sizce bu konuyu ona anlatmali miyiz?
Yardim edin lutfen..
Not:abim kizdan ayrilacagina yemin ediyor,esini sevdigini bu konuyu eşine anlatmamamizi istiyor..
iyi yapmissiniz abiyi. gene dovun siz bakmayin burda bagzi arkadaslara o kizin avukatligini yapiyorlar asil sorun hata tek tarafli olmaz ikiside suclu ikiside . kaybedeckse kaybetsin hem. siz .kurtaj olun demissinz kizda kabul etmeseymis cunku. anne. olmak istiyorsa kabul etmemesi lazim yazik gunahsiz bebegeHayir cok ayrinti veremedim çok uzun oldu diye,ilk olayi duydugumuzda babam zaten abimin ustune kalkti bayagi bi hirpaladi onu..ama mesajlarina baktigimizda o kizin abime beni birakma evli olsanda seni kabul ediyorum gibi birsuru mesajini gorduk,ondan sonra zaten kizi dövdük
nafakayi tazminati nerden cikardiniz onu anlamdim. bende abim evliyse. ve karisini aldatirsa. yuvalari yikilmasin diye ugrasirdim biraz da kendinizi. basklarinin yerine koyun burda. suc ailede degil o abide o a kadinda cezalar onlara kesilmeli bnde soylenmesi taraftariyim. cunku. allahin hakki 3 tur kizdn vazgecmiyorsa karisindan vazgecsinTek korktuğunuz şey abinizin boşanarak düzeninin bozulacağı...
Mis gibi saf kalpli bir gelin var, sizin bile şüphelenip arkasına adamlar taktığınız kocasından şüphe etmemiş (etse de sizin gibi üstüne gitmemiş) siz bunu kaybetmek istemiyorsunuz. Gelinin alacağı tazminatı, yeğene verilecek nafakayı, kardeşinizin bu evinin kadını eşinden boşanıp kim olduğunu bilmediğiniz biriyle olmasını istemiyorsunuz.
Olayı ilk duyduğunuzda eşine yansıtmamanızı anlıyorum. Ancak ondan sonra siz ailece zıvanadan çıkmışsınız.
Gelini ve yeğeninizi düşünüyorsanız, gelininize yaşayabileceği bir ev verin ya da kirasını ödeyin gerisi gelir zaten. Yazık kadına... Yazık olan eşinden boşanması değil, hala böyle bir adamın soyadını taşımak zorunda olması... Siz bunu anlamıyorsunuz.
Bebege ben kiymadim kiza anlattim bu adam evli karisindan vazgecmez o bebegi tek basina buyuturum diyorsan buyrun buyut dedik ve oda oyle bir cocuk istemem dedi ve aldirdi.sanki ben doktorum hemen girip aldim gibi konusuyorsunuz.zaten doktora gittiginizde doktor defalarca anneye emin misin diye soruyor.istemese aldirmazdiE sende tüp bebekle evlat sahibi olmuşsun ama bir kadının evladının canına kıyıyorsun? Bunu napıcaz?
Aynen oyle.evet kendimi yengemin yerine koyuyorum bu kabul edilemez birsey ama iste bu zamana kadar ayrildik dediler inandik cunku ikiside gercekten cok buyuk yalancilar inaniyor insan.hadi ailesi dagilmasin kizlari perisan olmasindedik.kiz sanki sutten cikmis ak kasik.iyi yapmissiniz abiyi. gene dovun siz bakmayin burda bagzi arkadaslara o kizin avukatligini yapiyorlar asil sorun hata tek tarafli olmaz ikiside suclu ikiside . kaybedeckse kaybetsin hem. siz .kurtaj olun demissinz kizda kabul etmeseymis cunku. anne. olmak istiyorsa kabul etmemesi lazim yazik gunahsiz bebege
ikiside degil bence. siz elinizden geleni yapmissinz bence. abim. yengenizi sevmiyor sadece aciyor yengenize. seven adam aldatir mi. hemde evladina yapar mi bole biseAynen oyle.evet kendimi yengemin yerine koyuyorum bu kabul edilemez birsey ama iste bu zamana kadar ayrildik dediler inandik cunku ikiside gercekten cok buyuk yalancilar inaniyor insan.hadi ailesi dagilmasin kizlari perisan olmasindedik.kiz sanki sutten cikmis ak kasik.
Abi vazgeçmem diyormuş.nafakayi tazminati nerden cikardiniz onu anlamdim. bende abim evliyse. ve karisini aldatirsa. yuvalari yikilmasin diye ugrasirdim biraz da kendinizi. basklarinin yerine koyun burda. suc ailede degil o abide o a kadinda cezalar onlara kesilmeli bnde soylenmesi taraftariyim. cunku. allahin hakki 3 tur kizdn vazgecmiyorsa karisindan vazgecsin
Babam zaten oturduklari evi daha en basinda gelinin uzerine verdi.ayrica biz yegenimin alacagi nafakadan korkmayiz aksine onu nafakaya muhtac etmez gul gibi her ihtiyacini alir karsilariz.tam aksine gelinin ve yegenimin zor durumda kalmamasi icin yaptik onca seyi abim zerre kadar kimsenin umurunda degil.Tek korktuğunuz şey abinizin boşanarak düzeninin bozulacağı...
Mis gibi saf kalpli bir gelin var, sizin bile şüphelenip arkasına adamlar taktığınız kocasından şüphe etmemiş (etse de sizin gibi üstüne gitmemiş) siz bunu kaybetmek istemiyorsunuz. Gelinin alacağı tazminatı, yeğene verilecek nafakayı, kardeşinizin bu evinin kadını eşinden boşanıp kim olduğunu bilmediğiniz biriyle olmasını istemiyorsunuz.
Olayı ilk duyduğunuzda eşine yansıtmamanızı anlıyorum. Ancak ondan sonra siz ailece zıvanadan çıkmışsınız.
Gelini ve yeğeninizi düşünüyorsanız, gelininize yaşayabileceği bir ev verin ya da kirasını ödeyin gerisi gelir zaten. Yazık kadına... Yazık olan eşinden boşanması değil, hala böyle bir adamın soyadını taşımak zorunda olması... Siz bunu anlamıyorsunuz.
Ay iyi ki yanlış anlamışım, dehşet içinde kaldıydım. Neyse...Yok hamile kadini dovmedik yanlis anlamissiniz
Iste evladina nasil yapar bir insan bunu bilmiyorum.psikolojimiz alt ust olduikiside degil bence. siz elinizden geleni yapmissinz bence. abim. yengenizi sevmiyor sadece aciyor yengenize. seven adam aldatir mi. hemde evladina yapar mi bole bise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?