ABİM İLE ARAMDAKİ BUZLARI ERİTEMİYORUM

Valla helal osun seviyorm diyorsn ben benimkine inat sen yaslarda evlenmek gibi bi hata yaptım. Ani bir kararla.. tabi ne mantık çalıştı ne kafa.. abi lafını duymadı benden yüzüne bakmam konsmam son günlerde vatsp tan yazışıyoz vicdan rahatlatıo bişey olmamış gibi.. abin hele bi ele karışsın görür..

Canim su evlenince degisti sozune gicik oluyorum.tabiki nasil bi yengeniz var bilemem iyiside vardir kotusude.ama evlenince hersey degisio.mesela evlenmeden once aileden biri bi terslik yaptiginda bu sadece seni ilgilendirio ama evlendikten sonra esinide ilgindirio.yani evlenmeden once sesini cikarmadigi seyleri evlendiktwn sonra gormemezlikten gelmemesini beklemeyin.sonra yenge doldurdu oluyo tabiki herkez iyi niyetli degil.ama benim esim ailesiylr gorusmuo sebebi ailesinin ona yaptiklarini artik kaldiramiyo.ben goruselim dememe ragmen istemiyodu.bende artik bisi demiyorum.ve ailesi benden bilio evlendikten sonra degisti oluo ayni sekilde kendi ailemde oyle evlenince degistin dio.tabiki degisecem.herkezin her yaptigina susacak degilim cunki bana yapilan esimeyapilmis olur ayni sekilde esime yapilanda bana.

abinizde narsist kisilik bozuklugu oldugunu dusunuyorum. herkese karsi herseyi ben bilirim tavirlari ve kucumsemesi asagilamasi caninizi yakmaya calismasi bunlar narsissizimin belirtilerinden. isterseniz bir uzmana danisin hos danissanizda bu kisilik bozuklugunu tasiyan insanlarin tedavisi yok denecek kadar az

Annen baban onu çok şımartmış sana o şekilde davranmasına müdahale etmeleri gerekirdi yıllar geçtikçe küstahlığı artmış

Ya gelmezse gelmesin nazlama bosver kardesin diye alninin yazisi degil ya bi hatan yok sucun yok

Anne babana rahat rahat ben nisana gelmiyorum demesinden belli ki onun uzerinde bi otorite kuramamislar. Onlarin kabahatini sen mi cekeceksin bosver takma

Beni iplemeyeni ben hic iplemem abi yerine de koymam. Dunya onun ekseninde donuyor saniyor ama oyle degil. Ayrica kendi evinden mi kovuyor. Babasinin evinde baba rolunu oynuyor. Sallama gitsin. Her evin bi dengesizi olur illa. Evleneceksin madem evlen git. Yuzunu gormezsin bi daha.

keşke her şey o kadar basit olsa. Hani derler ya söylemek 'DİLE kolay diye. aynen de öyle ama insanın içi ayrı kalmak istemiyor. burda bunları yazmam onu kötülemek için değil. sadece bu güne kadar bana hiç düşkün olmadı hiç elimden tutup da abi kardeş gibi olamadık biz. eksikliğim bu. tamam onunda mizacı öyledir dedim sineye çektim ama beni silmesini kaldıramıyorum ben onu bu kadar çok severken. saçının teline zarar gelse dünyayı yakarım. ama o bunu bildiği halde hala düşman gibi davranıyor. annem babam mülayim insanlar. abim ise onları hep bastırmaya çalıştı ailem evlat dedi ne beni attı ne de onu. ama o farklı düşünülmesini farklı davranılmasını farklı olunabileceğini kabul etmiyor. ben bu güne kadar yüzünü yere eğecek bir şey yapmadım ki beni silsin. katı tavırları çok kırıcı oluyor. iğneli sözleri kalbimi deliyor. ama yine de vazgeçemem ki ben ondan o kabul etmese de saymasada benim abim.

Birsey yapmana gerek yok ki, bende de boyle bi abi var. Umrumda degil. Benden uzak Allaha yakin olsun. Ben de dile getirmiyorum ama yazsam 7 ciltlik roman olur. Allaha havale ettim. Evliyim evim ayri yuzunu gormuyorum ya yeter bana. Yani seni iyi anlarim. Bosuna dert etme, etmeye degmez.

Böyle abi senin sevginl haketmiyor ama kusurun çoğu annende ve babanda onu çok yanlış yetiştirmişler , bence artık sen onu ne zaman ki umursamıyorsan hayatında da sildiğin anda o sana daha çok yanaçacak gibi birde böyle olmayı dene bence , seni sevmeyeni sende sevme kendi kabahati aynı kandan olanı sevmesi gerek sanırım pslkolojiside düzgün değil ne hali varsa görsün kendisiyle başbaşa bırak genelde bu tip erkekler hep kendi akranlarıyla ve kendi cinsleriyle daha iyi anlaşırlar ve evlilik hayatları sorunlu olur bunu sende göreceksin , hayat onu biçimlendirecek ilerki hayatı epey zor olacak sende göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…