ABİM İLE ARAMDAKİ BUZLARI ERİTEMİYORUM

Aynı benim erkek kardeşim. Bana yaptığı saygısızlıkları eşime de yaptı. Görüşmüyorum şuan, ne gereği var?

DİLE
Aynı benim erkek kardeşim. Bana yaptığı saygısızlıkları eşime de yaptı. Görüşmüyorum şuan, ne gereği var?

Umarım bu yaptıklarını gün gelir de evlatlarına yapmazlar. çünkü kardeş olarak beni kahreden bu durum evladı kim bilir ne duruma sokar.

egosu biraz fazla yüksektir. egosu okşandığı zaman iyidir ama onaylanmadığı karşı çıkıldığı zaman saldırganlaşıyor. iğneleyici kırıcı kelimeler kullanıyor
babanizin onun egosunu yok etmesi lazim ayagini denk almasi gerektigini falan soylemesi lazim

DİLE

Umarım bu yaptıklarını gün gelir de evlatlarına yapmazlar. çünkü kardeş olarak beni kahreden bu durum evladı kim bilir ne duruma sokar.

Yok onların derdi kardeşleriyle. Kardeşleri mutlu olsun istemez, başarılı olsa bozulur, iyi birşeyler yapsa zoruna gider... Bunlar böyle.

güzel kardeşim abin 28 yaşında ve hala ailenle birlikte yaşıyor öyle mi? beni yargılayabilirsiniz ama ben bir erkeğin en fazla 25 26 yaşına kadar ailesi ile oturması taraftarıyım. ben 19 yaşında okumak için ayrıldım bir daha da dönmedim hiç de pişman değilim. neyse gelmek istemiyorsa gelmez bu kadar net. önce bu yaşına rağmen hala annene ütülettiği pantolonların pişirttiği yemeklerin hesabını versin sonra ailene siz hiç birşey bilmiyorsunuz desin ya da senin özel gününe gelsin. ki zaten bu kafada bir adam o özel günü de mahfeder benim eşimin abisi 30 un üstünde ve hala ailesi ile yaşıyor aynı muhabbetler onlarda da var bu yaşında yemeği beğenmedi diye kapı çarpıp çıkıyor. valla söz günümüzde de ilgiyi üzerine çekebilmek için elinden geleni yaptı ki halen öyle... neyse güzel kardeşim madem bağı koparmak istiyor sallama gitsin

Deli midir nedir? Onun parasını mı harcadınız? Cimri mal mülk derdinde biri mi? Buzları eritip ne yapacaksınız, tekrar donmasın diye ömür boyu bu adamı mı pohpohlayacak, onun arzularına göre mi kendi hayatını çevireceksin?

Yarın 2. çoçuğu doğurma diyecek bir potansiyel var bu abide.

Hayır bu kadar sizi bir kalemde silen birine hala nasıl beni onu çok seviyorum, onsuz düğün olmaz diyorsunuz?
Beni de sevin valla ya

haklısınız ama işte ben olduğu gibi seviyorum o olması istediği gibi olsun diyor. fark orada işte.. severim sizi de severim :)

haklısınız ama işte ben olduğu gibi seviyorum o olması istediği gibi olsun diyor. fark orada işte.. severim sizi de severim :)
Ben sizi şimdiden sevdim, o yüzden bu adama sizi yorar, üzer diyorum. Olduğu kadarına eyvallah de, olmadığını zorlama bence.
Onu da karısı yola getirir bir gün. Dengini bulur inşallah.

Hiiic kendini Yorma, boşuna tüketme kendini. Kan bağı herşey değil, olmayınca olmuyor iste. Kıskançlık, cekememe, ego gibi çeşitli nedenleri olabilir ya da tamamen ben abiyim her halta karisirim, lafım dinlenecek yoksa abilik yapmam kafasinda olabilir. Ne olursa olsun, gerçek nedeni merak bile etme. O sana abilik yapmak isteniyorsa sen niye kendini parcalayasin canım?
Benimde isteme, düğün dernek hic bir seyimdr olmadı abim. Olupta canımı skacagina olmasın dedim bende. Hala konusmayiz gorusmeyiz, hayatımda kucuklugumuzden kalma beni burkan güzel anilari hatırlayıp ara ara aaahhhh çekmekten başka bisry değişmedi. Aksine kavga gürültüler bitti de rahatladim bile. O yüzden canım, kafanı yoracaksa yol veeeeerr gitsin :)

Ben sizi şimdiden sevdim, o yüzden bu adama sizi yorar, üzer diyorum. Olduğu kadarına eyvallah de, olmadığını zorlama bence.
Onu da karısı yola getirir bir gün. Dengini bulur inşallah.

sadece anlamaya çalışsın başka bir şey demiyorum. dilerim çok geç olmadan gelir aklı başına çünkü çok zor abinin sevgisinden mahrum kalmak. canı sağolsun evlatları olduğunda onlara versin sevgisini.

Benim abimle aramda cok kuvvetli bi bag vardi ama babam beni cok severdi.abimide hep doverdi.babam ozmanlar haftasonu annemle koye giderdi iki gun gelmezdi.hatta bazen bi hafta gelmezdi.abimde beni doverdi.biz yalniz kaldigimizda.dovdukten sonra yada doverken babami arardi hadi gel kurtar kizini die.cocukken dayak yemedim abimden ama 20 yasindan sonra dayak yerdim sebebi ben degildim babamin kuramadigi dengeydi.boylr durumlarda kardeslrr birbirne kin duyuyo.sonra ben evlendim abimle simdi normal hic bisey yasanmamis gibiyiz.evlendikten sonra duzelir canim merak etme.ayni evde iken kiymet bilinmio ama evlendigimde abim bi yil alisamamisti evlenmis olmama her gun msj atardi yada annem abin geceleri aglio sanki kardesim odalardan birinden cikacakmis gibi dermis.sikms csnini gelnek istemiosada zorlama

kusura bakma canım
abine gerekli olan zamanında atılması gereken sıkı bir dayakmış
ben buradan köpürdüm
ailede küçükken durumlarınız nasıldı nasıl yetiştiniz bilmem
abin aşırı derece de bencil, şımarık, rab bana hep bana bir adam
ben kardeşim durduk yere niye okulu bıraksın ayol manyak mı ne
asıl ne olursa olsun okulunu bitirsin diye uğraşırım
kesin bu evlenince hele bir de durumu iyi olunca annesini babasını hatırlamaz aramaz bile o potansiyel var onda
bırak gelmesin ters ters laflar söyleyip seni orada küçülteceğine gelmesin daha iyi işi vardı der çıkarsın
çok sinir oldum abine

Abiniz sanki sevgisiz kalmış kalbine bir el dokunmamis belki yasadigi seyler ...sert mizacinin sebebi bu olabilir. Eksik duygularini iletisime kapali yasiyor.Burda ona olan sevginizi çok güzel ifade etmişsin. Iliskinizi guclendirmek veya sizi anlayabilmesi için onun yüreğine hitap edecek bir mektup yazin

kbrzfr hakkeden baban ne diyor bu duruma gercekten merak ediyorum yanliz sunu diyeyim kan bagi her sey degil.

Abi le konuşmayı den esen belki düzelir sonra dan bir hediye

Benim abimle de kizkardesim maalesef kanli bicakli duruma geldiler. Sizin durumunuzdan farkli abim ilk baslarda iyiydi yalniz evlenince baya degisti, yani karisi degistirdi diyelim. Abim bizlerden simdi duygusal anlamda fersah fersah uzak. Kardesimin hicbir hatasi veya saygisizligi olmamasina ragmen sizin abiniz gibi git artik kardesim degilsin, birbirimizle iletisimi keselim felan dedi. Kizkardesim cok uzuldu ama abimin dedigini yapti iletisimi kesti.

Bana gore kardes abi abla sevgisi bambaska. Ben hep kardesimden yana oldum cunku bizde oyle bir yenge var ki yani...En sonunda biraktik zaten. Abim ailesiyle mutlu olsun, kardeslerini onemsemez. O da oyle dedik kabul ettik. Bence sizde kendisinin pesinden kosmayi birakin. 28 yasindaki bir insani degistiremezsiniz. Boyle gelmis boyle gider. Iciniz acir biliyorum ama boyle ancak kendinizi yipratirsiniz. Abiniz size abi olmak istemiyorsa hic zorlamayin. Biz abimle cok konustuk mesela ama olmadi.

Kendi mutlulugunuza odaklanin cunku inanin siz burda kendinizi paralarken o keyif yapiyordur. Bosverin. Cunku degmez

Benimde boyle bi problemim var sirf ewlendim diye benle konusmuyo bekarken cok duskundu bana hatta kendi esine yani yengeme rest cekmisti kardesim bizde kalacak diye benim bi sucumda yok ariyorum cevap vermiyor karsina cikiyorum kaciyor hadi bunlarida gectim babama tercih yaptirdi yaben yada newroz diye babamda onu secti suan oda babamda konusmuyor banada bi fikir verirseniz sewinirim sunuda beriltmek isterim benim yengem mukemmel bi insan o neyaptiysa abim babam duzelmedi

Bu tür kardeş anlaşmazliklarinin anne baba eğitiminden olduğunu düşünüyorum ama olan olmuş bir kere. Şimdiye kadar size isinamadiysa bundan sonra da isinmaz bence. Gelmesi konusunda anne babaniz ikna edebilir ama yine de gelmezse demekki onları da umursamiyor.

Eşine anlatma ilerde kullanır bu durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…