ABİM İLE ARAMDAKİ BUZLARI ERİTEMİYORUM

insan üzülüyor işte. konduramıyor. cahil aptal biri değil. yapısı gereği çok fazla agoist.

Boşuna kendinizi üzmeyin değmez
Koca adam bu saatten sonra değişmez
Siz kendi hayatınızı kurmaya bakın

ısrarla sizden uzak durmak ıstıyor keskın sert tavırlar sergılıyorsa ıyı olmak ıcın ugrasmayın ;
sız ıyılık olsun dıye ugrastıkca bu kez daha kotu olur. hıc bı sey tek taraflı olmaz ıkı tarafında bunu ıstemesı gerek cunku.
zamana bırakın, siz saygıda kusur etmeyın ama kendınızı de ezdırmeyın naparsa yapsın o benım abım demeyın yanlısında bu yanlıs dıyebılın. gerekırse uzak olun.
mesafe herzaman herkese karsı en etkılı ilaçtır emın olun
guzel gunlerınızın tadını cıkarın , içinize sınmıyor gormek ıstıyorsunuz ama o ıstemıyor :) gelmek ısteyen gelır davete bıle gerek yok...
o gununuzde yanınızda olması gereken kısı ; sızden buyuk olan kısı.
buyuk buyuk olmalı kı kucuk de kucuklugunu bılsın degıl mı ...
zamana bırakın.

Boşuna kendinizi üzmeyin değmez
Koca adam bu saatten sonra değişmez
Siz kendi hayatınızı kurmaya bakın

annemle babam da aynısı söylüyor. kendisi bilir herkes kendine yakışanı yapar diyorlar. çocuk değilki ceza verip oturtasın diyorlar. koca adam o da kendine yakışanı yapar diyorlar.

Karakteri boyle diye kabul etmissiniz de bu bildigin kalpsizlik.El eli arar depremde,zor durumlarda.Kaldiki kardes ya insanin canidir can yoldasidir.Ustunde hakimiyet kurmus senin.Basin sıkıstıgında yaninda olmayacaksa ne anladik kardeslikten.Kotu gunde yaninda olmadiysa iyi gununde de olmasin.Karakteri ve egosuyla tek basina kalsin mumkunse.

problem orada da var işte. aileye karşıda küçümseyici tavırlar sergiliyor. bir şey bilmiyorsunuz. her şeyi ben mi öğretecğim tavırlarında. konuşmayı bilmiyorsunuz size elinizden bir şey gelmiyor beceriksizsiniz falan filan tavırları hep bu şekilde aşağılayıcı ve küçümser.

en çok o üzüyor zaten hiç bilmedim bu yaşıma kadar can ciğer olmayı. elimden tutup da oynadığını değil bir yere çöp atmaya bile gitmedik braber.

Benim de iki abim var küçük abim ben 5 sınıftayken abim 7 sınıftaydı ayağımı incitmiştim beni 1 km yolu sırtında taşıyarak eve götürdü, yediği ekmeği ikiye bölerdi aldığı çikolayı bana verirdi uyurken beni öperdi
Büyük abim ise köpekleri çok sevmesine rağmen bir köpek bize saldırmıştı biyere giderken 6 yaşındaydım o ise 11
Beni orda bırakıp kendisi kaçtı küçük abim uzaktan gördü koşup aldı beni öyle koştu küçük abimde benden 1,5 yaş büyük büyük abim hep soğuktu dışardaki insandan farksızdı halada öyledir evli şuanda eşi daha samimidir bana karşı iyi olsun soğuk olsun hiç beni sevdiğini hissetmedim
küçük abime bende canımı veririm yani bilmem anlatabildim mi ...
Madem abiniz öyle bir mesafe koyuyor bence sizde uyun hiçbir zaman istediğiniz olmayacak ....

Yumurtadan cikip kabugunu begenmemek bu.Pasazade herseyi kendi biliyo demek.

zaten artık canı soğulsun demekten başka bir şey gelmiyor elimden

en çok o üzüyor zaten hiç bilmedim bu yaşıma kadar can ciğer olmayı. elimden tutup da oynadığını değil bir yere çöp atmaya bile gitmedik braber.
Seni uzmek istemem ama hani derler ya 'sen dost edin dusmani anan dogurur' diye.Iste tam da bu.Buyuk bi eksiklik var hayatinda.Umarim abinden gormedigin sevgiyi esinden gorursun.

Yumurtadan cikip kabugunu begenmemek bu.Pasazade herseyi kendi biliyo demek.

malesef ki öyle. BİRGÜN ANNEMİ ÇOK AĞLATMIŞTI KIZMIŞTIM ONA ANNEMİ BİR DAHA AĞLATMA ANNEMİN AĞLAMASINI SEVMİYORUM ÇOK AĞLATIYORSUN DEMİŞTİM. O DA BENDE SENİ SEVMİYORUM S.KTR GİT EVDEN DEMİŞTİ

28 yaşında kadınım. Gayet asabi ve tahammülsüz bir insanım.
Ancak ben bu yaşımda babama veya anneme şu bahsettiğim cümlelerin mealini bile söylemeye cesaret edemem.
Durum böyle ise sen kendi hayatına bak canım. İster gelsin, ister gelmesin. Düştüğünde elinden tutarsın elbet bir gün, o zaman anlar çok değerli zamanları nasıl boşa harcadığını.

Ben de bildim bileli erkek kardeşimle aramızda bir türlü oluşamayan bağları sorgulamışımdır.
Bir dargın bir barışık geçen yıllar sonunda sırtını döndü sildi beni. Kabullendim.
Şimdilerde çocukluğumuzdan itibaren aile içindeki ilişkilerimizi gözden geçirdiğimde,
sanıyorum annemizin sürekli olarak birimize taraf olduğu gerçeğini anımsıyorum.
Yani sudan sebeplerle annemiz, ya kardeşimden ya da benden taraf olarak aramızdaki
uçurumu derinleştirdi. Annemiz benden yana ise egom, kardeşimden yana ise kinim beslendi.
Durum kardeşim için de aynı oldu sanırım. Biz uzaklaştıkça uzaklaştık ve sonunda koptuk.

Allah islah etsin ya ne hakki var seni kovmaya.Sevgiyi haketmiyo bu adam kesinlikle haketmiyo.

Seni uzmek istemem ama hani derler ya 'sen dost edin dusmani anan dogurur' diye.Iste tam da bu.Buyuk bi eksiklik var hayatinda.Umarim abinden gormedigin sevgiyi esinden gorursun.

inşallah dilerim öyle olur. insan kahroluyor. keşke bunları hakedecek şeyler yapsaydım da o zaman evet hak ettim diyebilirdim..

söylemek istediğini çok iyi anladım. zaten artık elimden bir şey gelmiyor. özür dileyeyim desem özür dileyecek bir şey yapmadım dilersem de zaten egosunu tatmin etmek istemiyorum. çünkü zoruma gidiyor. 15 yaşında çocuk değlim artık.

bu kadar gözden cıkarmasının bir sebebi olmalı

DİLERİM İŞ İŞTEN GEÇMİŞ OLMAZ. ALLAH ACISINI GÖSTERMESİN. İYİ OLSUN AMA UZAK OLSUN CANI SAĞOLSUN NE DİYEYİM.

bu

bu yaşıma kadar bana gerçekten yaklaştığını bilmem abi kardeş olamadık hiç ya da arkadaş. hep uzaktan baktı sevmedi HATTA aşağıladı hep.

abin de olsa sevilmeyecek bir tip, niye ısrar ediyorsun.
siz etrafında dönmeyin daha fazla, kesinlikle senin sevgini haketmiyor.

Zamanında biri çıkıp sen ne diyorsun lan haddini bil deseymiş belki bu kadar olmazdı.
Ortalığı boş bulan ve kendini bir halt zanneden insan modeli.
İyi olmak için uğraşma. Bırak kendi pisliğinde boğulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…