büyük bir sebebi yok. sadece beni sevmediğini söylüyor. o yuzden de ne yaparsam batıyor. o mükemmelliyetçi davranıyor onun tek istediği benim her söylediğim onaylansın her söylediğim her yaptığım kabul görsün ve saddece benim söylediklerim yapılsın. bu tavrını diğer aile bireylerine de sergiliyor ama bana karşı olan tavrı uç noktalarda aynı evin içinde düşman gibi davranıyor.
tam olarak neden aranızda erimez buzlar var?? neden size kin duyuyor? arayı ne oldu da düzeltmeye siz çalışıyorsunuz??
açıkcası bazen anlamakta zorlanıyorum onu. nedeni sorulduğunda çok fazla şey söylüyor. örneğin bundan 3 sene önce okulu dondur 1 sene kpss çalış dedi dondurmadım gittim bitirdim. masrafa soktun para harcadın. senin yüzünden sıkışıklık çektik falan dedi. yani onun söylediğğini yapmadığım için benimle 1 sene konuşmadı.
Küçüklen anne babanızın siz ve ona karşı olan tavırları nasıldı acaba. Çünkü dikkat ettim, ayrım yapılmaksızın büyütülen çocuklar ömür boyu çok bağlı oluyor birbirine. Küçüktür kızdır hastadır falan gibi sebeplerle kayırılan çocukların diğer kardeşlerle arası hep soğuk oluyor, kızgınlık ve kıskançlık ömür boyu çıkıyor biyerlerden. Belki de bu durum abinizin karakteriyle alakalıdır. Çünkü eğer aynı evdeyken bile hala onu yumuşatacak sevgisini göstermesine yardımcı olacak şeyin ne olduğunu bulamadıysanız bundan sonra zor gibi duruyor. Siz saygılı olun yeter bence
Birak gelmesin.Sen pesinden kostukca ,alttan aldikca boyle triplere girecek.Evden kovmak da nedir sebepsiz yere bu nasil dusmanliktir boyle.Bu yasa kadar sevmediyse bundan sonra da sevdiremezsin.Gelip de surat yapip soylenecegine evden gitsin de senin mutlu gununu mahvetmesin bari.
kötü bir insan değil
Bir insan kardeşinin en mutlu gününde bile onu üzebilecek kadar katıysa, merhametsizse hiç çabalamayın aramı düzelteceğim diye..
Umarsamayın bile..
Gayet de kötü biri abiniz olacak şahıs
Sizin özverinizi hak etmiyor
inan umursamamayı bende istiyorum ama olmuyor işte. et tırnaktan ayrılmaz deyip abim canımın içi diyorum yanımda olsun istiyorum ama o hala kin nefret peşinde.
kötü bir insan değil ama karakteri böyle. bir iyilik yapar onu söyler durur. bu güne kadar abi koş abi yetiş yardımına ihtiyacım var diyemedim. okula gittim. 3 sene boyunca aramadı hep ben aradım. doğum gününü kutlamak için aradım okuldayken. sınavlardan geç geçmezsen seni okuldan alırım eve kapatırım it gibi çalıştırırım dedi. bunları bile yuttum. hasta oldum haftalarca aramadı. deprem oldu sokaklarda kaldım aramadı. bu kadar mı kötü insanım diye kendimi yiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?